Kocam eltime aşık

:KK53:

:KK53:burcu esmersoyve eltin mi:KK53:ay valla merak ettim şu eltini...iyi ya beğense bile ne böyle ballandıra ballandıra söylüyo ki yaa...güzel buluyomuş:KK53:ya insan yengesinin güzelliğini mi inceler.demekki onun hayranlığı manevi boyutta diil tatlım.kadın olarak bakıyor sanırım.güzel kadın dediğine göre:KK53:ay sinir oldum yaaa.gitsen baksan kendi karısı ona bin basar...adamın gözü fıldır fıldır karısını görmez:KK53:iğrençler yaaa

valla en sonunda benimde gözüm eltimden başkasını görmez oldu:KK14:

ben böyle şeyleri söylemeye utanırım ama daha sağlıklı yorum yapabilmen için sana şunu söyleyeyim hem çok genç gösteriyorum hemde herkezin çok güzel bulduğu bir kadınım. doğumlardan sonra sadece balıketli oldum. ama eşim bana kompliman yapmaz. bana kendimi ayrıcalıklı hissettirmez, evet onu çok kötü birşeyle suçladım, ama bana öyle hissettirdi, bir açıklama yapmadı, ve boşanmak istemiyor ama ortalığı toplamakda istemiyor, sen nasıl düşünürsen düşün allah belanı versin tavrında , çok kırgınım, ben kendime bir meşgale bulmazsam ,beni gör ,beni sev, beni anla diye çırpına çırpına deliricem. diyorumki bugün yine sevgili olalım ozamnları çok özledim, daha fazla sarılalım dışarda buluşalım birbirimize süslenelim msj atalım bana iyi gelecek, aklını başına topla ben hiç özlemedim ne gerek var, saçmalık gibi bişeyler dedi. rahatlamak ,şu aptal binadan taşınmak istiyorum, bu binada oturmak beni geriyor, karar veriyorum onlarla ilgili bişey söylemiyeceğim diye , gözümün önündeler dayanamıyıp bi konunun arasına sokuveriyorum, sürekli tetikteyim, sürekli kontrollü olmalıyım, sürekli gerginim.beni dışladılar , bana bir pisliğe bakar gibi bakıyorlar, fırsat bulunca kızdırıcak şeyler yapıyorlar. bu evde çok mutsuzum. bu arada allah kabul etsin

neden,ne oldu.durup durruken olacak değil,sebebi ne:26:

neden,ne oldu.durup durruken olacak değil,sebebi ne:26:

gerizekalı bir budala olduğum için diyeyim yada kısa bir özet geçeyim ilk önce mesafe koyamadım, baktım bana yaşam alanı kalmamış, ve sürekli bir çekişme var ailede kendi aralarındada banada sıçrıyordu, bunaldım ve mesafe koyayım dedim kızdılar ortak düşman ilan edip savaşmaya başladılar.

Seni cok iyi anliyorum elifbi. Hemde cok! Inan benim senden farkim yok. Esim benim yanimda baska kadinlara bakar ve ben bari benim yanimda bakma dedigimde guler ve benim sacmaladigimi soyler ama o kadarda degil yani. Gozumle goruyorum ve benim dibimde baska kizlara kadinlara bakar. Artik alistirdim ama inan cok mutsuzum. O kadar sevmisimki o kadar asiktimki ona hic birseyi gøzum gormemis ve kimsesizlikten hep kendimi ona baglamisim, gørmemisim onun beni aslinda kullandigini ve ezdigini. Bu aci gercegi yedi sene sonra kabullendim ve gordum. Bosanmaya kalktim uc tane cocuk, ve ailem arka cikmadilar, hatta ayrilirsan iyi olmaz dediler yine onun yanindayim. Beni benden aldi bitirdi tuketti. Bende uc dogumdan sonra balik etli oldum, catlaklar sarkmalar, bayagi degistim ama bana bu kadar aci cektirmesi icin sebep olamamaliydi bence. Her gun rabbime dualar ediyorum beni bu zindandan bu mutsuzluktan kurtarsin diye cunku artik onu gormek istemiyorum. En yakinima asik oldu, bunu hissettim ve fark ettim ama elden ne gelir. Inan esim bana sahip cikmadigi icin eltiler kayinvalide herkes bana cephe tutmus. Cunku esim onlarin yaninda beni asagilar ve benimle dalga gecer. Bunlari hepsini yuttum cunku caresizim. Senin durumunu cok iyi anliyorum. Esin sana sahip ciksaydi kimse bu cesareti kendisinde bulmazdi. RAbbim yardimcin olsun.

