Kocam çok para harcıyor

Valla evliyim sağlıkçıyım 24 saatlik nöbetimin 16. Saatindeyim şu an,istediğimizi de yer içeriz köpppek gibi çalışıyoruz. Bence sizin tuzunuz daha da kuru. Adamın yerinde olsam YA SANANEEEEĞĞ diye cinnet geçirirdim bir gün büyük ihtimal.

Kocam ile henüz konuşmadım. Burdan tavsiye almaya geldim maşallah tuzu kuru doluymuş bu site.

Bu şekilde bir beslenme rutiniyle 45’i görebileceği meçhul zaten.

kendi kazandığın parayla içtiğin kahvenin hesabını yapacak biriyle evli olsan peki? o zaman ne olacaktı ?
suçluluk duygusu yeğdir
Şakasınız galiba daha önce bunu 5 kez belirttim. Mesajları okumadan yorum yapmaktan oluyor galiba. Sütü ve kahveyi abarttıgımı kabul ettim zaten.

kendi kazandığın parayla içtiğin kahvenin hesabını yapacak biriyle evli olsan peki? o zaman ne olacaktı ?
suçluluk duygusu yeğdir
O da var tabi, evlerden ırak
Hayat bunları hesaplamayacak kadar kısa aslında.
Sultan süleyman bile bu dünyadan eli boş gitti. Kasmanın hiç lüzumu yok. Hastalık için özel sağlık sigortası yaptırın, gerisi boş.

Sütü abartığını söylemiş zaten neyi anlamiyorsak

Evlenmeden önce çalışıyordum. Şimdi kocam izin vermiyor.
Böyle bir şeyi nasıl kabul edebiliyorsunuz? Gayet insani bir eylemi yapmak için birinden izin almak durumunu nasıl kendinize yakıştırabiliyorsunuz? Nerede sizin özgür iradeniz?

benim like kasmama gerek yok, sağolsunlar sevenim çok. istemesem de kendiliklerinden.

ona da cevap vermiştim ama işinize gelmedi zaar.

bakın o 3500 tl lik bilgisayarlar en dandikleridir.
oyun oynayan adam öyle kallavi fiyatlısını alır. ki 12000 de en uygunlarındandır. siz günde 1 saat harcadığı için boşa sanıyorsunuz ama herhalde koynuna alıp onunla oynayacak değil.
oyun denen şey zaten günde 1 saat oynanır. meraklısı gider kalitelisinde oynar.
ve evet oyun keyiftir. anladığım kadarıyla siz para harcadığınız herşeyden kazanç bekliyorsunuz. bu sizin bakışınız olabilir. ve biz sizin aksinize bu fikrinize saygı duyduk.
ama siz ne bizim yazdıklarımıza ne de eşinizin keyfine saygılı değilsiniz.
siz ev almak istiyorsunuz diye eşiniz de bunu istemek zorunda değil.
eşiniz için o paraya bilgisayar alıp oyun oynamak ev almaktan önemli.

size göre fazla olabilir ama oyun oynamayı seven biri için emin olun hiç fazla değil.

sizin herhangi bir hobiniz yok diye kocanız da ilgi alanlarından vazgeçmek zorunda değil.

