- 14 Ağustos 2018
- 19.517
- 73.294
- Konu Sahibi Limonnnnnnn
bu ne kız düzenlemeden önce bu mu yazıyordu? bitki çayı mı deneyip alıyorsun bu ne biçim soruBaslik ve icerik birbirinden farkli konu nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ne kız düzenlemeden önce bu mu yazıyordu? bitki çayı mı deneyip alıyorsun bu ne biçim soruBaslik ve icerik birbirinden farkli konu nedir?
bu ne kız düzenlemeden önce bu mu yazıyordu? bitki çayı mı deneyip alıyorsun bu ne biçim soru
şuan yaşadığınız şeyler o kavramdan çok daha ağır şeyler içeriyor.farkında mısınız?Turkiyede dul diye bi kavram var cok agir seyler iceriyo, toplum baskisi aile baskisi nefret ediyorum
allah yardımcın olsun canım zor bir durumSuan iste, sabah konusamadim gelince konusucam, ama biz bu kadin yuzunden daha 1 bucuk ay once kavga etmistik zaten hatta esim kadinin onu rahatsiz ettigini falan soylemisti
Evet farkindayimşuan yaşadığınız şeyler o kavramdan çok daha ağır şeyler içeriyor.farkında mısınız?
artık bunu sorgulamak bu insanı üzmekten başka bir seye yaramaz. olan olmuş sizde hamilesiniz biraz empati lütfençok merak ediyorum şunu; hamilelik öncesinde sizi aldatmış, dışarı meyilli bir adamdan neden çocuk yaptınız?
soruyorum çünkü psikolojik süreçleri anlamaya çalışıyorum..
yani ne düşündünüz de yaptınız çocuğu?
Ne dusundunuz de yaptiniz yanlis bakin siparisle olmuyor sonucta cocukçok merak ediyorum şunu; hamilelik öncesinde sizi aldatmış, dışarı meyilli bir adamdan neden çocuk yaptınız?
soruyorum çünkü psikolojik süreçleri anlamaya çalışıyorum..
yani ne düşündünüz de yaptınız çocuğu?
Simdi bir karar vermelisin bence. Giderek saygisizlasiyor. Umarim bunun sonu siddete dogru gitmez. Sanirim senin sabrinin bitmesi icin ugrasiyor. Senin bitirmeni bekliyor bence. Eger oyle birsey olursa evden sen gitme, onu gonder.Diyorum ya onceden bu kadar degildi sadece asabiydi
Ya bencede adimi benden bekliyor cunku yeterli bi gerekcesi yokSimdi bir karar vermelisin bence. Giderek saygisizlasiyor. Umarim bunun sonu siddete dogru gitmez. Sanirim senin sabrinin bitmesi icin ugrasiyor. Senin bitirmeni bekliyor bence. Eger oyle birsey olursa evden sen gitme, onu gonder.