- 11 Ekim 2011
- 1.577
- 642
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eltin hala balkonunumu kullaniyor?
egerboyle bisey yoksa bile esinizin aklina siz sokmussunuz
Umarım içtendir canım. Allah yardımcın olsun. Kolaylık versin.
amin teşekkür ederim
Tabiki emin değilim ben sadece söylenen sözlerden anlam çıkarttım, diyorumya sizleri okudukça belkide benim anlayamadığım ulvi bir sevgi var aralarında ,ben kıskançlık yapıp uzaklaştırdım onları. ama dur iyi yaptım bence sabah ben uyurken kapıyı açıp eve gelmesi yada biz yattıktan sonra kapıyı yedek anahtarla açıp çamaşır toplaması sinir bozucuydu, resmen tacizdi. ben onun bu pervasızlığını özgüvenini çekemedim. o özgüvene kocamın anlayışla karşılamasına belki başka ad koyamadım, girsin eve ne olacak, gelsin ne olacak, sen evde otur onu annesine bırakayım hadi eve dönüyoruz annesinden alacağızlar önrmli bir değerdi, karısı olarak bu değere başka ne ad verebilirim bulamadım. kıskandım.
Tabiki emin değilim ben sadece söylenen sözlerden anlam çıkarttım, diyorumya sizleri okudukça belkide benim anlayamadığım ulvi bir sevgi var aralarında ,ben kıskançlık yapıp uzaklaştırdım onları. ama dur iyi yaptım bence sabah ben uyurken kapıyı açıp eve gelmesi yada biz yattıktan sonra kapıyı yedek anahtarla açıp çamaşır toplaması sinir bozucuydu, resmen tacizdi. ben onun bu pervasızlığını özgüvenini çekemedim. o özgüvene kocamın anlayışla karşılamasına belki başka ad koyamadım, girsin eve ne olacak, gelsin ne olacak, sen evde otur onu annesine bırakayım hadi eve dönüyoruz annesinden alacağızlar önrmli bir değerdi, karısı olarak bu değere başka ne ad verebilirim bulamadım. kıskandım.
doğru söylüyorsun,şimdiki aklım olsa yada bunu dillendirmeden buradaki cevapları değerlendirmiş olsaydım bu kadar fevri davranmazdım, olayı başka şekilde halletmeye çalışırdım, mesela bana burda bir arkadaş yazmıştı onu gözünden düşür iğrenç göster bunu denerdim, ama ben öyle çok akıllı bir kadın değilim, olaylar sıcağı sıcağınayken politik davranmayı beceremiyorum, çok yanlış fevri tavırlar sergileyebiliyorum, tüm yaşananlardan sonra halen aklındamı bilmiyorum ama en azından son krizden elde ettiğim kazanç onun adını bile ağzına alamaz, dün bayağı bir cinnet geçirdim ben ve herşeyden tüm yaşattıklarından dolayı özür diledi, çok haklı olduğumu bana yaşattığı şeylerin kötü olduğunu kabul ettiğini, bundan sonra arkamda durup beni koruyacağını kimseye ezdirmeyeceğini, benide ezmeyeceğini söyledi. içtenmiydi yoksa artık yatıştırmak içinmiydi zaman göstericek.
Topicin sonuna kadar devam edemedim bu anlattıklarınız gerçek mi inanamadım!!
