- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.104
- 258
Yahu bosver baskalarini; calisarak kendi hayatini kur diyorum. Sadece sen ve cocuklarin.Orda beni kim kabul ediyor ki inanın bıktım artık şu hayattan bazen oturup ağlayasım geliyor ;(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yahu bosver baskalarini; calisarak kendi hayatini kur diyorum. Sadece sen ve cocuklarin.Orda beni kim kabul ediyor ki inanın bıktım artık şu hayattan bazen oturup ağlayasım geliyor ;(
Yani bu söylediğiniz kadar kolay değil benim annem babam bana destek olmazlar izin de vermezler yalnız yaşamama ve çocuklarımı da bana vermez kocamın ailesiYahu bosver baskalarini; calisarak kendi hayatini kur diyorum. Sadece sen ve cocuklarin.
Kimya biyoloji öğretmeni Rusçam 30/100 seviyede ve aksent var bendeKanalla olmaz. Ne öğretmenisin? Rusçan ne seviyede? Türkiye’ye gelsen burada bile bir şekilde tutunursun. Rusça çok geçerli bir dil.
Ben de güvenmiyorum çünkü insan gazab anında hiç bir şey düşünemiyorBir könül sındırmışamı dinliyordum tam, üstüne senin konun denk geldi. Bir tatlı tesadüf. Abinin dahiyane çözümüne bayıldım. Kocan da kesin dövmez artık seni.
Evet onun yüzünden bu evdeyim sanki zorla gelmişim bana saygı göstermez hiç para vermez elimdekileri de benden alır sanki kafasında yetmeyen birşey var ya da umrunda değil kaç yıldır serbestlik diye bir şey yok doğru düzgün insan tuvalete bile gidemiyor erkekler evde olduğunda,apartman evi işte .eğer babası ev almasa bu adam sesini bile çıkarmaz üst üste yaşar tabi bu evde.hele anne babası 3 çocuk yap diyorlardı hayret o çocuk nerde uyur acabaBen gerçekten çok üzülüyorum bazen uzun uzun yazdığım oldu konularına ama gerçekten nerden tutulsa elde kalıyor yapılacak tek şey dua etmek ve biraz sabırlı olmak sanırım , şiddetin her türlüsü kötü hem fiziksel hem psikolojik, siz her şeye rağmen eşiniz için o evdeyseniz size gerçekten saygı duyması lazım , eğer bir daha böyle bir şey olursa siz abinizle konuşun gerçekten
Yani bu söylediğiniz kadar kolay değil benim annem babam bana destek olmazlar izin de vermezler yalnız yaşamama ve çocuklarımı da bana vermez kocamın ailesi
Gerçekten zor bir durum ama her zorluğun bir kolaylığı vardır elbet , senin işe girmenede mi izin yok peki yani bir şekilde kendi paranı kazansan dik dursan karşılarında biraz (kavga etmeden dik durmak) , birde şey dicem bir önceki konuda eltinizle ilgiliydi burda okudum da size doğum gününüzde hediye alan tek kişi eltinizmiş , ben sizin yerinizde olsam eltimle bir arkadaş gibi olurdum sonucta böyle bir evde tek başına savaşmak oldukça zor olsa gerek en azından işe girmenizde belki destek çıkarEvet onun yüzünden bu evdeyim sanki zorla gelmişim bana saygı göstermez hiç para vermez elimdekileri de benden alır sanki kafasında yetmeyen birşey var ya da umrunda değil kaç yıldır serbestlik diye bir şey yok doğru düzgün insan tuvalete bile gidemiyor erkekler evde olduğunda,apartman evi işte .eğer babası ev almasa bu adam sesini bile çıkarmaz üst üste yaşar tabi bu evde.hele anne babası 3 çocuk yap diyorlardı hayret o çocuk nerde uyur acaba
Tabi ki istiyorum ama içimde bir umut var bu evden kurtulacağım yakın gelecekte sonra da görüyorum yok bu evin hazır olacağı yok.30 olunca mı gün göreceğim ,İnan şu ev hakkında konuşunca çok kötü oluyorum yani bu nasıl bir büyü niye ama niye uzanıyor bu iş niye ben hep çile çekeyimEh Nilu, sana ne desek bosa gidiyor.
