- 8 Temmuz 2020
- 246
- 264
- 53
- 32
- Konu Sahibi Mijares Rebeca
-
Bu şekilde bir beslenme rutiniyle 45’i görebileceği meçhul zaten.45... 45... yaşı 45’e gelince... düşünce tarzı karşısında dumura uğradım, tamam ben kocama cimri derdim de evliya gibi adammış, ben çok elibol, hatta har vurup harman savuran bir tipim, kendi çerçevemde eşime sen cimrisin diye takılırım ama yok benimki cimri değilmiş gerçekten... İnşallah eşiniz 45’e gelmez de geliri düşmez.
Şakasınız galiba daha önce bunu 5 kez belirttim. Mesajları okumadan yorum yapmaktan oluyor galiba. Sütü ve kahveyi abarttıgımı kabul ettim zaten.kendi kazandığın parayla içtiğin kahvenin hesabını yapacak biriyle evli olsan peki? o zaman ne olacaktı ?
suçluluk duygusu yeğdir
Ablacım korsan onlar korsan. Emek hırsızlığı, haram, günah vb.The witcher ve american horror storye başladım. Link lazım mı? Birazcık araştırırsanız bulursunuz zor değil.
O da var tabi, evlerden ırakkendi kazandığın parayla içtiğin kahvenin hesabını yapacak biriyle evli olsan peki? o zaman ne olacaktı ?
suçluluk duygusu yeğdir
Sütü abartığını söylemiş zaten neyi anlamiyorsakBez bebek a2'de yayınlanıyor, interneti boşa gitmesinşaka bir yana, bu kadar ağır şartlarda çalışan bir insanın sütünü, kahvesini, bilgisayarını hesap etmek beni bir insan olarak üzdü. Robot değil ya bu adam. Onun da eğlenmeye, dinlenmeye, hobilerine zman ayırmaya hakkı var. Ayrıca 12 bin bir bilgisayar için bu ekonomide çok değil maalesef. Ekonomi kötü olduğu için eli yüzü düzgün bilgisayarlar artık bu fiyata. Her yıl bir bilgisayar değiştirmiyorsa lafı edilmez bunun bence. Hadi onu da geçtim insan eşinin içtiği sütü de hesaplamaz yahu
Böyle bir şeyi nasıl kabul edebiliyorsunuz? Gayet insani bir eylemi yapmak için birinden izin almak durumunu nasıl kendinize yakıştırabiliyorsunuz? Nerede sizin özgür iradeniz?Evlenmeden önce çalışıyordum. Şimdi kocam izin vermiyor.
Ben size 3500 TL lik bilgisayarda oynanacak oyunu kocam 12 bin tl lik bilgisayar da oynuyor dedim. Bu bilgisiyarı yayıncılar veya iş için kullananlar var. Benim kocam 1 saatlik keyf için aldı. Halbuki o keyfi 3500 tl ye yapabilirdi. Buna cevab veremediğiniz için boş mesajlar la doldurdunuz. Gitmeyin nolur biraz daha kalın like kasın.
Yineliyorum en dandiklerinden değil. Yotubeda birçok inceleme videosu var. Ayrıca benim kocamın oynadığı oyunlar 3500 tlik bilgisayarda da akıcı birşekilde oynanıyor.benim like kasmama gerek yok, sağolsunlar sevenim çok. istemesem de kendiliklerinden.
ona da cevap vermiştim ama işinize gelmedi zaar.
bakın o 3500 tl lik bilgisayarlar en dandikleridir.
oyun oynayan adam öyle kallavi fiyatlısını alır. ki 12000 de en uygunlarındandır. siz günde 1 saat harcadığı için boşa sanıyorsunuz ama herhalde koynuna alıp onunla oynayacak değil.
oyun denen şey zaten günde 1 saat oynanır. meraklısı gider kalitelisinde oynar.
ve evet oyun keyiftir. anladığım kadarıyla siz para harcadığınız herşeyden kazanç bekliyorsunuz. bu sizin bakışınız olabilir. ve biz sizin aksinize bu fikrinize saygı duyduk.
ama siz ne bizim yazdıklarımıza ne de eşinizin keyfine saygılı değilsiniz.
siz ev almak istiyorsunuz diye eşiniz de bunu istemek zorunda değil.
eşiniz için o paraya bilgisayar alıp oyun oynamak ev almaktan önemli.
size göre fazla olabilir ama oyun oynamayı seven biri için emin olun hiç fazla değil.
sizin herhangi bir hobiniz yok diye kocanız da ilgi alanlarından vazgeçmek zorunda değil.
Ablacım korsan onlar korsan. Emek hırsızlığı, haram, günah vb.
tamamda yeni abonesi zaten sana inanmadım da neyse esinin maası ne kadar bu köylü kafası neden adamtam enteklektuel bi adam asıl sne onun yanında egreti duruyosun offff neden böyle adamlar bu tip kadınlada düser anlamamAslında yazdıklarımdan fazlası var. Amazon prime gibi birçok üyeliği var demiştim ilk mesajım da. Mesela Twitch denen platformda her ay 2 yayıncıya abone oluyor 10$, bilgisayar oyunlarına para harcıyor. Bu oyunlar 10-20 tl lik değil, 250- 300 TL yi buluyor. Bu sıralar da ev süpüren robot alacağım diyor. 2000-3000 TL civarın da. Bunların hepsi birleştiğin de ciddi rakamlar oluşuyor. Aslında maaşı yetiyor ama ileri de ne olacak bilemiyorum
Hayır kahveyi abarttığınızı şu an kabul ettinizŞakasınız galiba daha önce bunu 5 kez belirttim. Mesajları okumadan yorum yapmaktan oluyor galiba. Sütü ve kahveyi abarttıgımı kabul ettim zaten.
Yineliyorum en dandiklerinden değil. Yotubeda birçok inceleme videosu var. Ayrıca benim kocamın oynadığı oyunlar 3500 tlik bilgisayarda da akıcı birşekilde oynanıyor.
4. sayfayı okuyun lütfen.Hayır kahveyi abarttığınızı şu an kabul ettiniz
3500 tl pc lerde güncel oyunlar akıcı bir şekilde oynanıyor. Youtube da izleyin diyorum hâla buraya yazıyorsunuz. Kabullenin artık.offf peki en büyük en birinci en dolu en mükemmel sizsiniz
hayır sevgilim IT ci, okudu yanımda, şu an gözleri pörtledi
ne biliyim, işin piri dandik diyor ama
gene de siz bilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?