- 3 Ekim 2007
- 14.418
- 35.475
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi Mijares Rebeca
-
Şakasınız galiba daha önce bunu 5 kez belirttim. Mesajları okumadan yorum yapmaktan oluyor galiba. Sütü ve kahveyi abarttıgımı kabul ettim zaten.
Kadın YouTube üniversitesi bilgisayar mühendisliği bölümü mezunu resmen. Gitmeyin üstüne. Sizin okuduğunuz okullar, yıllarca öğrendikleriniz hikaye. Asıl eğitim youtube’da.Ben kanıtlı konuşuyorum. Sizin kanıtınız? 3500 TL ye dandik bilgisayar alıyor iseniz o sizin sorununuz. Youtube da 500k izlenen videolar mevcut. 3500 TL bandında oyun testleri de için de. Ama tembellik edip açmayacaksınız yine
peki diğerleri?
netflix amozon vs?
onları da kabul edin el sıkışalım olsun bitsin
ha birde oyuncu bilgisayarı diye birşey var. o 3500 lüğe ekran kartı takmanız lazım extra şimdiki oyunları oynamak için. eşiniz candy crash oynamıyorsa ıhh olmaz yani.
Oyun oynamak için oyuncu bilgisayarı şart değil. Üst segmentlere niye gidiyorsunuz. Siz de anlama kıtlığı olduğuna karar kıldım artık. Kocamın oynadığı oyunlar 3500 tl lik bilgisayarda gayet akıcı birşekilde açılıyor. Çünkü kardeşim den biliyorum. Sizin o dediğiniz bilgisayarlar video(render) düzenleme, yayın açma veya esporcular için. Benim kocam bunların hiçbirini yapmadığı için Lüzumsuz.peki diğerleri?
netflix amozon vs?
onları da kabul edin el sıkışalım olsun bitsin
ha birde oyuncu bilgisayarı diye birşey var. o 3500 lüğe ekran kartı takmanız lazım extra şimdiki oyunları oynamak için. eşiniz candy crash oynamıyorsa ıhh olmaz yani.
Oyun oynamak için oyuncu bilgisayarı şart değil. Üst segmentlere niye gidiyorsunuz. Siz de anlama kıtlığı olduğuna karar kıldım artık. Kocamın oynadığı oyunlar 3500 tl lik bilgisayarda gayet akıcı birşekilde açılıyor. Çünkü kardeşim den biliyorum. Sizin o dediğiniz bilgisayarlar video(render) düzenleme, yayın açma veya esporcular için. Benim kocam bunların hiçbirini yapmadığı için Lüzumsuz.
İndiripte izliyorum ayrıca adblock diye birşey var reklam engelliyor ya. Kalitesi de fhd.
Aylık 159 TL internet faturası,
Oyun oynamak için oyuncu bilgisayarı şart değil. Üst segmentlere niye gidiyorsunuz. Siz de anlama kıtlığı olduğuna karar kıldım artık. Kocamın oynadığı oyunlar 3500 tl lik bilgisayarda gayet akıcı birşekilde açılıyor. Çünkü kardeşim den biliyorum. Sizin o dediğiniz bilgisayarlar video(render) düzenleme, yayın açma veya esporcular için. Benim kocam bunların hiçbirini yapmadığı için Lüzumsuz.
kahvede süt rakida su sevmem, sek içerim , business uçarım, kendimce tutumluyum yani vivelimamourumGelmiş iki gözümün çiçeği, bugün kaç bardak süt içtin söyle bakalım müsrif seniiiiii
kahvede süt rakida su sevmem, sek içerim , business uçarım, kendimce tutumluyum yani vivelimamourumha ama kıymet bilen var mi? nerdeeeee
Sizinkine sorar mısınız? Şöyle adam akıllı bir pc için ki hem oyun oynayacak, hem videoları seyrederken kasmayacak, hem iş icabı izlenmesi gereken bazı programları rahatça kurup izleyecek çok fonksiyonel, tam donanımlı PC'ler 20-30 bin liradan mı başlıyor, hayır derse benim kocayı vurmaya gideceğim şimdiden hakkınızı helal edintez elden diplomalarınız yırtıla..
benimki telefona çok para vermez mesela.
ama bilgisayar dedin mi akan sular durur
neden çünkü oyunculuk bunu gerektirir :)
Sizinkine sorar mısınız? Şöyle adam akıllı bir pc için ki hem oyun oynayacak, hem videoları seyrederken kasmayacak, hem iş icabı izlenmesi gereken bazı programları rahatça kurup izleyecek çok fonksiyonel, tam donanımlı PC'ler 20-30 bin liradan mı başlıyor, hayır derse benim kocayı vurmaya gideceğim şimdiden hakkınızı helal edin
3500 liralık pcyle ancak benim gibi siteye girersiniz, bir de süper mario oynarsınız, benim 7 yıllık ıpad bile mario oynarsam kasar, yalnızca okey çeviriyorum kendi kendime
Bir kasaya 30 bın civarı para verıldı desem oyunlar içinSizinkine sorar mısınız? Şöyle adam akıllı bir pc için ki hem oyun oynayacak, hem videoları seyrederken kasmayacak, hem iş icabı izlenmesi gereken bazı programları rahatça kurup izleyecek çok fonksiyonel, tam donanımlı PC'ler 20-30 bin liradan mı başlıyor, hayır derse benim kocayı vurmaya gideceğim şimdiden hakkınızı helal edin
3500 liralık pcyle ancak benim gibi siteye girersiniz, bir de süper mario oynarsınız, benim 7 yıllık ıpad bile mario oynarsam kasar, yalnızca okey çeviriyorum kendi kendime
Doğru dürüst bir pc 20-30 bin liradan başlıyor, tabii PC'yi iş icabı kullananlar için gerekli donanıma sahip PC'lerden bahsediyorum, yoksa elbette ucuz pclerde var ama herkesin işini görmüyor onlar, beraber girişelim, önce benimkini vururuz sonra sizinkinigeçen toplama bi pc yapmaya kalktı, 14 falan tuttu
yada benim ki benle evlenmemek için parasını saçıyo
Ben de vurabilirim şu an onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?