- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
hadi Sildim orayıYine şu Tokat meselesi ?(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi Sildim orayıYine şu Tokat meselesi ?(
Ben kendibaşıma uzak yere yani dermatoloğa gittiğim için bence kreş parasını bahane edip saldırdıBence dermatolojiye gidicegine karateye, kick boxa git, kulakligini verme, ayrica cocuklarin kres parasi icin sen niye dayak yiyosun? Nasil bi su aygiri hayvanoglu hayvan kocan var, anlamıyorum ki. Anana babana zaten diycek lafim yok. Eltini de bi daha dōvme bak bi o geshenk hediye alıp sana
Ay hem dayagi yiyo, hem bunda ki keyif bende yok.Sorma kız
Şiddet gören kadına gülmek bence de komik değil
Ağlamalı gülmeli .ben şunu anlatmazdım ama kulaklıklarımı kardeşine niye vereyimki parayı istediklerine harcaya biliyorlar bendekilerde niye gözleri varAnladım da Nilu böyle nereye kadar gidecek. Kabile gibi bir evde herkes baş olmuş. Kim kime ne diyor ne yapıyor belli değil
Kim dayak yiyorAy hem dayagi yiyo, hem bunda ki keyif bende yok.
Ne keyfiAy hem dayagi yiyo, hem bunda ki keyif bende yok.
sinirleri bozuk, psikolojisi normal değil. Herkes her seye farkli tepki verir.Ay hem dayagi yiyo, hem bunda ki keyif bende yok.
Şiddet gören kadına gülmüyorum, polemik yaratma. İşsizŞiddet gören kadına gülmek bence de komik değil
Kocasindan dayak yemis yaKim dayak yiyor
Doğruyu söylediği için mi ona işsiz diyorsun?en azından senin gibi gülmüyor sözleriyle ban destek oluyorŞiddet gören kadına gülmüyorum, polemik yaratma. İşsiz
Kız ben vallahi yazısından hiç bir şey anlamadım ki ben yine her zamanki elti kayınvalide mevzusunu anlatıyor sanıyorum, nefessiz yazmış ,Kocasindan dayak yemis ya
Anlaşılamıyorsun ki napayım, bir cümleyi diğer cümleye bağlayamadım bile. Tabii ki üzüldüm şiddeteDoğruyu söylediği için mi ona işsiz diyorsun?en azından senin gibi gülmüyor sözleriyle ban destek oluyor
Pislik herif, bu kocan olacak öküz yerine, ormanda bi gorille falan takilsan hayatin daha güzel olurdu yemin ederimBen kendibaşıma uzak yere yani dermatoloğa gittiğim için bence kreş parasını bahane edip saldırdı
Şiddet gören kadına hoho hiihi diye dalga geçecek kadar şuursuz değilimŞiddet gören kadına gülmüyorum, polemik yaratma. İşsiz
Boş verAnlaşılamıyorsun ki napayım, bir cümleyi diğer cümleye bağlayamadım bile. Tabii ki üzüldüm şiddete
Ay tamamŞiddet gören kadına hoho hiihi diye dalga geçecek kadar şuursuz değilim