Kocam çok değişti

Ortada ihanette var yani. Sucu ne duye kadina atıyor bi zahmet inanma yani yuh !!!! Herhalde aa evet ben konustum hayatim demez. Neden kacarak evlendin.
Annemin kotu davranislari vardi bende karsi ciktim istemedim, sonra annem beni evden kovdu, babam da seneler once birakip gitmis arayip sormamis o da istemedi ben duzenimi kurdum diye

Ben sadece evin icinde ayri odalarda uzak kalabiliyorum, yukarida da yazdim ailemle gorusmuyorum
Şimdi okudum seninkide ayri bir dert bizimki cocuk yok diye seninki baba olcak ters tepmis nedenini öğren dinmi küfüre taviz verme istirma kendine yaptırma bunu. Bizsuan iyiyiz icmesi falan olmadi. Baska derdi varmi acaba ailevi.

Basligi okur okumaz aldatiyordur muhtemelen diye gecti aklimdan. Yapilacak tek sey isiniz yoksa bir ise girmek. Sonra da kendi ayaklarinizin uzerinde durunca bu kufurbaz saygisiz adami oldugu yerde birakmak bence en mantiklisi. Bebek icin birsey diyemem.

Basligi okur okumaz aldatiyordur muhtemelen diye gecti aklimdan. Yapilacak tek sey isiniz yoksa bir ise girmek. Sonra da kendi ayaklarinizin uzerinde durunca bu kufurbaz saygisiz adami oldugu yerde birakmak bence en mantiklisi. Bebek icin birsey diyemem.
Calisiyordum ama hamile kalinca biraktim isimi

X