• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam denilen adamın yaptıklarından

Allah aşkına git önce dilimizi öğren ya. Bu ne biçim cümle kurmaktır. Cümlenin yüklemi yok sonunu getirmeden başka bir konuya geçmişsin. Neyse konularını az çok biliyorum. Burada herkes seni saçma nefret duygularından ve kocanın saldırganlığından dolayı uyardığında savunmaya geçiyordun. Şimdi otur bir sorgula kendini.

Konuya yorum yapmayacaktim ama bu kadar zorlaniyorsaniz okumak, okuduysaniz bile illa anlayip cevaplamak zorunda değilsiniz.🤷

Ana dili Türkçe olmayan insanları dile hakim olmadan konuştukları/konuşmaya çalıştıkları için azarlamak mi lazim?
Ben genel olarak anladım ayrıca ne yazdığını, başka anlayanlar da var. İsteyince anlaşılıyor. Ana dil Türkçe olup böyle yazan üyeler de görüyoruz.

Konuya yorum yapmayacaktim ama bu kadar zorlaniyorsaniz okumak, okuduysaniz bile illa anlayip cevaplamak zorunda değilsiniz.🤷

Ana dili Türkçe olmayan insanları dile hakim olmadan konuştukları/konuşmaya çalıştıkları için azarlamak mi lazim?
Ben genel olarak anladım ayrıca ne yazdığını, başka anlayanlar da var. İsteyince anlaşılıyor. Ana dil Türkçe olup böyle yazan üyeler de görüyoruz.
Size kocaman kalpler ❤️💜🧡💛💚💙🖤🤍🤎❣️💕💞💓💗💖💘💝

Benim şu tavrım sana değil azizim 🧡ben gururlu insanım gitsin o kendini üzsün o düşünsün Nilüfer’le barışmağı ben değil.benim sorunum sadece onu kafaya takmak ona sinirlenmek .gıcık olmam...sorun bende.onunla konuşmadan da kendimi düzelte bilirim ama nasıl bilmiyorum
Düzeliceksin inşallah sen kendini ferah tut pasta yap müzik dinle çocuklarınla ilgilen hepsi geçecek 😊🙏🏻

Düzeliceksin inşallah sen kendini ferah tut pasta yap müzik dinle çocuklarınla ilgilen hepsi geçecek 😊🙏🏻
Çok teşekkürler canım benim Allah senin o güzel yüreğince versin 🤲🏻Umarım yüzün de kalbin gibi güzel 😍kocam denilen adam baklava yap senin için satarım dedi ben de yaparım inşaAllah 🤲🏻Ama pasta yapmayı daha çok seviyorum 😽 iyi geceler güzelim 💝

Çok teşekkürler canım benim Allah senin o güzel yüreğince versin 🤲🏻Umarım yüzün de kalbin gibi güzel 😍kocam denilen adam baklava yap senin için satarım dedi ben de yaparım inşaAllah 🤲🏻Ama pasta yapmayı daha çok seviyorum 😽 iyi geceler güzelim 💝
Paxlavayi oturup ôzü yemesin insallah

Konusuna başından beri hakimim ve Türkçe'yi gayet iyi konuşuyor yazarken umursamadan, önemsemeden yazmasını evet eleştiriyorum. Google Translate kullanmıyor öyle değil mi? Peki siz neden sürekli benim yaptığım yorumlara yorum yapıyorsunuz o zaman sizde bana cevap vermek zorunda değilsiniz.

Ayrıca anlayanlar mı çoğunlukta bir daha bak istersen sen anladın diye hepimiz otomatik olarak çözmüyoruz meseleyi. Yorumları okumaya sondan başladınız sanırım.

Konusuna başından beri hakimim ve Türkçe'yi gayet iyi konuşuyor yazarken umursamadan, önemsemeden yazmasını evet eleştiriyorum. Google Translate kullanmıyor öyle değil mi? Peki siz neden sürekli benim yaptığım yorumlara yorum yapıyorsunuz o zaman sizde bana cevap vermek zorunda değilsiniz.
Lütfen git artık konumdan 🙏

Hastaneye gitti diye kocası şiddet uygulamış araya KV girmiş ayırmış. Nilu annesine söylemiş o sabret demiş babasına söylemiş bekle ben işin aslını öğreneyim demiş.damadı ile konuşmuş özür dilemiş damat. Nilu'nun abisi de damada demiş ki bir daha kardeşime el kaldırma suçu varsa bana söyle. Damat söz vermiş.
Sonra nilu ile barışmaya çalışmış ama sözde. Doğum gününde bile hediye almamış. Tek hediye alan eltisi olmuş
Heee ben de diyorum konunun bir noktada eltiye bağlanması lazımdı :D bağlanmış

üzüldüm. Ailenizin arkanızda duracağına çok güveniyordunuz. Maalesef beklediğiniz gibi olmamış, üstelik arkanızda durmayacaklarını eşiniz de gördü şimdi. Rusçanız iyiyse Türkiyeye falan gelseniz burada bir iş bulma ihtimaliniz olabilir.

Konuları yeni yeni açmaya başladığında ben de böyle düşünüyordum ancak konu sahibinin tüm konularını bugüne kadar okudum. İşine geldiğinde senden benden iyi türkçe yazıyor, türkçe hakaretler sıralıyor. Hatta yöneticilerden birine ait de bir yorum vardı bu yönde yanlış hatırlamıyorsam. O yüzden artık ben de bilerek yapılan bir şey olduğuna eminim

Konuları yeni yeni açmaya başladığında ben de böyle düşünüyordum ancak konu sahibinin tüm konularını bugüne kadar okudum. İşine geldiğinde senden benden iyi türkçe yazıyor, türkçe hakaretler sıralıyor. Hatta yöneticilerden birine ait de bir yorum vardı bu yönde yanlış hatırlamıyorsam. O yüzden artık ben de bilerek yapılan bir şey olduğuna eminim

Biraz daha iyi niyetimi korumak istiyorum nedense

Sakin hele daha 3ü usagi dogurma. Belki inşallah cox zengin olarsanda o herifide kapının gabagana atarsan.
Daha önce azerbaycanda yaşadım demişsiniz, biz de bir ara acaba oraya mı göçsek diye düşündük ama yaşam şartları ekonomi, ev kiraları, ev bulabilir miyiz, çocuklar için okullar, sağlık hizmetleri falan konularında bilgi sahibi olmadığımız için netlik kazanamıyor bu düşüncemiz. Kısaca bilgi rica etsem sizden. Bir de tavsiye eder misiniz, yoksa Türkiyeden daha mutsuz hissedersiniz mi diyorsunuz?

Back