• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam çok para harcıyor

Bir kasaya 30 bın civarı para verıldı desem oyunlar için 😶
Doğrudur elektra, o kadar tutuyor, eşimin pc üst segmentti çünkü ona öylesi gerekiyor ama artık ömrü dolmak üzere, geçen gün baktı ona gereken pc 30-40 bin aralığında, bir de iPad Pro istiyor, e hobileri var, onlarda pahalı hobiler, valla benim kocayı ortadan kaldırmam lazım o zaman, bir el atın da keseyim ben adamı😄

Doğru dürüst bir pc 20-30 bin liradan başlıyor, tabii PC'yi iş icabı kullananlar için gerekli donanıma sahip PC'lerden bahsediyorum, yoksa elbette ucuz pclerde var ama herkesin işini görmüyor onlar, beraber girişelim, önce benimkini vururuz sonra sizinkini😬

He valla bilgisayarlar pahalı diye diye doğmamış veletlerimizin hakkını savurmuş
😂😂

Doların kuru belli, e türk malı bilgisayar zor, olsa o da parçasını dolarla alcak
Nerden tutsak olmiyiiii

Doğrudur elektra, o kadar tutuyor, eşimin pc üst segmentti çünkü ona öylesi gerekiyor ama artık ömrü dolmak üzere, geçen gün baktı ona gereken pc 30-40 bin aralığında, bir de iPad Pro istiyor, e hobileri var, onlarda pahalı hobiler, valla benim kocayı ortadan kaldırmam lazım o zaman, bir el atın da keseyim ben adamı😄

sırf oyun nerdü diye bizim şef oğluna bakıyor bu ara, en düşük özelliklisi 15bindi, o da kur patlamadan

Ben pek bilgisayar teknoloji anlamam cahilim o tarz şeylerde bizde kardeşim fena buraya el atar demiştin😂 bazen anlatıyor kuantum bilgisayar mı kasamı her ne zıkkımsa ona takmış sunucu bilgisayarlar yapıcakmış ben mal mal bakıyorum. Eee abla madem istiyor 30 40 binlik bende aynı parayı istiyorum diyiver adhjkkk

Babadan kalan aliskanliklar sizde devam ediyor. 1.5 aylik evlisiniz daha. Evliligin keyfini cikarin once bi, ne para biriktirmesi. Madem para biriktirmek istiyorsunuz siz de calisin, sizin kazancinizi yatirim olarak biriktirin. 5000 tl maasla ev de kira ise onceden de bir birikiminiz yoksa hele de bu faiz oranlariyla ev alinmasi zor artik. Siz de calisirsaniz daha cok birikim yaoabilirsiniz.

He valla bilgisayarlar pahalı diye diye doğmamış veletlerimizin hakkını savurmuş
😂😂

Doların kuru belli, e türk malı bilgisayar zor, olsa o da parçasını dolarla alcak
Nerden tutsak olmiyiiii
Yurtdışında ucuz ama işte buraya gelince araba parası gibi PC'ler 🤦‍♀️ Çocuk oynasın veya öğrencilerin işi görülsün diye uygun fiyatlı alınır ama işi pc üzerinden olanlar için iyi bir bilgisayar şart maalesef, valla geçen bir hesap yaptık sırf pc, ıpad vs hiç demeyeyim çıkan fiyatı, zira benim bile yüreğim kaldırmadı😱

Yurtdışında ucuz ama işte buraya gelince araba parası gibi PC'ler 🤦‍♀️ Çocuk oynasın veya öğrencilerin işi görülsün diye uygun fiyatlı alınır ama işi pc üzerinden olanlar için iyi bir bilgisayar şart maalesef, valla geçen bir hesap yaptık sırf pc, ıpad vs hiç demeyeyim çıkan fiyatı, zira benim bile yüreğim kaldırmadı😱

Bi de bazı insanlar gerçekten teknolojisi aşığı
Günde 1 saat bile takılsa o alete sahip olmak istiyor
Oyun oynamayı seven adamlarda haliyle en iyisini alıyor yani
Öbürünü 1 saatte anca açacak, bunda o sürede harrison ford gibi afrikayı baştan sona keşfediyor

Artık oralarda da pahalı abla bızde yurt dışından işte 4 5 sene oluyor 30 bın verdık. Ama tabı burda 50 bın falan oluyor yıne yahu ben ustune para koyar araba alırdım dıycem yok oda gelmıyor artık adjjkk

Ben pek bilgisayar teknoloji anlamam cahilim o tarz şeylerde bizde kardeşim fena buraya el atar demiştin😂 bazen anlatıyor kuantum bilgisayar mı kasamı her ne zıkkımsa ona takmış sunucu bilgisayarlar yapıcakmış ben mal mal bakıyorum. Eee abla madem istiyor 30 40 binlik bende aynı parayı istiyorum diyiver adhjkkk
Bizim evde belediye beyaz masa istek kutusu var🤣 Herkes ihtiyaçlarını yazıyor bütçe çıkarıyoruz sonra hepsi tek tek alınıyor, ben isterim zaten, adamın başında boşuna mı saç kalmadı, sitede böyle olan evde nasıldır sizce🤣🤣🤣

Konu sahibesi bazı konularda haklı ama, mesela ev yemeklerini yememesi sorun, hem bütçe açısından hem sağlık açısından uygun değil ama abonelikler zaten ucuz değil, bugün en uygun fiyatlı internet paketi bile 100 liradan başlıyor.

