Kocam çok para harcıyor

Bu kadar açıldığına göre 10k maaş alıyordur. Hem kirada olup hem bu kadar harcama yaptığına göre ya maaşı böyledir ya da kafası ergen kafasıdır başka açıklaması olamaz

yeminle bu konu ev sahibi olma fikrinden soğuttu.

özetle,

tuzunuz kuru
birbirinizi likelamaya gelmişsiniz
12000 tele bilgisayar
netflix 41,99
1 litre süt içiyor
tuzunuz kuru
birbirinizi likelamaya gelmişsiniz
Koptum bu mesaja, okuyup okuyup gülüyorum...

Bilgisayar oyunu olduğunda napıyorsunuz
Kendimize alan bırakmayı da seviyoruz biz. Yani evlendik diye sürekli yapışık olamayız ya. Ben mesela tarihi belgeselleri severim, monarşili dizileri de ama eşim hiç sevmez kendim izlerim. Okuduğum kitaplarım, aylık takip ettiğim dergilerim var. Onlara vakit ayırmam lazım. Kendim de bazen oyun oynarım, yurtdışındaki abimle bazen uzun uzun yazışırız, whatsapp gruplarımda geyiklere takıldığım olur, keza kkda da takılırım, bazen sadece bir şeyler karalamak isterim boyamak isterim. Bunları tek başıma yapmak isterim. Eşiminde doğal olarak bensiz yapmak istedikleri var.
Oğlan uyuduğunda bazen sarılır bir şey izleriz bazen müzik açar sohbet ederiz bazen de o oynar ben diğer odaya geçerim. Bu da çok iyi geliyor ve bana göre ilişkiyi besliyor. İnsan kendiyle de güzel vakit geçirmeli

Off çok biliyorsun ya git kona söyle o zaman bizlerde anlama kıtlığı var ya. Yeni anneme aldık 3.500 e bi sims indireyim dedim heveslendim onu bile kaldırmadı bilgisayar. Söyle oradan buldan duyduğunuz şeyleri buraya gelip bize çok bilginiz varmış gibi yazmanız kadar cahil bişey yok.

Peki eşi sürekli kendiyle ilgileniyorsa ne önerirsiniz

Peki eşi sürekli kendiyle ilgileniyorsa ne önerirsiniz
Kadının derdi bu değil yalnız nerelere çekiyorsunuz, hayret. Sabaha kadar bilgisayarda dememiş, sadece bir saat oynadığı için kocaman eski tip kasa bilgisayar alsın demiş, bazen netflixi açmıyor boşa para demiş. Yani çok kullanmamasından şikayetçi. Buradaki kadının derdi adamın hobilerine harcadığı para. Ki bunlar da yelkencilik gibi çok maliyet isteyen hobiler değil. Ayda 40 tl ödenen netflixle, bir kerelik alınan bir bilgisayar.

Ne var ki bunda yani.Adamın rahatını nasıl kaçırırım diye niye bize soruyorsun.Adamı rahat bırak günde 1 litre sütüne takmış aboooo evlerden ırak kız böyle eş

Khomyuk İlerde böyle konu açabilir tecrübeyle söylüyorum inş. Ben yanılırım.
Ben de neredeyse 7 senedir evliyim böyle bir sorun yaşamadım. Ki bizde digi, netflix fln başından beri vardı. Abartmayın bence evlendik diye hiç yalnız bir şey izlemeyelim, oyun oynamayalım, kafa dağıtmayalım, hiç yalnız kalıp kitap okumayalım, arkadaşlarla yalnız çıkıp kahve içmeyelim mi? Evlilik değil esaret.

Isınmak, barınmak bu saydiklariniz temel ihtiyaclar bunlar israf değil. Konu sahibinin eşi internet oyunlarına vs. Para harcıyor . Bununla saydiklariniz bir mi? Muhakeme kabiliyetinize hayran kaldım ! Sırf polemik olsun diye yorum yapmayın.

12 yildir birlikteyiz. İkimizde calisiyoruz. Soylediklerinizi dusundum de surekli bir arada aman yarabbim. Cekilmez.

Ben onlari yapipta yanliz kalarak yasadim bu yeterli mi abartmiyorum surekli ben dememeli insan elbette insan kendine vakit ayirmali ama bencilce degil bundan bahsediyorum sizin iyi diye herkesin iyi olamaz.

Her evliliğin farklı dinamikleri var. Her birey aynı olmadığı gibi her evlilikte aynı olmaz. Doktor reçetesi gibi ben denedim iyi geldi sende dene tavsiyeleri vermek çok doğru değil. Eşler zamanla birbirlerini daha iyi tanır ve anlar o zamanda kendi doğru yollarında daha uyumlu bir şekilde ilerlerler. Önemli olan karşıdaki insanı anlamaya çalışmak..

Ben maalesef katiliyorum artık hayat çok çok pahalı

En kötü ev 300.000TLden başlıyor büyük şehirlerde

Böyle olunca ne kadar çabuk alırsan o kadar iyi evi, çünkü insanlarımızın ortalama geliri iyi değil ve hayat çok pahalı.

Yaşlılık da emeklilik de çok çabuk geliyor. Kaldı ki konu sahibesinin eşi tesisatçı, 60yaşına kadar yapılacak bir iş değil ki. Belki adam 45te yorulacak çalışmak istemeyecek.

Kira gelirin yoksa, zengin değilsen emeklilikte elinde 2000TLyle kalıyorsun o da doğalgaza mı yeter markete mi ...hele ki yaşlılıkta kira vermek zaten rezillik üstelik büyük masraf kalemi

Konu sahibesi haklı ama yolu yanlış. 5500TLyle birikim yapamazlar yazdım zaten. tek çare konu sahibesinin de para getirip geliri artırması.

İsteyen anne veya baba çalışmayıp evde çocuklarına bakabilir. Erkek veya kadın farketmez hangisinin kariyeri daha düşükse o işi bırakıp 2,3 sene evde çocuklarla ilgilenebilir. Çok doğal bişi bence küçük görmemek gerek çalışmak yerine çocuk bakmayı tercih eden kadınları ki ben bebeğim 3 aylık olunca işe dönmeyi düşünen biriyim. Her insanın öncelikleri farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…