Ne yazık ki insanlar birbirlerinin hayatlarına karışmaya müdaheleye etmeye kendilerinde hak görüyorlar. Hele ki kan bağı varsa hiç sorma. Herkesin kendi sorunu kendini yakar kim ne derse desin telkinler, yapılması gerekenler o kadar basit olamıyor işte... Ama benim gibi şuna inanın bugün ağlıyorsanız yarın da sizin ağlatanlar her ne kadar kendilerini haklı görürlerse görsünler ağlayacaklardır... Emin olun ve siz sadece doğru olanı yapmaktan vazgeçmeyin ki haklılığınız haksızlığa dönüşmesin.[/QUOT
çoğunluk onlar olduğu için dışlanan,kötü olan, düşmanca muamele gören azınlık oluyor. birbirleri arasında anlaşamasalar bile ortak düşman ilan ettikleri bana karşı hep birlikte mücadele ettiler, kocamıda çoğunlukta saflarına çektiler, resmen aynı bina içerisinde bir iç savaş var geldiğimden beri, ve bazen insan yıkılıyor, yoruluyor, dibe vuruyor, onlar benimle alay ettikçe benzemeye bile çalıştım, herşeyim alay konusu oldu, kibar diye dalga geçtiler, yere çöp atmıyorum diye bile dalga geçtiler, onlar ağlıyacak diye bekleye bekleye benim hayatım psikolojim evliliği bozuldu, keşke kimse ağlamasada benle uğraşmayı bıraksalardı, sevmesinle inan sorun değil, ama düşmana bakar gibi bakıp sürekli laf edip kocamı saflarına çekip evimin huzurunu bozmasınlar. yarın görümcem geliyor uykularım kaçıyor, ne kadar çoklarsa okadar şımarıp güçlenip eziyorlar, görümceme gitmesem hem ayıp olucak hem kocamla yine kötü olacağız, gitsem 1 gün değil 15 gün nasıl çekiceğim , içim daralıyor,
ay valla allah yardımcınız olsun ne diyim ki...aklıma şey geldi...bak bir gün mesela yatıyosun yaaçtı kapıyı girdi evin kapısından sen yatak odadasınduydun geldiini...soyun çırılçıplak koridorda falan karşılaşınca bi bağır şööle okkalı bi şekilde ne arıyosun evimde yaaa.... de bu şekilde devam edersen bir gün kocamla karşılaşcan bööle çırılçıplak... de ayıp ev burası yaaa falan dersin şok olur defolur gider haane olduunu şaşırır heralde ayyyy psikopata bağlatır bunlar adamı beee
aynen böyle davranıyordu evde görünce hoşgeldin merhaba gibi karşılama sözlerinede mal gibi suratıma bakıyordu, sanki evin sahibi o ne saçmalıyorsun der gibi. zaten elini beline koyup bana meydan okumuştuda 13 yıl herkezin kahrını çekmiş kocasınada söylemiş kimse onu benim evime girmekten alıkoyamazmış, ben 2 buçuk yıl onun evine kapı çalarak (kapı açık olsa bile) girdim, belki anlarda öyle yapar diye ama hayır inatlaştı. o yetmiyordu çocuklarıda gelip birar koltuğa yayılıp istedikleri kanalı açıp oturuyorlardıi kayınvalidemde çocuklara meyva suyu getir, bilmem ne getir oturun amcanızın evi gibi sinirimi bozuyorlardı. bi akşam geç saat oldu eşimle yatmaya gittik çocuklar salonda oturup televizyon izlemeye devam ettiler,çoçuk dediklerimin biri sanırım 16 diğeri 14 gibi bişey olmalı. evleri alt katta evin sahipleri yatmış onlar içerde televizyon izleyip gülüşüyor, kocam akşam kapıdan girer girmez annem nerde diye sordu 1,5 sene. annesi o uyuyana kadar evde oturup o uyuduktan sonra eve gidiyordu,kayınvalidem yeni doğum yaptığımda eve misafir getirirkende kapıyı çalalım diyenlere oğlumun evi ne çalıcakmışım diye daldı girdi, emziriyormuyum banyodamıyım farketmedi. hiçbiri için farketmiyorduki.kayınvalidem biz misafir değiliz bize hoşgeldin deme diye uyardı bile. dingonun ahırı diyordum o yüzden halen evime ısınamadım bile. eltime birazda kayınvalidem yıllarca gaz vermiş yeni gelin sana itaat edicek gibilerine, bana ilk evlendiğimde kayınvalidem sen küçük gelinsin onu idare ediceksin cevap verme falan diyordu, eee dedim bigün ben küçük falan değilim ondan yaşçada büyüğüm, sustu kaldı ama tribinide günlerce attı, bazı arkadaşlar topik açıyor kayınvalidemle oturucağım diye asla düşünmesinler bile,ev üstüne ev olmuyor, aynı apartmanda bile zor, misafirim bile gelmiyor, ilk zamanlar geldiler sonra ev ahır gibi gelen gidenden bıktılar. laf söz huzursuzluk bitmiyor.KIZLAR AYRI EVE ÇIKIN