Kocam çok değişti

Hicbir sey anlatmiyor uzun zamandir, sadece video izliyor telefondan
Alla alla sen gözünü korkut bi ben böyle bir evlilikde cocuk dunyaya getiremem aile olamiycaksak ayrilalim de ben senin hayat arkadaşınım ozel mesele varsa hakkım ama hiç yere bana bunu yasatcaksan kb de.

Pılınızı pırtınızı toplayıp gidecek, ortadan kaybolacak,hiçbir şekilde iletişime geçmeyeceksiniz.Sonrasında da boşanma davası açacaksınız.Bütün bunları yapabilmek için, öncelikle kararlı olmaya, sonrada maddi gelire ve desteğe ihtiyacınız var.Aileniz destek olmasa bile devletten yardım alabilirsiniz.Psikolojik şiddet ve alkol, küfür gibi durumları beyan edip, sığınma evinde kalmayı talep edebilirsiniz.İşe girip çalışıp, kendi düzeniniz kurabilirsiniz. Ama, sizin öncelikle karar vermeniz gerekli.Düzelmesini umut ediyorsunuz.Ayrılmak istemiyorsunuz anladığım kadarıyla. Haklısınız, hamile halinizle bu mücadeleyi verecek gücünüz olmayabilir.
Çocuğunuz dünyaya gelip, biraz büyüdükten sonra duruma göre bu kararı alıp, gereken adımları atabilirsiniz. O zamana kadar hiç bulaşıpta yüz göz olmayacaksınız kocanız olacak adamla. Sizi üzüp incitmesine mahal verecek hiçbir tartışmaya girmeyeceksin.Belli ki bir haltlar karıştırıyor ve üstüne sizi baskılayıp, sindiriyor. Allah yardımcınız olsun. Değiştiremeyeceğiniz şeyler için düşünüp kendinizi üzmeyin. Gelecekte yaşamınızı nasıl güzelleştirebilirsiniz bunları düşünüp, ona göre adımlar atın.

Hayatinda baskasi varmis sabah ogrendim

Calisiyordum ama hamile kalinca biraktim isimi
Madem çalışıyorsunuz neden evlendiniz ? Başta sanki anneniz sizi atmış sokakta kalıp evlenmişsiniz sandım.
Üzgünüm ama her şeyi elinizle yapmışsınız . Bunlardan sonra ancak daha kötü olur bence.iyi bir şey zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…