- 6 Şubat 2018
- 11.203
- 14.568
-
- Konu Sahibi Limonnnnnnn
Ben sunu merak ettim. Bir insan birden bire 180 derece degismez sonuçta. Siz yildirdiniz mi onu? Ya da onceden de boyleydi görmediniz mi bu yönünü Bazı kadınlar hamile olunca dunyayi dar ediyorlar çünkü cani domates cekmese bile canim domates cekti git al diyor. Ve tabiki erkekler bunu anlıyor. Ayrica yemek yapmamaniza laf edemez gitsin kendisi yapsin ya da dürüm sardirsin yesin.Her seyi bahane ediyor, yemek yapamiyorum istifra ediyorum surekli, hamileligim biraz problemli geciyor, yemek yapamiyorum diye laf yapiyor
Ailemle gorusmuyorum yani gorusemem de zatenAh be canım bu adama ne çocuğu o zaman???
Dışarı meyilli adamla olur mu? Ailene desen ?
Canim daha hicbir sey istemedi, dedim ya problemli geciyor diye daha cok kilo verdim, onceden sadece kufur ederdi, ben onun birkac mesajini yakaladim ondan sonra oldu ne olduysaBen sunu merak ettim. Bir insan birden bire 180 derece degismez sonuçta. Siz yildirdiniz mi onu? Ya da onceden de boyleydi görmediniz mi bu yönünü Bazı kadınlar hamile olunca dunyayi dar ediyorlar çünkü cani domates cekmese bile canim domates cekti git al diyor. Ve tabiki erkekler bunu anlıyor. Ayrica yemek yapmamaniza laf edemez gitsin kendisi yapsin ya da dürüm sardirsin yesin.
Ne mesaji yakaladinCanim daha hicbir sey istemedi, dedim ya problemli geciyor diye daha cok kilo verdim, onceden sadece kufur ederdi, ben onun birkac mesajini yakaladim ondan sonra oldu ne olduysa
Sadece cok agresifti ve kufur ederdi ama konusup orta yolu buluyordukHamileliginizden once evliliginiz ve iletisiminiz nasildi?
Neden ?Ailemle gorusmuyorum yani gorusemem de zaten
Bir kadinla konusmus, hem mesajda hem telefonda ama dedim ya uste cikti sucu kadina atti, inanmadim aslinda hala inanmiyorum ama gidecek hicbir yerim yok burdan baska, ben kacarak evlendim kimseyle gorusturmuyor kocamNe mesaji yakaladin
Gidecek yerim yok bunu biliyorNeden ?
Acaba bu zayıflığı biliyor da ondan mi yapiyor?
İste !Gidecek yerim yok bunu biliyor
Sadece cok agresifti ve kufur ederdi ama konusup orta yolu buluyorduk
Farkindayim olan cocuga olucak zaten istemiyor gibi davranislari yani bilmiyorum ben mi oyle anladim cunku cocuktan sonra degistiBoyle bir insanla hangi orta yolu buldunuz? Kusura bakmayin lutfen ama cocuk bir evliligi kurtarmaz! Allah yardimciniz olsun.
Şimdi konu şöyle olmasi lazim talha süresini okuyan varmi. Esimle aramiz bozuk falan içeriği anlatcan başlık ve içerik ayri dünyalarTaha suresinin 39. ayetinin sakinlestirici etkisi varmis, kari koca arasi muhabbeti de arttitiyormus. Deneyenler var mi yazabilir misiniz?
Ya ben icerigi duzenledim yasakmis dini konularŞimdi konu şöyle olmasi lazim talha süresini okuyan varmi. Esimle aramiz bozuk falan içeriği anlatcan başlık ve içerik ayri dünyalar
Cocuk daha olmadi iste sorun burdaYada cocuk oldu değişti aranizda böyle olan varmi kuzum neden ne onlem almaniz gerek .
Ya ben icerigi duzenledim yasakmis dini konular
Allah yardimciniz olsun o sinavdan bende geciyom ara ara.Cocuk daha olmadi iste sorun burda
Farkindayim olan cocuga olucak zaten istemiyor gibi davranislari yani bilmiyorum ben mi oyle anladim cunku cocuktan sonra degisti
Ortada ihanette var yani. Sucu ne duye kadina atıyor bi zahmet inanma yani yuh !!!! Herhalde aa evet ben konustum hayatim demez. Neden kacarak evlendin.Bir kadinla konusmus, hem mesajda hem telefonda ama dedim ya uste cikti sucu kadina atti, inanmadim aslinda hala inanmiyorum ama gidecek hicbir yerim yok burdan baska, ben kacarak evlendim kimseyle gorusturmuyor kocam