Kocam çok değişti

Evet annem atti zaten sokaga, yoksa daha evlenmeyecektik, babamda baskasiyla evli oldugu icin istemedi beni

Kistan beri hayatindaymis, ne yapsam kadini arasam mi bilmiyorum

Kadini arayip ne diyeceksin? Kocamin pesini birak o sadece bana kufur edebilir mi diyeceksin? La havle..
Bak guzel kardesim bu adam bu yani daha fazlasini bekleme. Kendine bir iyilik yap bebegini ve kendini dusun.

Bence görmezden gelin ,eşinizle kalbinizdeki bağı kesin. Olabildiğince tartışmayın. En azından hamilelik bitene kadar kalacak yere ihtiyacınız var
Araya sogukluk girdigi zaman duzelmez zaten tekrar, hayir hem suclu hem guclu birde, demekki bana bagirip cagirmasi hep bu yuzdenmis hep bastirmis kendini

Araya sogukluk girdigi zaman duzelmez zaten tekrar, hayir hem suclu hem guclu birde, demekki bana bagirip cagirmasi hep bu yuzdenmis hep bastirmis kendini
Ya hanımefendi hala koca dersindesiniz ben ne diyeyim bilmiyorum . Herkes gerçekten kendine layık gördüğünü yaşıyor .

Adam kufur ediyor, aldatiyor ama siz kemalim de kemalim diye dua ediyorsunuz. Hangi sogukluk bu??? Aman kocisinize siki siki sarilin.

Adam kufur ediyor, aldatiyor ama siz kemalim de kemalim diye dua ediyorsunuz. Hangi sogukluk bu??? Aman kocisinize siki siki sarilin.
Hakli olmakla birlikte bu kadının yerine kendinizi koyun lutfen
Hamilesiniz,eşiniz küfürler Edip yüzünüze dahi bakmiyor, gidecek hiçbir yeriniz yok. Çocuğu nerde doğuracak,hani doğurdu nasıl bakacak,kim yardım edecek neyle gecinecek. Tamam sonunu kendi hazırlamış ama artık hamile,şu an yapacak bir şeyi yok,oturup bekleyecek ve hatta kocasının düzelmesi için dua edecek cunku elinden şu aşamada birşey gelmez.

Zaten kendimi yerine koydugum icin bu kadar kizdim ya. Zor bir durum farkindayim hala kocam da kocam deyince kan beynime sicriyor bu konularda. Konuyu basindan okuduysaniz adamin cocugu istemedigi icin boyle davrandigini da yaziyor ozetle cocuk evlilik kurtarmiyor ne yazik ki. Kufur eden bir adam nasil duzelir? Nasil aldatmaz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…