Ben diyorum ki herkese ardinda birak; sen hala bana destek olmazlar diyorsun.
Yapmak isteyenin asamayacagi engel yok. Ama dikkatini cekerim; “İsteyenin!”.
Ben kreşte kendime iş bakacağım dedim,kv :”bizim erkekler kadınlara izin vermezler çalışsınlar”dedi ve sonrasında bana”sen istiyorsun çocuklar okula sen de çıkasın evden gidesin biyerlere He”söylediGerçekten zor bir durum ama her zorluğun bir kolaylığı vardır elbet , senin işe girmenede mi izin yok peki yani bir şekilde kendi paranı kazansan dik dursan karşılarında biraz (kavga etmeden dik durmak) , birde şey dicem bir önceki konuda eltinizle ilgiliydi burda okudum da size doğum gününüzde hediye alan tek kişi eltinizmiş , ben sizin yerinizde olsam eltimle bir arkadaş gibi olurdum sonucta böyle bir evde tek başına savaşmak oldukça zor olsa gerek en azından işe girmenizde belki destek çıkar
Of bide üste çıkmayınİyi yaptın zaten yazdıktan sonra pişman oldum
başüstüne !başka?Of bide üste çıkmayın
Bu mantikla devam edersen gorecegin gun olmayacak; uzgunum.Tabi ki istiyorum ama içimde bir umut var bu evden kurtulacağım yakın gelecekte sonra da görüyorum yok bu evin hazır olacağı yok.30 olunca mı gün göreceğim ,İnan şu ev hakkında konuşunca çok kötü oluyorum yani bu nasıl bir büyü niye ama niye uzanıyor bu iş niye ben hep çile çekeyim
Deseydin küçücük evde kaç kişi yaşıyoruz para lazım yük olmak istemiyorum hepimiz içinde iyi olur diye , parasını falan geçtim artık sizin kafanızın dağılması biraz iyi hissetmeniz için diyorumBen kreşte kendime iş bakacağım dedim,kv :”bizim erkekler kadınlara izin vermezler çalışsınlar”dedi ve sonrasında bana”sen istiyorsun çocuklar okula sen de çıkasın evden gidesin biyerlere He”söyledi
Azerbaycanda öğretmen olsa tek basina gecinemezNeden Rusya’da kalasin? Memleketine don. Diploman ile calisabilecegin baska bir ulke de olabilir. Ama kurtul artik su kabileden.
Ben de çoğu kafam dağılsın diye iş istiyorum az da olsa şu ortamdan çıkayım.istersem bulurum tabi ben burada artık serbest hareket ediyorum istediğim yere gide biliyorum ama tanıyorum bu lanet adamları bir kavga çıkarırlar .kendi evimde yapa bilirim mesela onun da olacağı yokDeseydin küçücük evde kaç kişi yaşıyoruz para lazım yük olmak istemiyorum hepimiz içinde iyi olur diye , parasını falan geçtim artık sizin kafanızın dağılması biraz iyi hissetmeniz için diyorum
Evet onu da kendim yaptım,hep istemiştim doğum günümde rakam balonum olsun ama kim alacak ki benim için?kendim aldımBitmiyor sizin konular şu kendine balonlu doğum günü yapan sen değil misin
Kim kavga çıkarır ? Ya ne güzel işte serbestim diyosunuz istesem yaparım diyosunuz neden yapmiyosunuz???Ben de çoğu kafam dağılsın diye iş istiyorum az da olsa şu ortamdan çıkayım.istersem bulurum tabi ben burada artık serbest hareket ediyorum istediğim yere gide biliyorum ama tanıyorum bu lanet adamları bir kavga çıkarırlar .kendi evimde yapa bilirim mesela onun da olacağı yok
Gecinebilse bile Nilu’nun gonlu yok. Ayagina servet sersen adim atmaz.Azerbaycanda öğretmen olsa tek basina gecinemez
İlk ne yapayım sizce?kv “sen Rusça konuşamıyorsun seni bir yere almazlar”diyor umutsuzluğa kapatıyor benim Rusçam 45lik seviyede,diğer mesajımda 30 yazmışım hayır 30 değil 40-45 seviyede 100 ballık sistemdeKim kavga çıkarır ? Ya ne güzel işte serbestim diyosunuz istesem yaparım diyosunuz neden yapmiyosunuz???