• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam denilen adamın yaptıklarından

Konuları yeni yeni açmaya başladığında ben de böyle düşünüyordum ancak konu sahibinin tüm konularını bugüne kadar okudum. İşine geldiğinde senden benden iyi türkçe yazıyor, türkçe hakaretler sıralıyor. Hatta yöneticilerden birine ait de bir yorum vardı bu yönde yanlış hatırlamıyorsam. O yüzden artık ben de bilerek yapılan bir şey olduğuna eminim
Lütfen yorum yapma ELTİCİ!sana çok birşey söylemiyorum konularımda dolaşıp 👎🏻 bırakmakla beni üzdüğünü sanıyorsan yanılıyorsun !Umrumda bile değilsin konularımda dolaşan sensin beni takip eden sensin ve seni engelliyorum ama korktugum için değil sinirimi seninle de bozmak istemediğim için!

Daha önce azerbaycanda yaşadım demişsiniz, biz de bir ara acaba oraya mı göçsek diye düşündük ama yaşam şartları ekonomi, ev kiraları, ev bulabilir miyiz, çocuklar için okullar, sağlık hizmetleri falan konularında bilgi sahibi olmadığımız için netlik kazanamıyor bu düşüncemiz. Kısaca bilgi rica etsem sizden. Bir de tavsiye eder misiniz, yoksa Türkiyeden daha mutsuz hissedersiniz mi diyorsunuz?
Ev kiralari daha pahali, 1 manat 11 lira olmus, maaslar genelde çok düşük. Türkiye'den is bulup ne bileyim doktorluk, mimarlik, insaat muhendisligi gibi bi mesleginiz varsa güzel paralar kazanip rahat yasarsiniz. Cok Türk var. Orda cok sevdigim arkadaşlarim, dostlarim vardi. Önce iş arastirin. İs bulursaniz gerisi kolay. Ben de size arkadaslarin iletisim bilgilerini atarim, hrr konuda yardimci olurlar. Dünya micirigi insanlar çünkü, yirim.

Ev kiralari daha pahali, 1 manat 11 lira olmus, maaslar genelde çok düşük. Türkiye'den is bulup ne bileyim doktorluk, mimarlik, insaat muhendisligi gibi bi mesleginiz varsa güzel paralar kazanip rahat yasarsiniz. Cok Türk var. Orda cok sevdigim arkadaşlarim, dostlarim vardi. Önce iş arastirin. İs bulursaniz gerisi kolay. Ben de size arkadaslarin iletisim bilgilerini atarim, hrr konuda yardimci olurlar. Dünya micirigi insanlar çünkü, yirim.
çok teşekkür ederim.

Siz Azerbaycan’da çalışıyor muydunuz?

Arkadaşın söylediği gibi Azeri erkekler için sıradan bir olay

Özbek ve Kazak erkelerinin geneli de böyleymiş. Eşlerini dövmek çok normal bir durum onlara göre. Çok katılar ve sürekli şiddet uyguluyorlar

Daha önce azerbaycanda yaşadım demişsiniz, biz de bir ara acaba oraya mı göçsek diye düşündük ama yaşam şartları ekonomi, ev kiraları, ev bulabilir miyiz, çocuklar için okullar, sağlık hizmetleri falan konularında bilgi sahibi olmadığımız için netlik kazanamıyor bu düşüncemiz. Kısaca bilgi rica etsem sizden. Bir de tavsiye eder misiniz, yoksa Türkiyeden daha mutsuz hissedersiniz mi diyorsunuz?
Cocuklar icin okul var bu arada soylemeyi unuttum. Turk okullari da var, ingilizce, fransizca eğitim yapan okullar falan da var, saglik sistemi biraz sikinti, doktorları cok iyi degil, o yüzden burdan giden cok doktor var.

Back