Kocam çok para harcıyor

offf peki en büyük en birinci en dolu en mükemmel sizsiniz

hayır sevgilim IT ci, okudu yanımda, şu an gözleri pörtledi
ne biliyim, işin piri dandik diyor ama
gene de siz bilirsiniz.
İşin 2. Piri olarak ben de dandik diyorum ( bilgisayar mühendisi olarak). Ne oynuyor ? Counter strike falan mı ? Anca ona yeterli gelir 3 binliralıklar ?

offf peki en büyük en birinci en dolu en mükemmel sizsiniz

hayır sevgilim IT ci, okudu yanımda, şu an gözleri pörtledi
ne biliyim, işin piri dandik diyor ama
gene de siz bilirsiniz.
İT’ci nerden bilecek mijares dururken ona mı sorulurmuş. Kadın bilgisayarın piri olmuş kardeşine bir bilgisayar alarak. Bu işin okulunu okuyanlar falan kim oluyor sen de yani

Aynı işlevi yapmıyor işte onu anlatmaya çalışıyoruz
Yok siz insanı çıldırtırsınız. Aynı işlevi yapmadığını biliyorum.12 bin tl lik bilgisayardan video render, yayıncılık gibi şeyler yapılıyor. Ayrıca bu bilgisayarı üst düzey esporcular kullanıyor. Benim kocam bunların hiç birini yapmadığı için 12 bin tl lik bilgisayar fazla diyorum. 3500 tlik bilgisayarda oynayacağı oyunları oynayabiliyor.

The witcher ve american horror storye başladım. Link lazım mı? Birazcık araştırırsanız bulursunuz zor değil.
Netflix dizisi izlemek icin aboneligin varken internette camur gibi kaydi olan reklamli linkleri mi ariyorsun? ayrica onu izlemek icin hizli internet lazim, lakin onun parasini da dert etmissin demek ki luzumsuz degilmis ki kullaniyorsun

3500 tl pc lerde güncel oyunlar akıcı bir şekilde oynanıyor. Youtube da izleyin diyorum hâla buraya yazıyorsunuz. Kabullenin artık.

yahu youtube da neden izliyim, yanımda koskoca bilgi işlem müdürü adam var diyorum :)
adam yalamış yutmuş bu işleri, sizin önerdiğiniz videolar yerine onu dinlerim tabi ki :)

Bugün forum da vucüt çorabı diye başlık gördüm. Çok beğendim alacaktım 60TL gibi birşey di. Ben almaya kıyamadım. Biraz tutumluyum ama ev almak için
yanlis yapmışsın bence, begendiysen istiyorsan al. hayatta istedigin boyle kucuk seyleri erteleme. zamani kacirma.
esinizin 45 yasindan sonra calisamayacak olmasini siz cok buyuk sorun etmissiniz bence bilincaltinizda ve korkuyorsunuz. gercek bu olabilir ama bunu o kadar cok vurgulamissiniz ki bence takinti boyutyna ulasmis.

bilge bir teyzem kucukken bize kadinin bir eli hirsiz olacak derdi. erkege caktirmadan mutfak masrafindan biriktirip lazim oldugunda cikartacak derdi. sakin dugunde takilan altinlarinizi bozdurmayin. gerekirse annenize verdiginizi onun sakladigini soyleyin. her ay 300 500 ne kadar olursa siz atin kenara, caktirmadan birikim yapin.

ama esinizin harcamalari cok abes de degil o nedenle adama bunu vurgulayip vurgulayip daraltmayin. sogutmayin kendinizden. onu boyle kabul edin.

soyle bir kural getirebilirsiniz mesela bir gun evde bir gun disarida yiyebilirsiniz. zamanla ev sayisini arttırır yavas yavas disarida yemeyi kesersiniz.

Netflix dizisi izlemek icin aboneligin varken internette camur gibi kaydi olan reklamli linkleri mi ariyorsun? ayrica onu izlemek icin hizli internet lazim, lakin onun parasini da dert etmissin demek ki luzumsuz degilmis ki kullaniyorsun
İndiripte izliyorum ayrıca adblock diye birşey var reklam engelliyor ya. Kalitesi de fhd.

İT’ci nerden bilecek mijares dururken ona mı sorulurmuş. Kadın bilgisayarın piri olmuş kardeşine bir bilgisayar alarak. Bu işin okulunu okuyanlar falan kim oluyor sen de yani
Heeeğğğ biz kimki ?
red dead redemption 2 oynayabiliyor 35 FPS yetiyor mu? En çok sistem gerektiren oyun?
Vallahi siz dururken bana laf düşmez üstadım. Ne diyorsanız o. Yeter 3.500’lük. Daha fazlasını hak mı etti sanki ?

Ben ve çevremin para gömdüğü şeyleri saysam bizi sınır dışı edersiniz sanırım dkdkdkdkdıd
Konuya önerim; biraz relax olun. Ölümlüsünüz farkında mısınız? Ev olsa ne olmasa ne?

Heeeğğğ biz kimki ?

Vallahi siz dururken bana laf düşmez üstadım. Ne diyorsanız o. Yeter 3.500’lük. Daha fazlasını hak mı etti sanki ?
Ben kanıtlı konuşuyorum. Sizin kanıtınız? 3500 TL ye dandik bilgisayar alıyor iseniz o sizin sorununuz. Youtube da 500k izlenen videolar mevcut. 3500 TL bandında oyun testleri de için de. Ama tembellik edip açmayacaksınız yine

Heeeğğğ biz kimki ?

tez elden diplomalarınız yırtıla..

benimki telefona çok para vermez mesela.
ama bilgisayar dedin mi akan sular durur
neden çünkü oyunculuk bunu gerektirir :)

Siz 17 sene sonraya planlar yapıyorsunuz ya.. Hayat da kendi planlarını yapıyor.. o kadar yıla siz olacak mısınız? Dükkan yerinde olacak mı? Belki herşey bambaşka ve çok daha güzel olacak, bambaşka fırsatlar çıkacak.. belki siz çok iyi bir işte çalışacaksınız..

Tavsiyem, bu kadar plan yapmayın, kendinizi yormayın, ev ev diye yemeyin kendinizi.. üç beş internete harcanan paralara takmayın. 60 liradan tasarruf etmeyin, bugünü yaşamayı öğrenin bence.. bir de eşim izin vermiyor diye oturacağınıza ne yapabileceğinize odaklanın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…