ben böyle şeyleri söylemeye utanırım ama daha sağlıklı yorum yapabilmen için sana şunu söyleyeyim hem çok genç gösteriyorum hemde herkezin çok güzel bulduğu bir kadınım. doğumlardan sonra sadece balıketli oldum. ama eşim bana kompliman yapmaz. bana kendimi ayrıcalıklı hissettirmez, evet onu çok kötü birşeyle suçladım, ama bana öyle hissettirdi, bir açıklama yapmadı, ve boşanmak istemiyor ama ortalığı toplamakda istemiyor, sen nasıl düşünürsen düşün allah belanı versin tavrında , çok kırgınım, ben kendime bir meşgale bulmazsam ,beni gör ,beni sev, beni anla diye çırpına çırpına deliricem. diyorumki bugün yine sevgili olalım ozamnları çok özledim, daha fazla sarılalım dışarda buluşalım birbirimize süslenelim msj atalım bana iyi gelecek, aklını başına topla ben hiç özlemedim ne gerek var, saçmalık gibi bişeyler dedi. rahatlamak ,şu aptal binadan taşınmak istiyorum, bu binada oturmak beni geriyor, karar veriyorum onlarla ilgili bişey söylemiyeceğim diye , gözümün önündeler dayanamıyıp bi konunun arasına sokuveriyorum, sürekli tetikteyim, sürekli kontrollü olmalıyım, sürekli gerginim.beni dışladılar , bana bir pisliğe bakar gibi bakıyorlar, fırsat bulunca kızdırıcak şeyler yapıyorlar. bu evde çok mutsuzum. bu arada allah kabul etsin