3,500'e alınan bilgisayarlar 5 sene sonra o kadar ağırlaşıyor ki. 12 bine mac alıyorsun al ömürlük kullan. bizim var, defalarca düştü, portakal suları, çaylar döküldü hiçbir şey olmadı hala canavar gibi. insan şu hayatta kendini şımartmalı. ömür boyu eşşek gibi çalış mal mülk edin sonra öl. bu mu yani ? ben de eskiden aşırı cimriydim, babam obsesiflik derecesinde cimri çünkü. karanlıkta oturur, asla soba yakmaz, klima taktırmış 50 derece adana sıcağında bir kere açtığını görmedim süs diye duruyor. biz küçükken annem nemlendirici krem aldı kıyameti koparmıştı bi kere. şu an gülerek anlatıyoruz ama çocukluk travmalarımdır bunlar. ben de haliyle para harcama konusunda aşırı sıkıntılıydım. eşimle ilk sene doğalgaz yüzünden ne kavgalar ettik. ben kısıyordum o açıyordu =)) iphone alıp geldiğinde düşüp bayılacaktım. hele gidip bi monta 2 bin lira verdiği gece, aman allahım inme indi sanki bana =)) neyse ki çok aştım kendimi. şimdi hak veriyorum adama. bizim kenarda 5 kuruşumuz yok, evimiz kira, ama kendimizi şımartıyoruz. az önce sizin konuyu eşime okudum adamın dikkatini çeken tek şey robot süpürge oldu. biz de alalım diyor =)) özetle, sizi en iyi ben anlarım. ama gerçekten biraz rahat olun. boşuna gidiyor netflix diyorsunuz, açın evdeyken siz izleyin. yani ben ev hanımı olsam ben adamın başının etini yerdim ben evde tüm gün ne yapacağım sınırsız internet bağlat, netflixe üye ol falan derdim. ha bu arada altınları harcamayın, o güvenceniz olsun. yavaş yavaş bazı gereksiz harcamaları kısmaya çalışın. ev yemeğine alışmasını sağlayın. para için değil sağlık için. siz de kendi zevkleriniz için para harcayın. kıyamıyorum demeyin, para sadece araç. daha çok yeni evlisiniz. birbirinize göre şekillenirsiniz. o biraz kısar siz biraz açılırsınız, ama bu kadar katı olursanız esnemezseniz huzurunuz da kalmaz.

Yemek yeme dışındakiler herkeste olan şeyler demekki eve de almayı seviyo süpürge falan Alcam diyormuş maaşı da yetiyo sa sorun ne ki hepsi normal şeyler

Yineliyorum en dandiklerinden değil. Yotubeda birçok inceleme videosu var. Ayrıca benim kocamın oynadığı oyunlar 3500 tlik bilgisayarda da akıcı birşekilde oynanıyor.

tamamda yeni abonesi zaten sana inanmadım da neyse esinin maası ne kadar bu köylü kafası neden adamtam enteklektuel bi adam asıl sne onun yanında egreti duruyosun offff neden böyle adamlar bu tip kadınlada düser anlamam

Daha yeni evlisiniz evde yemek yemeye alışır. Netflix vb diğer uygulamalara üyeliği olmayan ev yok. Bilgisayar oyunları eşinizin hobisi sanırım. Benim eşim hobilerini saysam püfff. Allahtan başka alışkanlıkları yok aşırı alkol, arkadaşlarıyla dışarı çıkmalar falan o yüzden sorun etmiyorum. Robot makine sizinde işinizi çok kolaylaştırır kullanıyorum. Sizin burada yapacağınız şey evde yemeğe alıştırmak sevdiği şeyleri yapmakla başlayabilirsiniz.

Öyle bir yazmışsınız ki sanki dünyaları yiyor, hergün geziyor, paraları sağda solda eziyor.

yazdığınız şeyler neredeyse çoğu evde olan şeyler. eğer eve giren bir gelir yok ve bu şekilde yapıyorsa orası ayrı tabi.

Yineliyorum en dandiklerinden değil. Yotubeda birçok inceleme videosu var. Ayrıca benim kocamın oynadığı oyunlar 3500 tlik bilgisayarda da akıcı birşekilde oynanıyor.

offf peki en büyük en birinci en dolu en mükemmel sizsiniz

hayır sevgilim IT ci, okudu yanımda, şu an gözleri pörtledi
ne biliyim, işin piri dandik diyor ama
gene de siz bilirsiniz.

offf peki en büyük en birinci en dolu en mükemmel sizsiniz

hayır sevgilim IT ci, okudu yanımda, şu an gözleri pörtledi
ne biliyim, işin piri dandik diyor ama
gene de siz bilirsiniz.
3500 tl pc lerde güncel oyunlar akıcı bir şekilde oynanıyor. Youtube da izleyin diyorum hâla buraya yazıyorsunuz. Kabullenin artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…