Hala gitmesine izin vermeİnşaALLAHama benim güzel yıllarım boşa gitti zaten hala da devam ediyor
Yok onu da kocası dovdu gecen çok kötü. Onlarda kadinlar cok dayak yiyor, sanki siradan biseymis gibi. Bakude üst kat komsum 2 gunde bir karisini döverdi böyleBi de eltin siddet gormuyor sanirim esinden, ona karsi icten ice o yuzden ofkeli olabilir misin?
Bir keresinde annesi ile kavga ettiği için kafasına vurmuş 3 gün sonra barıştılar ,ona nefret ediyorum evet içten içe.sonra kendime kızıyorum o kim ki nefret ona besliyorum niye bu kadın benim için o kadar değerli mi?!gıcık oluyorum ona sinir oluyorumBi de eltin siddet gormuyor sanirim esinden, ona karsi icten ice o yuzden ofkeli olabilir misin?
Desteğin için sağolHala gitmesine izin verme
Bak bu eltiye ettigin laflar icin linc yiyosun burda Nilüfer, bu kadin sana ne yapti? Linc yiyosun yani, dimeliki sana gôtù danisarlarBir keresinde annesi ile kavga ettiği için kafasına vurmuş 3 gün sonra barıştılar ,ona nefret ediyorum evet içten içe.sonra kendime kızıyorum o kim ki nefret ona besliyorum niye bu kadın benim için o kadar değerli mi?!gıcık oluyorum ona sinir oluyorum
Demin kv ile konuşuyorum dedim bunlar benim çocuklarımın (hiç ona laf atmıyorum)bu dillendi istemiyorum ben onları onlar benim için getirilmemiş(laf sokarcasına)dedim kendini ne zannediyor bu?işim gücüm yok buna laf mı atacam?!Bak bu eltiye ettigin laflar icin linc yiyosun burda Nilüfer, bu kadin sana ne yapti?
Bak hele senle barismax istiyirki sene hediyye aparmis, daha uzatma diye fikirlesirem men ama özün bilersin, o hanede bi dostun, yarenin olsa nece olar? Men olsam dost olaram o eltiylenDemin kv ile konuşuyorum dedim bunlar benim çocuklarımın (hiç ona laf atmıyorum)bu dillendi istemiyorum ben onları onlar benim için getirilmemiş(laf sokarcasına)dedim kendini ne zannediyor bu?işim gücüm yok buna laf mı atacam?!
Hediyeni alan vaxt menle danışırdı doğum günümde almıştı Aralık 29’da,ondan sonra aram bozuldu onlaBak hele senle barismax istiyirki sene hediyye aparmis, daha uzatma diye fikirlesirem men ama özün bilersin, o hanede bi dostun, yarenin olsa nece olar? Men olsam dost olaram o eltiylen
Indi hec danismirsiz? Nilü neye istemirsen sana dost olsun?Hediyeni alan vaxt menle danışırdı doğum günümde almıştı Aralık 29’da,ondan sonra aram bozuldu onla
O 21 yaşındadır,o kimdir menle onun tayıymışam kimi reftar edir davranıyor sanki ben bunun yaşıdıyım,beni görünce güya sinirliymiş gibi çatal atmalar sinirli hareketler laf sokmalar haddini bilmezIndi hec danismirsiz? Nilü neye istemirsen sana dost olsun?
Ee bu eltisini tokatlamıştı eltisi niye hediye almış aaaa. Yılan hikayesine döndü. Bi bu nilu konusu bide 3 çocuğumla boşanıyorum diyen ablanın protokolü vallahi kk'da büyük gündem şuan. İkisini de anlamıyorum izliyorumHastaneye gitti diye kocası şiddet uygulamış araya KV girmiş ayırmış. Nilu annesine söylemiş o sabret demiş babasına söylemiş bekle ben işin aslını öğreneyim demiş.damadı ile konuşmuş özür dilemiş damat. Nilu'nun abisi de damada demiş ki bir daha kardeşime el kaldırma suçu varsa bana söyle. Damat söz vermiş.
