Kocam denilen adamın yaptıklarından

Ne güzel yazmışsın ağzından öperim

Cocukların önunde dövuyor? Kaynanan anan baban kayınbaban abin kimse bu ayıya dur demiyor mu. Her gidişinizde geri mi dönuyprsunuz bu adama o cocuklarıda adama bırakma giderken sinirlenince onlarada dalıyordur pislik
Çocuklara birşey yapmıyor.gücü bana yeter hep

Ya beni bir rahat bırak lütfen

Bence 3. Çocuk falan kesinlikle düşünme dikkatli ol , gerçekten o evde ziyan olur
Bu evde mümkün mü?dedim kvye o 3 cü çocuk nerde uyur?diyor ki büyüğü benle uyur öbürleri sizle.dedim He,hamile canımla saldırır yine bana

Bu evde mümkün mü?dedim kvye o 3 cü çocuk nerde uyur?diyor ki büyüğü benle uyur öbürleri sizle.dedim He,hamile canımla saldırır yine bana
Aman aman hiç o topa girme , peki şimdi eşinle iyi mi aranız son durum ne , sen böyle yazarken görmüyor mu kimse

Ele uşağın pulu üçün saldırdı mene sanki He çox yaxşı baxır uşağa seni sevdim nesebilmirem senle kavgam olub ya yox olubsa üzr isteyirem özür dilerim
Mende seni sevmisem, oldu kavgamiz ya hec ne ehemmiyeti yoxtur, bazen senin tazyikin galgir heral, hammiza esip külek gibin yagdirarsan. Dileme üzürlük hecne yoxdu. Özünü gelistirmeye bax. Ordan başka cixis yoxtur bacim.

Bu yazdığından anlamasamda aÇok sorunlarını algıladım ben 8 sene katlandım sonra boşadım çok üzülmüştüm ilk ve tek başıma kaldım boşanıyorım diye fakat şimdi okadar katlandığıma üzülüyorum keşke daha erken boşansaydım bu tarz erkekler değişmez değişmicek ömür bitiyo boşa ilk zorlanırsın sonra herşey çok guzell olacak

Aman aman hiç o topa girme , peki şimdi eşinle iyi mi aranız son durum ne , sen böyle yazarken görmüyor mu kimse
Telefon bende kim göre bilirki kv artık hiçbirşey söylemiyor telefon için,hem de diyor erkek doğ,kız olursa aldırırız.eşle aram o ki kulakçıkları niye kardeşine vermedim spora gidiyor orda istiyor.dedim benim için bişey almışmısın ona buna veriyorsun?!dedi “o bu değil,benim kardeşim o,bu evde herkes her şeyi kullana bilir”ben de dedim “kulaklıklar hıjyenik mi?!!!!! Herkes kullansın?!”

Mende seni sevmisem, oldu kavgamiz ya hec ne ehemmiyeti yoxtur, bazen senin tazyikin galgir heral, hammiza esip külek gibin yagdirarsan. Dileme üzürlük hecne yoxdu. Özünü gelistirmeye bax. Ordan başka cixis yoxtur bacim.
Çox sağol canım çalışacağamİsteyirem tort bişirim pasta twix pastası görüm hele geliştire bilirem

İnşaALLAH ama benim güzel yıllarım boşa gitti zaten hala da devam ediyor

Evet kaç gün kafamın o yeri ağradı,babamı o gün aradım”nerdesin”diye bana”cehennemdeyim”diye cevap verdi

Yani kendince hakliysa kocan seni dovebilir miymis aklinca? Abin ve baban da eslerini dovuyor mu?

En iyisi sen evdekilerle iyi gecinmeye bak Nilu, once kendi can guvenligin. Bu kadar kolay siddet gosterebilen kocanin neye sinirlenecegi belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…