• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam denilen adamın yaptıklarından

Ay hem dayagi yiyo, hem bunda ki keyif bende yok. 😐
Nilu beni bazen çok kızdırıyor konusundan bile engelledi ama şu yaşadığında gerçekten çıkar yolu yok. Anne sus diyr baba gelme diyor abi damada hatası olursa bana söyle diyor. Evde söz hakkı yok. Ne yol biliyor ne iz. Yaşadıklarını bir yandan benimsemiş diğer yandan bu yanlış diyor. Türkiye'de olsa bir şekilde yardımcı olunur ama orada çok zor

Ah nilü ah. Bu kocanin kaçıncı vukaatı. Akıllanacak olsa şimdiye kadar bin kere akıllanırdı. Bu adamla evli olduğun sürece bu olaylar ayda bir / iki ayda bir tekrar olacak. Buradaki insanlar ayrıl azerbaycana dön / rus polisine sikayet et diyecek. Yok olmaz diyeceksin. Sonra birileriyle kavga edip banlanacaksin. Evdeki cocuklara yazik gunah en cok onlara uzuluyorum.

Nilu beni bazen çok kızdırıyor konusundan bile engelledi ama şu yaşadığında gerçekten çıkar yolu yok. Anne sus diyr baba gelme diyor abi damada hatası olursa bana söyle diyor. Evde söz hakkı yok. Ne yol biliyor ne iz. Yaşadıklarını bir yandan benimsemiş diper yandan bu yanlış diyor. Türkiye'de olsa bir şekilde yardımcı olunur ama orada çok zor
Sevgiler sana özür dilerim sana saygısızlık yapmışsam

Nilu, sen ogretmendin diye hatirliyorum. Gozunu seveyim bosan ve meslegini yap. Cocuklarini alirsin bir sekilde ama o dag kanunlarinin uygulandigi, kimin gucu kime yeterse samarin basildigi evde; gurbet elde daha fazla durma.

Hikaye gibi okuyup geciyoruz ama sana cidden iyice uzuluyorum.

Nasıl bu kadar eminsin banlamacağımdan?!Senin gibileri beni keyiflerine estikçe şikayet ediyorlar grup başkanı da sizlere uyup beni banlıyor galiba

Benim gibiler mi? Ben senin konularina 1 2 yazıp sonra takip etmiyorum.
Ayrica simdiye kadar toplasan birilerini 5 kez bile sikayet etmemisimdir. Sikayet ettiklerimde de kufur ya da hakaret vardir. Ancak senin konunda kimseyi sikayet etmedim. Uslubunda bir problem olmasa banlanmazdin.

Dünkü konuna yazdım nilu

Senin hayatının neresinden tutsak orası elimizde kalıyor
Her an sıkıntı stres şiddet elti aileler
Böyle böyle niye hayatını mahvediyorsun anlamıyorum

Bu hayata alışmak çok mu zor cidden. Boşanmıyorsan baska çaren yok
Benim için imkansız

Anlamadim fazla ama kiyamam sana ya, nerede yasiyorsun? Meslegin, isin var mi? Sindirme siddeti bosan.
Moskova’da yaşıyorum mesleğim öğretmenlik iş güya YouTube’da kanal açmışım ona hele çok var istediğime ulaşmağa

Nilu, sen ogretmendin diye hatirliyorum. Gozunu seveyim bosan ve meslegini yap. Cocuklarini alirsin bir sekilde ama o dag kanunlarinin uygulandigi, kimin gucu kime yeterse samarin basildigi evde; gurbet elde daha fazla durma.

Hikaye gibi okuyup geciyoruz ama sana cidden iyice uzuluyorum.
Ama kimse beni desteklemiyor

Benim gibiler mi? Ben senin konularina 1 2 yazıp sonra takip etmiyorum.
Ayrica simdiye kadar toplasan birilerini 5 kez bile sikayet etmemisimdir. Sikayet ettiklerimde de kufur ya da hakaret vardir. Ancak senin konunda kimseyi sikayet etmedim. Uslubunda bir problem olmasa banlanmazdin.
Tamam

Görüyorsunuz işte kimse elimden tutmaz
Ya sen resti çek ayrıl kendi ayakların üstünde dur
Sen cocuklusun kocanın ailesi ailene şikayet ediyor onlarda hatası olursa bana söyle diyor

Okul mu burası veli öğrenci öğretmen durumu gibi

Back