''Tabiki emin değilim ben sadece söylenen sözlerden anlam çıkarttım, diyorumya sizleri okudukça belkide benim anlayamadığım ulvi bir sevgi var aralarında ,ben kıskançlık yapıp uzaklaştırdım onları. ama dur iyi yaptım bence sabah ben uyurken kapıyı açıp eve gelmesi yada biz yattıktan sonra kapıyı yedek anahtarla açıp çamaşır toplaması sinir bozucuydu, resmen tacizdi. ben onun bu pervasızlığını özgüvenini çekemedim. o özgüvene kocamın anlayışla karşılamasına belki başka ad koyamadım, girsin eve ne olacak, gelsin ne olacak, sen evde otur onu annesine bırakayım hadi eve dönüyoruz annesinden alacağızlar önrmli bir değerdi, karısı olarak bu değere başka ne ad verebilirim bulamadım. kıskandım.''
bak şimdi bunu da değerlendiriyorum. Şimdi bu kadın eşinin abisinin karısı dimi. Erkekler genelde onaylanmak ister aaa ne efendi adam, ay ne düşünceli, ahmet efendinin karısı ne şanslı, millet böyle düşünsün ister. Belki adam abisinden daha iyi, kibar bir erkek gibi davranarak kendi egosunu tatmin ediyordur. Ama o kadının onun tipi olduğunu hiç sanmıorum. Eşin bazı kuralları, sınırları bilmiyormuş. sen ona öğretmişsin. Ama bunu yumuşak bir şekilde yap. Dış kapının dış mandalı yüzünden evliliğiniz yıpranmaması gerekiyor biliyorsun. Eşin bu hareketleri herkese yapabilir yani. Onlar yakın olduğu için onlara nazik davranıyor. Benim eşmde bir arkadaşının karısı vardı. O da böyle rahat bi kadındı.Hem de bi kıyaftler giyiyordu evde..uuuu görmen lazım. Biara eşi yoktu bizde ona sürekli yardım ediyorduk. Bunlar eşimle aile gibi olmuş. Kız da sanki benim eltim..Benle yarışmaya başladı hissettim. Eşim kız hakkında olumlu şeyler söylüyordu. Güzel, akıllı, güçlü ( bak bak bak), bence ahmete göre bu kız fazla gibi şeyler ve bu insanlar onun ailesi gibiydi. Yani onlarla yılbaşı geçirmeler, kız doğum yapar hastaneye önce bu gider. Tabii bunlar evlenmeden önceydi. Neyse geçenlerde kadını gördükte, kadın hakkında birsrü olumsuz şey söyledi. Ben ne ii ne kötü hiçbişey söylemedim, öncesinde de sonrasında da..ahmete göre kız güzel ama ahmete yazık..Acıyorum, huzuru yok vs. ne biliim işte başka şeylerde söyledi..Öle bi kıymeti yok yani.. Ama söylediklerini hiç umursamasan ve sorun yapmasan, bazı sınırlar koy tabii, onu hiç umursamadan görüşsen kocan sana daha da aşık olur bence. Bence bu kendine ne kadar güvendiğini göstermen için bir fırsat. Yani madem o kadındaki rahat tavırlar, kendine güvenli umursamaz hareketler hoşuna gidiyor. Sende öyle olduğunu kocana göster. aynı apartmanda oturuyorsunuz ne kadar kaçabilirsin? bunu aşmak zorundasın? o seni taksın kafasına ya !