- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.049
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim fönümü sındırdı yerine saç buklesi yapan fön getirdiPislik herif, bu kocan olacak öküz yerine, ormanda bi gorille falan takilsan hayatin daha güzel olurdu yemin ederim
Ay güldürme beni jrjrjrhrhrBenim fönümü sındırdı yerine saç buklesi yapan fön getirdi
Nilu beni bazen çok kızdırıyor konusundan bile engelledi ama şu yaşadığında gerçekten çıkar yolu yok. Anne sus diyr baba gelme diyor abi damada hatası olursa bana söyle diyor. Evde söz hakkı yok. Ne yol biliyor ne iz. Yaşadıklarını bir yandan benimsemiş diğer yandan bu yanlış diyor. Türkiye'de olsa bir şekilde yardımcı olunur ama orada çok zorAy hem dayagi yiyo, hem bunda ki keyif bende yok.
Nasıl bu kadar eminsin banlamacağımdan?!Senin gibileri beni keyiflerine estikçe şikayet ediyorlar grup başkanı da sizlere uyup beni banlıyor galibaNilufer 5.sayfadan sonra zaten banlanır. Yaninda sizide goturmesin hanimlar, sakin olun
Sevgiler sana özür dilerim sana saygısızlık yapmışsamNilu beni bazen çok kızdırıyor konusundan bile engelledi ama şu yaşadığında gerçekten çıkar yolu yok. Anne sus diyr baba gelme diyor abi damada hatası olursa bana söyle diyor. Evde söz hakkı yok. Ne yol biliyor ne iz. Yaşadıklarını bir yandan benimsemiş diper yandan bu yanlış diyor. Türkiye'de olsa bir şekilde yardımcı olunur ama orada çok zor
Boş verinBen translate konusunda ciddiyim. Gerçekten bir şey anlamadım. Bildiğiniz dilde yazın en azından ki çevirip anlayabilelim, yardımcı olalım.
Nasıl bu kadar eminsin banlamacağımdan?!Senin gibileri beni keyiflerine estikçe şikayet ediyorlar grup başkanı da sizlere uyup beni banlıyor galiba
Moskova’da yaşıyorum mesleğim öğretmenlik iş güya YouTube’da kanal açmışım ona hele çok var istediğime ulaşmağaAnlamadim fazla ama kiyamam sana ya, nerede yasiyorsun? Meslegin, isin var mi? Sindirme siddeti bosan.
Görüyorsunuz işte kimse elimden tutmazDünkü konuna yazdım nilu
Senin hayatının neresinden tutsak orası elimizde kalıyor
Her an sıkıntı stres şiddet elti aileler
Böyle böyle niye hayatını mahvediyorsun anlamıyorum
Ama kimse beni desteklemiyorNilu, sen ogretmendin diye hatirliyorum. Gozunu seveyim bosan ve meslegini yap. Cocuklarini alirsin bir sekilde ama o dag kanunlarinin uygulandigi, kimin gucu kime yeterse samarin basildigi evde; gurbet elde daha fazla durma.
Hikaye gibi okuyup geciyoruz ama sana cidden iyice uzuluyorum.
TamamBenim gibiler mi? Ben senin konularina 1 2 yazıp sonra takip etmiyorum.
Ayrica simdiye kadar toplasan birilerini 5 kez bile sikayet etmemisimdir. Sikayet ettiklerimde de kufur ya da hakaret vardir. Ancak senin konunda kimseyi sikayet etmedim. Uslubunda bir problem olmasa banlanmazdin.
Mune abla kimseye uymaz, çok ayıp.Nasıl bu kadar eminsin banlamacağımdan?!Senin gibileri beni keyiflerine estikçe şikayet ediyorlar grup başkanı da sizlere uyup beni banlıyor galiba
Bunu buraya göze sokar gibi niye yazıyorsun ki?ben orda soru sorarcasına yazdım dikkatli okursanMune abla kimseye uymaz, çok ayıp.
Ya sen resti çek ayrıl kendi ayakların üstünde durGörüyorsunuz işte kimse elimden tutmaz