- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
Yok canim, benim yoldaşım Fransız, ele bisey hec yoxttur onlardaSizin eşiniz şiddet uygulamıyor bildiğim kadarıyla yapmasın inşaAllah ama bana çok enteresan geliyor siz onu kızdırdıgınızda nasıl tepki veriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim, benim yoldaşım Fransız, ele bisey hec yoxttur onlardaSizin eşiniz şiddet uygulamıyor bildiğim kadarıyla yapmasın inşaAllah ama bana çok enteresan geliyor siz onu kızdırdıgınızda nasıl tepki veriyor
Cok üzüldüm bu yoruma o kadar normallestirilmis ki demek ki ailende de bunu gördün gelin gittiğin evde deSizin eşiniz şiddet uygulamıyor bildiğim kadarıyla yapmasın inşaAllah ama bana çok enteresan geliyor siz onu kızdırdıgınızda nasıl tepki veriyor
Koy kız...Biz de alırız....Eltiyle dovüşmesen iyi kızsın aslında, konularını okuya okuya tanıdik az buçuk seni, kıyamiyoruz artık haline...Kızsak da için temiz, senin iyiliğine kızıyoruz...Eltiye sarma yeter...Yaxşı güzelim edib qoyaram
MaşAllah diyekYok canim, benim yoldaşım Fransız, ele bisey hec yoxttur onlarda
Çok teşekkür ederim ne kadar da güzel bir yorum Allah gönlünüzce versin Kocam denilen adam kafede çalışıyor bana diyor ki baklava yap ben senin için satarım ben de heveslendim Ama bununla birlikte o videoyu oraya da koymak istiyorum monopod aldım Türkçesini bilmiyorum hani telefonu ona koyarlar çekirler ya ondan Bahsediyorum.da onu kvnin yanında nasıl ortaya çıkarayım bilemiyorumCok üzüldüm bu yoruma o kadar normallestirilmis ki demek ki ailende de bunu gördün gelin gittiğin evde de
Bende evliyim her çift gibi bizimde tartışmalarımiz olur ama bana asla vurmaz,vuramaz.
Bilmiyorum nasil bi çözüm yolu bulursun şu kanalı atsana bahsettigin takip edeyim ama bu şekilde zor biraz kazanç sağlaman yinede takip edeyim pasta diyordun o konuda kendini geliştir iyice kazancına göz koyarlar mi o evde
Umarim hem cocuklarin hem senin için mutlu,huzurlu günler çabucak gelir
Benim elimde değil o.onu görünce kendimi kötü hissediyorum nefesim sanki daralıyor bu yüzden nefret duyguları baş kaldırıyorKoy kız...Biz de alırız....Eltiyle dovüşmesen iyi kızsın aslında, konularını okuya okuya tanıdik az buçuk seni, kıyamiyoruz artık haline...Kızsak da için temiz, senin iyiliğine kızıyoruz...Eltiye sarma yeter...
Erine danissan men video cekip atacam, ne der,?Çok teşekkür ederim ne kadar da güzel bir yorum Allah gönlünüzce versin Kocam denilen adam kafede çalışıyor bana diyor ki baklava yap ben senin için satarım ben de heveslendim Ama bununla birlikte o videoyu oraya da koymak istiyorum monopod aldım Türkçesini bilmiyorum hani telefonu ona koyarlar çekirler ya ondan Bahsediyorum.da onu kvnin yanında nasıl ortaya çıkarayım bilemiyorum
Offf be nilu...Benim elimde değil o.onu görünce kendimi kötü hissediyorum nefesim sanki daralıyor bu yüzden nefret duyguları baş kaldırıyor
Hele dememişem ona.bilmirem nece deyim yeqin ona göre de bir ton laf duyacam:”yarın öbür gün kendini koyarsın”derErine danissan men video cekip atacam, ne der,?
O ana babasının yanında düzelen değil onlara kendini nümayişten ettirir ki ben böyleyim karı falan tınlamam.bizim erkeklerin çoğu öyleNilufer sen bu yoldasini elinde oynat güzel dille, yumusaklikla yola getir mümkündür?
İcimde Neriman Köksal loadingNilufer sen bu yoldasini elinde oynat güzel dille, yumusaklikla yola getir mümkündür?
Tanıyamadımİcimde Neriman Köksal loading
BiliremO ana babasının yanında düzelen değil onlara kendini nümayişten ettirir ki ben böyleyim karı falan tınlamam.bizim erkeklerin çoğu öyle
Bizde bi artist kadin var, böyle filmlerde erkekleri guzellikle yola getirenTanıyamadım
Kaç yıldır 1998 yılından galiba buradalar ama zerre rus erkeklerden terbiye almamış.şiddetci babasından terbiyeyi götürmüş ne beklene bilir ki öylesindenBilirem
Bunlar hardan gelip ? uzak rayondan biyerden ?Kaç yıldır 1998 yılından galiba buradalar ama zerre rus erkeklerden terbiye almamış.şiddetci babasından terbiyeyi götürmüş ne beklene bilir ki öylesinden
Söylüyorum işte 25 yıldır burdalar ama genlerde varda ne yapsınlar.babası onuböyle yapmış gözü önünde annesini defalarca dövmüş çocukları dövmüş birazda çapkınlığı var.rusdan bir kızı da var.bence Azerilerin çoğu öyle “biz erkeğiz”derler kadını hor görürlerBunlar hardan gelip ? uzak rayondan biyerden ?