- 18 Temmuz 2022
- 3.517
- 8
- 53
Yok yani çalışan kadınlar ahlaksız oluyorlar falan filanYani eşiniz ve kayniniz falan diğer işveren insanların yanında çalışmanızı istemiyor , ahlaksizlar diye öyle mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yani çalışan kadınlar ahlaksız oluyorlar falan filanYani eşiniz ve kayniniz falan diğer işveren insanların yanında çalışmanızı istemiyor , ahlaksizlar diye öyle mi
Kim dedi Kv de miO bana bir keresinde şirniyyat yani pasta falan tatlı yap dedi yani o işle meşgul ol istersen dedi
Hayır eş denilen adamKim dedi Kv de mi
AynenYurt disindasin sanirim ve fazla olaylar kafanda döndüğü icin kelimeler toparlanmiyor l
Spora falan gitmek istediniz mi ona ne diyolar oda rahatlatırdi sizi gerçi ise izin vermeyen ona hiç vermez amaHayır eş denilen adam
Nilufer Azerbaycanlı, Rusya’da yaşıyor, bazen Türkçesi süper bazen kendisini tam ifade edemiyor.Yurt disindasin sanirim ve fazla olaylar kafanda döndüğü icin kelimeler toparlanmiyor l
Pantolon giydirmezler spora mı izin verirler Allah aşkına.ama şu pasta işi nasıl sizceSpora falan gitmek istediniz mi ona ne diyolar oda rahatlatırdi sizi gerçi ise izin vermeyen ona hiç vermez ama
Çok sağolun tercümanlık içinNilufer Azerbaycanlı, Rusya’da yaşıyor, bazen Türkçesi süper bazen kendisini tam ifade edemiyor.
Buraya birkaç kere atmistiniz biraz daha üzerinde çalışıp ilerletirseniz satışını da yapabilirsiniz internet uzerinden de devam edebilirsiniz , size iyi geliyor anladığım kadarıyla en azından ona yasak koymamışlar malzeme parası vs diyePantolon giydirmezler spora mı izin verirler Allah aşkına.ama şu pasta işi nasıl sizce
SallaaaaaBoş verin
Allah aşkına git önce dilimizi öğren ya. Bu ne biçim cümle kurmaktır. Cümlenin yüklemi yok sonunu getirmeden başka bir konuya geçmişsin. Neyse konularını az çok biliyorum. Burada herkes seni saçma nefret duygularından ve kocanın saldırganlığından dolayı uyardığında savunmaya geçiyordun. Şimdi otur bir sorgula kendini.Selam hepinize!beni azdan çoktan bilenler bilir hayatımı.bana hep boşan babana hayatını anlat derdiniz ya,Aralık 16’da başıma yine o saldırı geldi.koca saldırısı.ben o gün dermatoloğa otobüsle kendibaşıma ilk defa gittim evdekilere başka türlü anlattım onlara doğruyu söylersem izin vermezler tabi edebiyat açırlar.ama şuna söyledim bu da hep ağız burun eğer.neyse eve geldim gördüm benimle tavırlı konuşuyor neyse uzun uzadı yazmayayım.kreşten kağıt vermişlerdi eğer kim parayı ödüyorsa onun pasaport numarası falan banka numarası falan yazılmalı ve o adamın hesabına borçlar gider ben de buna söyleyince azarladı beni,annesine söyledim.o da söyleyince “çocuklar gitmesinler kreşe evde otursunlar” dedi ve kağıdı kafama vurdu sen kimsin yazmışsın kağıda pasaportumu diye,kağıdı yırttı,telefonumu sındırdı ikiye böldü,saç fenimi de sındırdı saldırdı bana saçlarımı tutmuş bırakmıyordu annesi girdi araya kadın bir hale düştü acıdım Valla ona çok korktu.bu benim eşyalarımı döktü yere çıksın gitsin bu evden.neyse bu çıktı gitti evden ben annemi aradım herşeyi anlattım ona.o da bana “ben ne yapayım” dedi.neyse dedim muhakkak babama söylerim bu defa.babama yazdım o da bana “ben iyiyim iyiyim de sen beni hastalandır,Sabırlı ol ben işin aslını öğreneceğim niye böyle yapmış”diye.abim babamı götürmeye gidince adamın çok kötü halde olduğunu görmüş,aramış bunu,bu telefonu kaldırmamış sonunda kaldırmış,onu da yazayım şuraya bana saldırdığı