Sonra nilu ile barışmaya çalışmış ama sözde. Doğum gününde bile hediye almamış. Tek hediye alan eltisi olmuş
Yok onu da kocası dovdu gecen çok kötü. Onlarda kadinlar cok dayak yiyor, sanki siradan biseymis gibi. Bakude üst kat komsum 2 gunde bir karisini döverdi böyle
Orman insanları hepsiAzerbaycan Azerileri icin mi boyle acaba? Burada cok Iran Azerisi arkadasim var ama onlar gayet egitimli, normal insanlar. Sasirdim.
Ben de onu diyorum ama nefret ediyor sankiSen eltinden nefret etmiyosun içinde bulunduğun durum seni herkese karşı sinirlı ve huzursuz yapıyor birkaç sayfa önce sana dedim şu durumda yapacağın tek şey evdekilerle iyi geçinmek en azından eltine ılımlı davran arkadaş ol zaten senden küçükmüş bir hediye al bir pasta yap arayı düzelt bak oda şiddet görüyormuş sende birbirinize destek olsanız ya
Senin bu söylediklerinden öyle çıkıyor ki ben onsuz yapamıyorum gidip onunla barışayım,niye barışayım?her türlü terbiyesizlik yapsın ben barışır mıyım ?!bir keresinde Azerbaycan’a gidiyordu ben onunla sağollaşmak istemedim kv ısrar edince gittim sağollaştım.sonra o diyordu ki “ben Nilüfer’le barışmadım kendisi geldi benle sağollaştı”Sen eltinden nefret etmiyosun içinde bulunduğun durum seni herkese karşı sinirlı ve huzursuz yapıyor birkaç sayfa önce sana dedim şu durumda yapacağın tek şey evdekilerle iyi geçinmek en azından eltine ılımlı davran arkadaş ol zaten senden küçükmüş bir hediye al bir pasta yap arayı düzelt bak oda şiddet görüyormuş sende birbirinize destek olsanız ya
Azerbaycan'da böyle genelde. İran'da öyle döven eden pek duymadim.Azerbaycan Azerileri icin mi boyle acaba? Burada cok Iran Azerisi arkadasim var ama onlar gayet egitimli, normal insanlar. Sasirdim.
Sen onsuz yapamiyosun mu dedim ? Sadece orda ikinizde aynı şeye maruz kalıyorsunuz ne diye uzatiyosun sen ondan büyüksün bırak nilüfer geldi desin saçma sapan ben kendimi ezdirmem moduna giriyorsun ben ezdir demiyorum ama sanada arkadaş olurdu iyi kötü , nefret duygusundan kurtulmak isteyen Nilüfer gitti başkası geldi şimdi bu mesajda hani geçmişi geçmişte bırakacaktık ??Senin bu söylediklerinden öyle çıkıyor ki ben onsuz yapamıyorum gidip onunla barışayım,niye barışayım?her türlü terbiyesizlik yapsın ben barışır mıyım ?!bir keresinde Azerbaycan’a gidiyordu ben onunla sağollaşmak istemedim kv ısrar edince gittim sağollaştım.sonra o diyordu ki “ben Nilüfer’le barışmadım kendisi geldi benle sağollaştı”
Benim şu tavrım sana değil azizimSen onsuz yapamiyosun mu dedim ? Sadece orda ikinizde aynı şeye maruz kalıyorsunuz ne diye uzatiyosun sen ondan büyüksün bırak nilüfer geldi desin saçma sapan ben kendimi ezdirmem moduna giriyorsun ben ezdir demiyorum ama sanada arkadaş olurdu iyi kötü , nefret duygusundan kurtulmak isteyen Nilüfer gitti başkası geldi şimdi bu mesajda hani geçmişi geçmişte bırakacaktık ??
Ruslar da çok kibar efendi insanlar.hanımlarına çok saygılılarAzerbaycan'da böyle genelde. İran'da öyle döven eden pek duymadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?