Altınlara güveniyor demiş, asla altınları bozmayın derim, bırakın sıkışsın sorumluluk ne demek öğrensin lakin çalışmıyorsanız siz de çalışın.

Bi de bazı insanlar gerçekten teknolojisi aşığı
Günde 1 saat bile takılsa o alete sahip olmak istiyor
Oyun oynamayı seven adamlarda haliyle en iyisini alıyor yani
Öbürünü 1 saatte anca açacak, bunda o sürede harrison ford gibi afrikayı baştan sona keşfediyor
Heh işte eşim bu cinsten, pc'si, arabası, hobi amaçlı aldığı ürünler en iyisi olsun ister, ya en iyisi olacak ya hiç olmayacak, onun da keyfi o, bir şey demiyorum frenlemiyorum da çünkü zaten işi gereği home-office çalışıyor, evcimen biridir sever evini aileyle vakit geçirmeyi, hobileri dahi evde yapılan türden :) bize de karışmaz ne istersek alır, teknolojik oyuncakları da onun istediği gibi olsun, ay ben vurmaktan vazgeçtim😆

ahanda, sek seven kadın cinsisi
ne erkekler bayıldı rakılarda, biz sek rakımızla dimdik durduk
:-) bu gece 2. rakılı yorumum, canim çekti herhal...ah be pandemi kırk yilda bir arkadaşlarla meyhanede fasıl keyfimiz vardı , onu da aldın elimizden...gerçi masraftan kısmış olduk ama yasama sevincimizden artanla bi ev daha alabilir miyiz emin değilim?

Adamın maaşı yetiyormuş bende takılardan harcıyor sandım sık boğaz etmeyin Allah aşkına insanı yarından sonra huzursuzluk çıkar zamanla oturacak şeyler sonuçta içkiye kumara yatırsa daha mı iyi

Cimri olmasından iyidir. Hem kahve ve netflikşş artık lüks mü sayılıyor ? Sürekli dışardan yemek istemesi sağlıksız zaten, bütçeyi geçtim. Onun dışında bırak ya adamı, gençliğinizin baharında yaşamayacaksınız da ne zaman yaşayacaksınız. Korona biterse dünya turu yaparsınız, gezmeye harcayın.

Babam aşırı cimriydi inşallah kocam cimri olmaz dedim, kocamın da ayarı yok. Kocam ev yemeklerini pek sevmiyor. O yüzden ya hep dışarda yemek istiyor yada hazır birşeyler alıp evde yapmak istiyor. Çayı bile beğenmiyor içmiyor. Günde 1 litre süt alıp nescafe mocha kahve ile karıştırıp içiyor. Sadece aylık kahve masrafı 300 TL gibi birşey. 1.5 aylık evliyim bize gelen takılara güveniyor. Ama hazıra dağ dayanmaz diyorum dinlemiyor. Aylık 159 TL internet faturası, netflix üyeliği, amazon prime üyeliği gibi daha birçok şeyi var. Kirada oturuyoruz. Şimdi bu rahatlığa alıştı nasıl vazgeçireceğim bilemiyorum.
Eşiniz çalışıyor mu ?Birde siz calısıomusunuz

Adam çalışıo kazanoyor ki harcıyor demek 😂 daha 1buçuk aylık evliymişsin ev alcam diye düşünüyorsunuz evet çok güzel eviniz olsa keşke ama daha yeni evlisiniz ne güzel işte hayatınızı yaşayın mis gibi adam cimri olsa bu seferde cimri dicektin. Sende harca para 60liraya bi çorap alamadım demişsin sanki 6binden bahsediyoruz varsa paran al yoksa almazsın. Eşinin şuan ğara harcadığı çoğu şey herkesin evinde olan şeyler yani bi tek kendinizde var sanıp çok para hatcadığınızı düşünmeyin bizim her ay 200/300 liraya ps oyunu alırız eşimle oynarızda hergün olmasada 2/3 günde bir dışardan yemek söyleriz söylediğin bütün platformlarada üyeliğimiz var ayrıca eşim yeni robot süpürge aldı banada yani kocanın yaptığı herşeyi çoğu kişi yapıyor. Genciz yapıcaz tabi bı zamanların tadını çıkar daha bir buçuk ayda bu kadar kafanı takarsan olmaz.

Adam çalışıo kazanoyor ki harcıyor demek 😂 daha 1buçuk aylık evliymişsin ev alcam diye düşünüyorsunuz evet çok güzel eviniz olsa keşke ama daha yeni evlisiniz ne güzel işte hayatınızı yaşayın mis gibi adam cimri olsa bu seferde cimri dicektin. Sende harca para 60liraya bi çorap alamadım demişsin sanki 6binden bahsediyoruz varsa paran al yoksa almazsın. Eşinin şuan ğara harcadığı çoğu şey herkesin evinde olan şeyler yani bi tek kendinizde var sanıp çok para hatcadığınızı düşünmeyin bizim her ay 200/300 liraya ps oyunu alırız eşimle oynarızda hergün olmasada 2/3 günde bir dışardan yemek söyleriz söylediğin bütün platformlarada üyeliğimiz var ayrıca eşim yeni robot süpürge aldı banada yani kocanın yaptığı herşeyi çoğu kişi yapıyor. Genciz yapıcaz tabi bı zamanların tadını çıkar daha bir buçuk ayda bu kadar kafanı takarsan olmaz.
O robot süpürge ne öyle o, şeytan işi bişey, bir türlü anlamadım dilinden, almış getirmiş eve, bomboş alanda sıkıştı uyarısı veriyor. :D :D

Back