Seni cok iyi anliyorum elifbi. Hemde cok! Inan benim senden farkim yok. Esim benim yanimda baska kadinlara bakar ve ben bari benim yanimda bakma dedigimde guler ve benim sacmaladigimi soyler ama o kadarda degil yani. Gozumle goruyorum ve benim dibimde baska kizlara kadinlara bakar. Artik alistirdim ama inan cok mutsuzum. O kadar sevmisimki o kadar asiktimki ona hic birseyi gøzum gormemis ve kimsesizlikten hep kendimi ona baglamisim, gørmemisim onun beni aslinda kullandigini ve ezdigini. Bu aci gercegi yedi sene sonra kabullendim ve gordum. Bosanmaya kalktim uc tane cocuk, ve ailem arka cikmadilar, hatta ayrilirsan iyi olmaz dediler yine onun yanindayim. Beni benden aldi bitirdi tuketti. Bende uc dogumdan sonra balik etli oldum, catlaklar sarkmalar, bayagi degistim ama bana bu kadar aci cektirmesi icin sebep olamamaliydi bence. Her gun rabbime dualar ediyorum beni bu zindandan bu mutsuzluktan kurtarsin diye cunku artik onu gormek istemiyorum. En yakinima asik oldu, bunu hissettim ve fark ettim ama elden ne gelir. Inan esim bana sahip cikmadigi icin eltiler kayinvalide herkes bana cephe tutmus. Cunku esim onlarin yaninda beni asagilar ve benimle dalga gecer. Bunlari hepsini yuttum cunku caresizim. Senin durumunu cok iyi anliyorum. Esin sana sahip ciksaydi kimse bu cesareti kendisinde bulmazdi. RAbbim yardimcin olsun.

teşekkür ederim ,bende seni çok iyi anladım, evet bencede eş yanında durmayınca daha cüretkar oluyorlar, benim en kızdığım olay yeni evlendiğimde daha 15 yaşında olan yeğeni eşimin yanında bana bağırdı, eşime baktım sessiz, halen söylüyorum ogün o kızı yengenle düzgün konuşucaksın diye uyarsaydın şimdi biraz çekiniceklerdi, ama o aman gönülleri kırılmasın evlendiği için vicdan azabı çekti resmen daha fazla taraf olma ihtiyaci duydu, şimdi o gün beni azarlayan kız bugün çok sinir bozucu şeyleri daha gizli bir şekilde yapıyor. 3 çocuğun varmış boşanmak gerçekten zor, sende onunla ama onsuz mutlu olmanın yollarını arasan, ben kendimi değiştirmeye çalışıyorum, sende çocuklarla birlikte kendine bir dünya kur, kendini değiştir çünkü karşındakini değiştiremiyorsun. inşallah kendini iyi hissediceğin gelişmeler olur hayatında

Canım kapının kilidi başkasında varsa kapına bi kilit daha ayrlamanı tavsiye ederim hanı montaj felan uğraşamam diyorsan çocuklar için güvenlik kilitleri felan var
hem kendi kilidiyle girmeye çalışırda açamazsa şahane mesaj olur (anlayacağını sanmıyorum gerçi)

Birde arkadaşlar bi konuya daha değinmek istiyorum eşlerinize karşı biraz yatakta rahat olun utanıp sıkılmayın çünkü belli bir müddet sonra erkekler heyecan arıyor dışarıya gözleri kayabiliyor yapıları böyle , siz artık onun helali oluyorsunuz bir gecelik bir ilişki değil o yüzden aman yapıyoruz zaten 2 git gel muhabbeti ile bitmiyor iş o yüzden azıcık kendinizede özen gösterin , işveli cilveli olun azcık dikkat çekin cesaretli çılgın olun onun payı çok yüksek çünkü sıradan olmayın evlisiniz zaten onla yaşanmayacakta yaşatmayacakta kimle yaşanıp yaşatılacak az kadın tarafınızı ön plana atın cocuklarınızın babası evinizin erkeği değil sadece o partnerinizde aynı zamanda :KK66:

şöyle açıklayayım;
insanların birbirinin özeline saygısı olmalı.
benim kayınvalidemlerle evimin arası 10 dk falan.yeteri kadar görüşüyoruz.ama onlar sırf canları öyle çekiyor diye koca kışı benim evimde geçirmeyi planlıyorlar.haliyle bu benim bütün hayatımı sekteye uğratacak bir durum,kaldı ki bana sorulmuyor.
eğer emri vaki yapıp evime yerleşirlerse,ben de gecenin bir yarısı koridorda sütyen külot gezerim,onlarda durumun uygunsuzluğunu görüp evlerine yollanırlar.yani umarım.
daha doğrusu umarım bunu yapabilirim yani:KK52:

ekşi sözlüğe el sallayın kızlar..konu tarihinin en yüksek reytingini alıyor:KK9: 545 ziyaretçi wuuuuuuuu:KK76:

kocan eltine hala aşık mı?

konuyu kapattırmadığına göre, ben bunu çıkardım.

Son düzenleme:
cem yılmazın bi gösterisinde böyle bir bölüm vardı. diyodu ya hani marjinal bizdik :) devamını da hatırlıyorsunuzdur :)

X