- 2 Aralık 2011
- 705
- 1.538
- 333
- Konu Sahibi Mijares Rebeca
-
Aynı işlevi yapmıyor işte onu anlatmaya çalışıyoruzGaliba anlamakta zorluk çekiyorsunuz diyorum ki 1 saat keyf için gidip 3500 TL ye almak vardı. Sonuçta aynı işlevi yapyıyor ama diğeri 12 bin TL.
İşin 2. Piri olarak ben de dandik diyorum ( bilgisayar mühendisi olarak). Ne oynuyor ? Counter strike falan mı ? Anca ona yeterli gelir 3 binliralıklar ?offf peki en büyük en birinci en dolu en mükemmel sizsiniz
hayır sevgilim IT ci, okudu yanımda, şu an gözleri pörtledi
ne biliyim, işin piri dandik diyor ama
gene de siz bilirsiniz.
İT’ci nerden bilecek mijares dururken ona mı sorulurmuş. Kadın bilgisayarın piri olmuş kardeşine bir bilgisayar alarak. Bu işin okulunu okuyanlar falan kim oluyor sen de yaniofff peki en büyük en birinci en dolu en mükemmel sizsiniz
hayır sevgilim IT ci, okudu yanımda, şu an gözleri pörtledi
ne biliyim, işin piri dandik diyor ama
gene de siz bilirsiniz.
Yok siz insanı çıldırtırsınız. Aynı işlevi yapmadığını biliyorum.12 bin tl lik bilgisayardan video render, yayıncılık gibi şeyler yapılıyor. Ayrıca bu bilgisayarı üst düzey esporcular kullanıyor. Benim kocam bunların hiç birini yapmadığı için 12 bin tl lik bilgisayar fazla diyorum. 3500 tlik bilgisayarda oynayacağı oyunları oynayabiliyor.Aynı işlevi yapmıyor işte onu anlatmaya çalışıyoruz
Netflix dizisi izlemek icin aboneligin varken internette camur gibi kaydi olan reklamli linkleri mi ariyorsun?The witcher ve american horror storye başladım. Link lazım mı? Birazcık araştırırsanız bulursunuz zor değil.
3500 tl pc lerde güncel oyunlar akıcı bir şekilde oynanıyor. Youtube da izleyin diyorum hâla buraya yazıyorsunuz. Kabullenin artık.
red dead redemption 2 oynayabiliyor 35 FPS yetiyor mu? En çok sistem gerektiren oyun?İşin 2. Piri olarak ben de dandik diyorum ( bilgisayar mühendisi olarak). Ne oynuyor ? Counter strike falan mı ? Anca ona yeterli gelir 3 binliralıklar ?
yanlis yapmışsın bence, begendiysen istiyorsan al. hayatta istedigin boyle kucuk seyleri erteleme. zamani kacirma.Bugün forum da vucüt çorabı diye başlık gördüm. Çok beğendim alacaktım 60TL gibi birşey di. Ben almaya kıyamadım. Biraz tutumluyum ama ev almak için
esinizin 45 yasindan sonra calisamayacak olmasini siz cok buyuk sorun etmissiniz bence bilincaltinizda ve korkuyorsunuz. gercek bu olabilir ama bunu o kadar cok vurgulamissiniz ki bence takinti boyutyna ulasmis.Sadece yemek konusunu biliyordum. Ben kocama kıyamıyorum masa başı iş başmıyor. Günde 10 saat atölyede tozlu ortamda çalışıyor. Fizik güç gerektiren bir iş . Bu işi en fazla 45 yaşına kadar yapabilir. Daha sonra gücü yetmeyecek. 15 yaşından beri çalışmış ama ortada çok birşeyi yok yani hep harcamış.
İndiripte izliyorum ayrıca adblock diye birşey var reklam engelliyor ya. Kalitesi de fhd.Netflix dizisi izlemek icin aboneligin varken internette camur gibi kaydi olan reklamli linkleri mi ariyorsun?ayrica onu izlemek icin hizli internet lazim, lakin onun parasini da dert etmissin demek ki luzumsuz degilmis ki kullaniyorsun
İşin 2. Piri olarak ben de dandik diyorum ( bilgisayar mühendisi olarak). Ne oynuyor ? Counter strike falan mı ? Anca ona yeterli gelir 3 binliralıklar ?
İT’ci nerden bilecek mijares dururken ona mı sorulurmuş. Kadın bilgisayarın piri olmuş kardeşine bir bilgisayar alarak. Bu işin okulunu okuyanlar falan kim oluyor sen de yani
Sorunun cevabı değil bu ama olsunduDaha önce belirtmiştim şimdi bebek örgülerine bakıyorum yani öğrenmeye çalışıyorum. İleri de işleyip satacağım az da olsa damlayacaktır.
Camur gibi kaydı ne yaNetflix dizisi izlemek icin aboneligin varken internette camur gibi kaydi olan reklamli linkleri mi ariyorsun?ayrica onu izlemek icin hizli internet lazim, lakin onun parasini da dert etmissin demek ki luzumsuz degilmis ki kullaniyorsun
benimki de kendini bişi sanıyor
garibim ya
Heeeğğğ biz kimki ?İT’ci nerden bilecek mijares dururken ona mı sorulurmuş. Kadın bilgisayarın piri olmuş kardeşine bir bilgisayar alarak. Bu işin okulunu okuyanlar falan kim oluyor sen de yani
Vallahi siz dururken bana laf düşmez üstadım. Ne diyorsanız o. Yeter 3.500’lük. Daha fazlasını hak mı etti sanki ?red dead redemption 2 oynayabiliyor 35 FPS yetiyor mu? En çok sistem gerektiren oyun?
Ben kanıtlı konuşuyorum. Sizin kanıtınız? 3500 TL ye dandik bilgisayar alıyor iseniz o sizin sorununuz. Youtube da 500k izlenen videolar mevcut. 3500 TL bandında oyun testleri de için de. Ama tembellik edip açmayacaksınız yineHeeeğğğ biz kimki ?
Vallahi siz dururken bana laf düşmez üstadım. Ne diyorsanız o. Yeter 3.500’lük. Daha fazlasını hak mı etti sanki ?
Tamam sensin. Ben pes ediyorum hanımlar size kolay gelsinYineliyorum en dandiklerinden değil. Yotubeda birçok inceleme videosu var. Ayrıca benim kocamın oynadığı oyunlar 3500 tlik bilgisayarda da akıcı birşekilde oynanıyor.
Heeeğğğ biz kimki ?
Vallahi siz dururken bana laf düşmez üstadım. Ne diyorsanız o. Yeter 3.500’lük. Daha fazlasını hak mı etti sanki ?
Siz 17 sene sonraya planlar yapıyorsunuz ya.. Hayat da kendi planlarını yapıyor.. o kadar yıla siz olacak mısınız? Dükkan yerinde olacak mı? Belki herşey bambaşka ve çok daha güzel olacak, bambaşka fırsatlar çıkacak.. belki siz çok iyi bir işte çalışacaksınız..45 te emekli olmayacak. Bu iş ağır olduğu için performansı düşecek atolyede duracak makine bakımı yapacak. Kendisi üretim yapamadığı için de geliri düşecek. İşcilerin ürettikleriyle geçinecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?