burcu esmersoyve eltin mi ay valla merak ettim şu eltini...iyi ya beğense bile ne böyle ballandıra ballandıra söylüyo ki yaa...güzel buluyomuş ya insan yengesinin güzelliğini mi inceler.demekki onun hayranlığı manevi boyutta diil tatlım.kadın olarak bakıyor sanırım.güzel kadın dediğine göre ay sinir oldum yaaa.gitsen baksan kendi karısı ona bin basar...adamın gözü fıldır fıldır karısını görmez iğrençler yaaa
ben böyle şeyleri söylemeye utanırım ama daha sağlıklı yorum yapabilmen için sana şunu söyleyeyim hem çok genç gösteriyorum hemde herkezin çok güzel bulduğu bir kadınım. doğumlardan sonra sadece balıketli oldum. ama eşim bana kompliman yapmaz. bana kendimi ayrıcalıklı hissettirmez, evet onu çok kötü birşeyle suçladım, ama bana öyle hissettirdi, bir açıklama yapmadı, ve boşanmak istemiyor ama ortalığı toplamakda istemiyor, sen nasıl düşünürsen düşün allah belanı versin tavrında , çok kırgınım, ben kendime bir meşgale bulmazsam ,beni gör ,beni sev, beni anla diye çırpına çırpına deliricem. diyorumki bugün yine sevgili olalım ozamnları çok özledim, daha fazla sarılalım dışarda buluşalım birbirimize süslenelim msj atalım bana iyi gelecek, aklını başına topla ben hiç özlemedim ne gerek var, saçmalık gibi bişeyler dedi. rahatlamak ,şu aptal binadan taşınmak istiyorum, bu binada oturmak beni geriyor, karar veriyorum onlarla ilgili bişey söylemiyeceğim diye , gözümün önündeler dayanamıyıp bi konunun arasına sokuveriyorum, sürekli tetikteyim, sürekli kontrollü olmalıyım, sürekli gerginim.beni dışladılar , bana bir pisliğe bakar gibi bakıyorlar, fırsat bulunca kızdırıcak şeyler yapıyorlar. bu evde çok mutsuzum. bu arada allah kabul etsin
neden,ne oldu.durup durruken olacak değil,sebebi ne:26:
Seni cok iyi anliyorum elifbi. Hemde cok! Inan benim senden farkim yok. Esim benim yanimda baska kadinlara bakar ve ben bari benim yanimda bakma dedigimde guler ve benim sacmaladigimi soyler ama o kadarda degil yani. Gozumle goruyorum ve benim dibimde baska kizlara kadinlara bakar. Artik alistirdim ama inan cok mutsuzum. O kadar sevmisimki o kadar asiktimki ona hic birseyi gøzum gormemis ve kimsesizlikten hep kendimi ona baglamisim, gørmemisim onun beni aslinda kullandigini ve ezdigini. Bu aci gercegi yedi sene sonra kabullendim ve gordum. Bosanmaya kalktim uc tane cocuk, ve ailem arka cikmadilar, hatta ayrilirsan iyi olmaz dediler yine onun yanindayim. Beni benden aldi bitirdi tuketti. Bende uc dogumdan sonra balik etli oldum, catlaklar sarkmalar, bayagi degistim ama bana bu kadar aci cektirmesi icin sebep olamamaliydi bence. Her gun rabbime dualar ediyorum beni bu zindandan bu mutsuzluktan kurtarsin diye cunku artik onu gormek istemiyorum. En yakinima asik oldu, bunu hissettim ve fark ettim ama elden ne gelir. Inan esim bana sahip cikmadigi icin eltiler kayinvalide herkes bana cephe tutmus. Cunku esim onlarin yaninda beni asagilar ve benimle dalga gecer. Bunlari hepsini yuttum cunku caresizim. Senin durumunu cok iyi anliyorum. Esin sana sahip ciksaydi kimse bu cesareti kendisinde bulmazdi. RAbbim yardimcin olsun.
Nasıl yani...
ekşi sözlüğe el sallayın kızlar..konu tarihinin en yüksek reytingini alıyor545 ziyaretçi wuuuuuuuu
peki kaynınız da size atladı mı???? töbee yaaa.....
arkadaşım nerede görsem seni çok orjinal yorumların var:) bittim yorumuna
cem yılmazın bi gösterisinde böyle bir bölüm vardı. diyodu ya hani marjinal bizdik :) devamını da hatırlıyorsunuzdur :)