Kocam eltime aşık

7 sene önce bu konuya yorum yapmışım
yanlış hatırlamıyorsam yılın konusu seçilmişti, ya da benzer bi konuydu emin değilim

Bu konu sahibi boşanmıştı sanırım
Hatta etlisinin çarşaflı olduğunu kendi oğlunun alnına beni öp yazıp kaynına gönderdiğini söylemişti
O konu mu bu

Bu konu sahibi boşanmıştı sanırım
Hatta etlisinin çarşaflı olduğunu kendi oğlunun alnına beni öp yazıp kaynına gönderdiğini söylemişti
O konu mu bu

Oğlunun alnına beni öp yazıp gönderen kadın, kim bilir kendi vücudunun nerelerine neler yazmıştır

Eşinizin davranışları bence normal değil ancak sizinkiler de pek değil. En başta niye evlendiniz? Niye çocuk yaptınız? Kardeşinin karısına göz koyan bir kocanız olduğunu düşünüyorsanız herşeyi bekleyebilirsiniz sonuçta o insandan. Birde yüzüne sormuşsunuz hemde birkaç kere. Bilemedim böyle şüphelerle yaşamak çok zor. Belli ki size saygısı sıfır kocanızın. İmkanınız varsa düzgünce birdaha konuşmayı deneyin hala da aynıysa boşanın fikrimce

Saçma salak şeylerle kimsenin günahına girmeyin benimde 2 kaynım var ağzıma bakarlar saygıdır o her şeyde pislik aramayın geliştirdiğiniz insan eşinizin aynısının eşi mide gerek

Ay kusura bakmayın merak ettim. Dediğinizi yaptınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…