an “babama söylerim”dedim bu da babama küfür etti ettiği küfrü abime söyledim abim ona neler söylememiş ama o hiç bir cevap vermemiş abime özür dilemiş babama dedikleri için.abim ona bir kez daha Nile el kaldırma sana nasıl saygısızlık ederse bana söyle ama dövme o da güya söz vermiş yapmayacak diye...ondan sonra benle çok barışmak istedi ama ben onu affetmedim doğum günüm oldu diye unutmuş gibi yaptım ama unutmadım hala.doğum günüme hiç bir şey almadı bir tek yine de elticim aldı hediye bana.kpeder güya şuba alacak Türkçesini bilmiyorum ,bana hiçbir şey almaz ama elimdekileri alır demin aradı bende kulaklıklar var “onu kardeşime veresin”dedi delirdim .sanki onun karısında yokmuş gibi benden niye alıyorsunuz ki
Kadin Azeri, dilinin döndüğünce kendini anlatmaya çalışıyor, neden once dilimizi ogrensin? Bir dil ogrenicekse Rusça ogrensin zaten. 3 sene Azerbaycan'da yasadim. Orda bizde ki degil aile, evlilik, ana babalik. Kocan aldatabimir, gelip seni dovebilir, kimse agzini acmaz. Öyle görmüşler. Kadin ben bosandim deyip ana baba evine dönemez. Almazlar. Cok orda kadın olmak.Allah aşkına git önce dilimizi öğren ya. Bu ne biçim cümle kurmaktır. Cümlenin yüklemi yok sonunu getirmeden başka bir konuya geçmişsin. Neyse konularını az çok biliyorum. Burada herkes seni saçma nefret duygularından ve kocanın saldırganlığından dolayı uyardığında savunmaya geçiyordun. Şimdi otur bir sorgula kendini.
Bu kız uzun zamandır böyle yalnız bir bugün yaşadığı durum değil. Bunca zaman kocası için uyaranları bile kale almadan tüm olayları eltisine bağlayıp tüm nefret ve öfkesini eltisine kusan biri kendisi. Kocasını görmezden geliyordu. Elti de elti. Nefret de nefret. Normal değil yani.sinirleri bozuk, psikolojisi normal değil. Herkes her seye farkli tepki verir.
Ay ne bicim yazmışım bre, özür kadin olmak burda zor, orda imkansiz işteKadin Azeri, dilinin döndüğünce kendini anlatmaya çalışıyor, neden once dilimizi ogrensin? Bir dil ogrenicekse Rusça ogrensin zaten. 3 sene Azerbaycan'da yasadim. Orda bizde ki degil aile, evlilik, ana babalik. Kocan aldatabimir, gelip seni dovebilir, kimse agzini acmaz. Öyle görmüşler. Kadin ben bosandim deyip ana baba evine dönemez. Almazlar. Cok orda kadın olmak.
Bence cok guzel, lap geshenk fikirdi, sen bele danisarsan amma hec ne baslamirsan, hele neyi beklirsen? Ben basa dusebilmirem. Mektebe mi getmen lazim sirniyat isleri icin?Pantolon giydirmezler spora mı izin verirler Allah aşkına.ama şu pasta işi nasıl sizce
Kaynanaya söyledim mene ne cvb verdi?”sen bilersen ki?sen 3 cü uşağı doğ”dedim niye bilmirem ederem ederem öğreneremBence cok guzel, lap geshenk fikirdi, sen bele danisarsan amma hec ne baslamirsan, hele neyi beklirsen? Ben basa dusebilmirem. Mektebe mi getmen lazim sirniyat isleri icin?
Gittim kvye söyledim,onca para veriyorsun ama hiç diyor.ben de söyledim sizin paranızı mı harcamışım,inşaAllah yaparım evet bana iyi geliyorBuraya birkaç kere atmistiniz biraz daha üzerinde çalışıp ilerletirseniz satışını da yapabilirsiniz internet uzerinden de devam edebilirsiniz , size iyi geliyor anladığım kadarıyla en azından ona yasak koymamışlar malzeme parası vs diye
Hiçse hiç diyin o zaman para kazancagim bir işe siz sokun beni dersin ,elinizde bı pasta yapmak var onada bir sey demesinlerGittim kvye söyledim,onca para veriyorsun ama hiç diyor.ben de söyledim sizin paranızı mı harcamışım,inşaAllah yaparım evet bana iyi geliyor