- Konu Sahibi Limonnnnnnn
Bence o hep böyleydi de, siz görmediniz yada görmek istemediniz.Hamile kaldiktan sonra esimin huylari cok degisti, eve gec geliyor, surekli icmeye basladi onceden agzina icki surmezdi, kufurler ediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence o hep böyleydi de, siz görmediniz yada görmek istemediniz.Hamile kaldiktan sonra esimin huylari cok degisti, eve gec geliyor, surekli icmeye basladi onceden agzina icki surmezdi, kufurler ediyor
Ne yapabilirim pekiBakin israrla cocuktan sonra degisti diyorsunuz ama yukarida yazdiklarinizdan adamin mayasinin bu oldugu belli. O cocugun sorumluluguna birlikte karar vermediniz mi? Olan neden cocuga oluyor bir masumun gunahi ne?
Sanirim gormek istemedim bilmiyorumBence o hep böyleydi de, siz görmediniz yada görmek istemediniz.
Annemin kotu davranislari vardi bende karsi ciktim istemedim, sonra annem beni evden kovdu, babam da seneler once birakip gitmis arayip sormamis o da istemedi ben duzenimi kurdum diyeOrtada ihanette var yani. Sucu ne duye kadina atıyor bi zahmet inanma yani yuh !!!! Herhalde aa evet ben konustum hayatim demez. Neden kacarak evlendin.
Sizin nasil pekiAllah yardimciniz olsun o sinavdan bende geciyom ara ara.
Hamilemisin sen canim ben düşük yasadim hamilelikler hep sorunlu geçti oda yoruldu değişti konuşmaz ilgisiz olmaya ben suclu gibiymisim daranir oldu teli alir oyun yemekden sonra skldim guzel bir tartıştık. Yavas yavas düzeldi şükür.Sizin nasil peki
Bazen uzak kalmak ders vermek gerekiyor.Eski haline donene kadar evi terk et.
Evet hamileyim, simdi nasil aranizHamilemisin sen canim ben düşük yasadim hamilelikler hep sorunlu geçti oda yoruldu değişti konuşmaz ilgisiz olmaya ben suclu gibiymisim daranir oldu teli alir oyun yemekden sonra skldim guzel bir tartıştık. Yavas yavas düzeldi şükür.
Ben sadece evin icinde ayri odalarda uzak kalabiliyorum, yukarida da yazdim ailemle gorusmuyorumBazen uzak kalmak ders vermek gerekiyor.
Birak eski haline donmeyi, firsat bilir firsatEski haline donene kadar evi terk et.
Şimdi okudum seninkide ayri bir dert bizimki cocuk yok diye seninki baba olcak ters tepmis nedenini öğren dinmi küfüre taviz verme istirma kendine yaptırma bunu. Bizsuan iyiyiz icmesi falan olmadi. Baska derdi varmi acaba ailevi.Ben sadece evin icinde ayri odalarda uzak kalabiliyorum, yukarida da yazdim ailemle gorusmuyorum
Birak eski haline donmeyi, firsat bilir firsat
Calisiyordum ama hamile kalinca biraktim isimiBasligi okur okumaz aldatiyordur muhtemelen diye gecti aklimdan. Yapilacak tek sey isiniz yoksa bir ise girmek. Sonra da kendi ayaklarinizin uzerinde durunca bu kufurbaz saygisiz adami oldugu yerde birakmak bence en mantiklisi. Bebek icin birsey diyemem.
O kadar haklisin ki, onceden bende boyle dusunuyordum aslindaYani bastan beri icinde var demekki hamile esine el ustunde tutar bir erkek tam tersi firsat bilmesini umursamaman lazim bana kufur eden bir erkekle uyuyamam bile
Hicbir sey anlatmiyor uzun zamandir, sadece video izliyor telefondanŞimdi okudum seninkide ayri bir dert bizimki cocuk yok diye seninki baba olcak ters tepmis nedenini öğren dinmi küfüre taviz verme istirma kendine yaptırma bunu. Bizsuan iyiyiz icmesi falan olmadi. Baska derdi varmi acaba ailevi.
Ah beeee hata üstüne hataCalisiyordum ama hamile kalinca biraktim isimi
Yurumeyen evliligi bebek kurtarmiyor ki. Isiniz de varmis ne guzel. Bu adami birakip tertemiz yeni bir hayata baslamak varken neden bebek yaptin be kuzucugum?Calisiyordum ama hamile kalinca biraktim isimi
Diyorum ya onceden bu kadar degildi sadece asabiydiYurumeyen evliligi bebek kurtarmiyor ki. Isiniz de varmis ne guzel. Bu adami birakip tertemiz yeni bir hayata baslamak varken neden bebek yaptin be kuzucugum?