- 5 Temmuz 2019
- 213
- 121
-
- Konu Sahibi Limonnnnnnn
Taha suresinin 39. ayetinin sakinlestirici etkisi varmis, kari koca arasi muhabbeti de arttitiyormus. Deneyenler var mi yazabilir misiniz?
Ya aslinda cokta farkli degil, hamile kaldiktan sonra esim acayip degisti, her seyi bahane edip kavgalar cikartiyor, agzina icki surmezdi simdi her aksam iciyor, bana karsi oldukca kufurlu konusuyorBaslik ve icerik birbirinden farkli konu nedir?
Ben buyuyle buyucuyle ugrasmak istemiyorum, Allahin ayeti sonucta birkac yerden duydum ondan yazdim sadece, anlamini tam bilmiyorum sonuctaSıkıntınızı düzgünce, kurallara uygun bir şekilde yazarsanız fikir alabilirsiniz. Ancak bu ayetin şu anlamı, şunlara iyi gelir mi gibi soruların yeri burası değil maalesef. Amacınız buysa yanlış platformdasınız.
Konunuzun içeriğini degistirin,sitede boyle konular yasak çünkü,dini konular. Yorumlara yazdiklarinizi yazin daha cok yardım alabilirsiniz diye dusunuyorum ayrica eşinizin degisme sebebi hamileliginiz mi hamileliginizden beri olan tavirlariniz mi?Ben buyuyle buyucuyle ugrasmak istemiyorum, Allahin ayeti sonucta birkac yerden duydum ondan yazdim sadece, anlamini tam bilmiyorum sonucta
Iste benimde asil sormak istedigin buydu ve sanirim kendimi yanlis ifade ettim, bakin tekrar yaziyorum ben buyuden falan cok korkuyorum yapmam da yapilmasina da izin vermemDua etmek tabiki çok güzel bir şey ama öncelikli olarak çözüm için onunla konuşmalısınız.
Daha sonra ayetel kürsi, muavazateyn, fetih suresini olursanız İnşaAllah biraz sakinlik verir.
Ya aslinda cokta farkli degil, hamile kaldiktan sonra esim acayip degisti, her seyi bahane edip kavgalar cikartiyor, agzina icki surmezdi simdi her aksam iciyor, bana karsi oldukca kufurlu konusuyor
Benimle konusmak istemiyor, birde benim kocam biraz disari meyilli yani basimiza birkac defa boyle birsey geldi hep uste ciktiBakın hanimefendi, sahabelerin hiçbiri böyle yaşamamış bu ayeti 1000 kez oku çocuğun okur, şunu 1000 kes oku evlen falan.... İstişare önemli onlar sonra olacak şeyler... Siz konustunuz mu derdi neymiş?
Oturup konusmak istedigimde uykuya geciyorBunlari oturup konustunuz mu? Daha once de kufur etmis miydi? Muhtemelen boyle bir insan daha once cok ipucu vermistir.
Dua elbet onemlidir ama sizin durumunuz biraz ciddi gibi.
Her seyi bahane ediyor, yemek yapamiyorum istifra ediyorum surekli, hamileligim biraz problemli geciyor, yemek yapamiyorum diye laf yapiyorKonunuzun içeriğini degistirin,sitede boyle konular yasak çünkü,dini konular. Yorumlara yazdiklarinizi yazin daha cok yardım alabilirsiniz diye dusunuyorum ayrica eşinizin degisme sebebi hamileliginiz mi hamileliginizden beri olan tavirlariniz mi?
Ah be canım bu adama ne çocuğu o zaman???Benimle konusmak istemiyor, birde benim kocam biraz disari meyilli yani basimiza birkac defa boyle birsey geldi hep uste cikti