- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.649
- 548
- 40
- Konu Sahibi Mijares Rebeca
-
Verecek cevap bulamayınca boş şeyler yazıp like atıyorsunuz.yeminle bu konu ev sahibi olma fikrinden soğuttu.
özetle,
tuzunuz kuru
birbirinizi likelamaya gelmişsiniz
12000 tele bilgisayar
netflix 41,99
1 litre süt içiyor
tuzunuz kuru
45 yaşına kadar çalışabilir 15 senesi var, bunu da es geçmeyelim.yeminle bu konu ev sahibi olma fikrinden soğuttu.
özetle,
tuzunuz kuru
12000 tele bilgisayar
netflix 41,99
1 litre süt içiyor
tuzunuz kuru
300 liralık kahveyi unutmayalımyeminle bu konu ev sahibi olma fikrinden soğuttu.
özetle,
tuzunuz kuru
12000 tele bilgisayar
netflix 41,99
1 litre süt içiyor
tuzunuz kuru
Siz yazılanları tek sefer de anlasaydınız 10 kere yazmazdım.45 yaşına kadar çalışabilir 15 senesi var, bunu da es geçmeyelim.
Artık alırım bir like
bacım işte biz de 10 sayfadır bunu anlatıyoruz, laf etmen gereken asıl konu süte, elektronige harcanan para değil, çalışmana izin vermeyen bir adamla evlenmiş olman...gerçi bana önceden de çalışmaya çok hevesli değilmişsin zaten gibi geliyor ama neyse...Ben kocamın çalıştırmamasına laf etmedim. Kazancını boş şeylere harcamasını eleştiriyorum. Ayrıca 3 yıl sevgili olduk. Yani çalışmama izin vermeyeceğini biliyordum.
Verecek cevap bulamayınca boş şeyler yazıp like atıyorsunuz.
Biz anladık sizi hanımefendi ama aynı düşünmüyoruz diye suçlu oluyoruz.Siz yazılanları tek sefer de anlasaydınız 10 kere yazmazdım.
Bir şeyin açıklamasını yapıyorum anlamıyorsunuz sonra 10 kere yazdı oluyor. Çalışmama izin vermiyor çünkü kendisi bakabileceğini düşünyor. Ben de bakabileceğini düşünüyorum. Ama gereksiz harcamaları kısarak. Sütü abarttığımı defalarca belirttim. Ama diğerleri gereksiz boş çünkü kullanmadığı şeye para ödüyor.bacım işte biz de 10 sayfadır bunu anlatıyoruz, laf etmen gereken asıl konu süte, elektronige harcanan para değil, çalışmana izin vermeyen bir adamla evlenmiş olman...gerçi bana önceden de çalışmaya çok hevesli değilmişsin zaten gibi geliyor ama neyse...
45 yaşına kadar çalışabilir 15 senesi var, bunu da es geçmeyelim.
Artık alırım bir like
Biz anladık sizi hanımefendi ama aynı düşünmüyoruz diye suçlu oluyoruz.
Ben kendizi bir salsaniz eşinizin de zamanla varsa ekstra harcamalar farkına varacaktır diye de yazdım. Dada bir buçuk ay olmuş siz evlilik öncesi aldığı bilgisayara bile laf ediyorsunuz.
Siz yazılan hiçbirseyi kabul etmediğiniz icin 45 yaş 15 yıl diye sürekli tekrar edip durdunuz. Çünkü istediğiniz cevaplar gelmiyor.
Gidin eşinizle konusun bakalım ne diyecek sizin bu fikirlerinize.
Aylık 300 lira kahve hesabı yapılınca; pandemi öncesi kahvenin bardağının 50 lira olduğu yerlerde fink attığımı hatırlamanın suçluluk duygusu ne olacak300 liralık kahveyi unutmayalım
Ben size 3500 TL lik bilgisayarda oynanacak oyunu kocam 12 bin tl lik bilgisayar da oynuyor dedim. Bu bilgisiyarı yayıncılar veya iş için kullananlar var. Benim kocam 1 saatlik keyf için aldı. Halbuki o keyfi 3500 tl ye yapabilirdi. Buna cevab veremediğiniz için boş mesajlar la doldurdunuz. Gitmeyin nolur biraz daha kalın like kasın.burada en az 10 kadın gayet güzel cevaplar verdi, siz anlamak istemediğiniz için boş demeniz normal
ha sizin boş demenizle buradaki bir sürü kadın boş da olmayacak
forumun adabında like vardır, beğenilen yorumlara like atılır
merak etmeyin ondan ücret kesilmiyor üstelik.
hadi iyi geceler.
Bez bebek a2'de yayınlanıyor, interneti boşa gitmesinAynen oyle, hangi diziyi izliyor merak ettim reklamsiz camur gibi goruntu olmadan ancak bezbebek izleyebilir
Olmadığımiz şey kalmadı ki bizim burada, varsın bu seferde likeçı başları olalım ne olacak astrocum.boşver yabancım, varsın biz likeçıbaşları olalım
o da öyle mutlu olsun
Aylık 300 lira kahve hesabı yapılınca; pandemi öncesi kahvenin bardağının 50 lira olduğu yerlerde fink attığımı hatırlamanın suçluluk duygusu ne olacak
Gelmiş iki gözümün çiçeği, bugün kaç bardak süt içtin söyle bakalım müsrif seniiiiiibacım işte biz de 10 sayfadır bunu anlatıyoruz, laf etmen gereken asıl konu süte, elektronige harcanan para değil, çalışmana izin vermeyen bir adamla evlenmiş olman...gerçi bana önceden de çalışmaya çok hevesli değilmişsin zaten gibi geliyor ama neyse...
The witcher ve american horror storye başladım. Link lazım mı? Birazcık araştırırsanız bulursunuz zor değil.Aynen oyle, hangi diziyi izliyor merak ettim reklamsiz camur gibi goruntu olmadan ancak bezbebek izleyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?