beni niye uzesin . Sadece merak etmiştimGercekten özür dilerim senı üzdüysem tekrar k. B
Bu konu sahibi boşanmıştı sanırım
Hatta etlisinin çarşaflı olduğunu kendi oğlunun alnına beni öp yazıp kaynına gönderdiğini söylemişti
O konu mu bu
Bu konu sahibi miydi başkası mıydı
Oğlunun alnına beni öp yazıp gönderen kadın, kim bilir kendi vücudunun nerelerine neler yazmıştır
Eski oldupu yetmezmiş gibi bi de fakeymiş :)Aynen bende bide epeyce sayfa okudum kaynı nerde ne diyo yok mu diye tarihi görmedim hay aklımı seveyim bidaha ilk tarihe bakıcam
Çokkkkk doğruY a psikolojik destek almalısınız herşeyi yanlış anlıyorsunuz...
Veya doğru anlıyorsanız o evde hala ne işiniz var....
Emin olamıyorum diyorsanız '''eşşeğin aklına niye karpuz kabuğu sokuyorsunuz''''
Yok bu konu değil bunun sonunu muallakta kaldı, sonunu çekmemişlerBu konu sahibi miydi başkası mıydı
Tam net hatırlamıyorum ama olayı kesinlikle hatırlıyorum oda çok uzun r konuydu sonu boşanma ile bitmişti
Saçma salak şeylerle kimsenin günahına girmeyin benimde 2 kaynım var ağzıma bakarlar saygıdır o her şeyde pislik aramayın geliştirdiğiniz insan eşinizin aynısının eşi mide gerekbende direk aşıkk olarak algılamadım anlattıklarınızdan.
ama fazladan saygı duyuyor olabilir.
ben bu durumu aslında biraz cevremden biliyorum.
bir arkadasmın eşi bizim diğer bir arkadasımıza ne derse hak verir agzı acık dinler vs.ama kendi eşini o kadar beğenmez o kadar sözüne önem vermez dinlemez vs.
ama ortada aşk falan yok.
sebebi belli olmayan bir saygı bir begenme var.begenme dediğim de insan olarak fikir ve dünya görüşü olarak beğenme.
?!?!?!!!!!!!!!???!!!Bu konu sahibi boşanmıştı sanırım
Hatta etlisinin çarşaflı olduğunu kendi oğlunun alnına beni öp yazıp kaynına gönderdiğini söylemişti
O konu mu bu
Eski oldupu yetmezmiş gibi bi de fakeymiş :)
Mümkünse çıkmasınKonu sahibi cik ve bir açıklama yap.
Fake olduğu biyerde yazmıyor ama. O kadar da okudum hatta kadına da çok üzüldümEski oldupu yetmezmiş gibi bi de fakeymiş :)
Ay kusura bakmayın merak ettim. Dediğinizi yaptınız mı?şöyle açıklayayım;
insanların birbirinin özeline saygısı olmalı.
benim kayınvalidemlerle evimin arası 10 dk falan.yeteri kadar görüşüyoruz.ama onlar sırf canları öyle çekiyor diye koca kışı benim evimde geçirmeyi planlıyorlar.haliyle bu benim bütün hayatımı sekteye uğratacak bir durum,kaldı ki bana sorulmuyor.
eğer emri vaki yapıp evime yerleşirlerse,ben de gecenin bir yarısı koridorda sütyen külot gezerim,onlarda durumun uygunsuzluğunu görüp evlerine yollanırlar.yani umarım.
daha doğrusu umarım bunu yapabilirim yani
Çok şükür gerek kalmadı, o saçma fikir bir daha hiç gündeme gelmedi, herkes kendi evinde mutlu :)Ay kusura bakmayın merak ettim. Dediğinizi yaptınız mı?
İyi bari:)Çok şükür gerek kalmadı, o saçma fikir bir daha hiç gündeme gelmedi, herkes kendi evinde mutlu :)