- Konu Sahibi Limonnnnnnn
Hayir sen bu adam daha once de kufur ediyordu orta yolu buluyorduk yazdin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet annem atti zaten sokaga, yoksa daha evlenmeyecektik, babamda baskasiyla evli oldugu icin istemedi beniMadem çalışıyorsunuz neden evlendiniz ? Başta sanki anneniz sizi atmış sokakta kalıp evlenmişsiniz sandım.
Üzgünüm ama her şeyi elinizle yapmışsınız . Bunlardan sonra ancak daha kötü olur bence.iyi bir şey zor
Kistan beri hayatindaymis, ne yapsam kadini arasam mi bilmiyorumHayir sen bu adam daha once de kufur ediyordu orta yolu buluyorduk yazdin
Kadina attigi fotografi gordum inkari yok bu seferYine ayni seyi soyleyecek. Sen kufuru yediginle kalacaksin. Allah yardimcin olsun.
Ama çalışıyormuşsunuz evlenmek yerine kendinize bir hayat kurabilirdinizEvet annem atti zaten sokaga, yoksa daha evlenmeyecektik, babamda baskasiyla evli oldugu icin istemedi beni
Hayir bakin sevgiliyken calismiyordum evlendikten sonra calismaya basladim, hamile kalinca da isi biraktim 1 aydir calismiyorum sadeceAma çalışıyormuşsunuz evlenmek yerine kendinize bir hayat kurabilirdiniz
Nasil halledecegim kafam o kadar karisik ki, karnimda cocukla kim kabul eder beniBence konuşmayın bu sefer şiddet görürsünüz çok belli sonu.
Kistan beri hayatindaymis, ne yapsam kadini arasam mi bilmiyorum
Turkiyede dul diye bi kavram var cok agir seyler iceriyo, toplum baskisi aile baskisi nefret ediyorumBence konuşmayın bu sefer şiddet görürsünüz çok belli sonu.
O kadar haklisin kiKadini arayip ne diyeceksin? Kocamin pesini birak o sadece bana kufur edebilir mi diyeceksin? La havle..
Bak guzel kardesim bu adam bu yani daha fazlasini bekleme. Kendine bir iyilik yap bebegini ve kendini dusun.
Bence görmezden gelin ,eşinizle kalbinizdeki bağı kesin. Olabildiğince tartışmayın. En azından hamilelik bitene kadar kalacak yere ihtiyacınız varNasil halledecegim kafam o kadar karisik ki, karnimda cocukla kim kabul eder beni
Araya sogukluk girdigi zaman duzelmez zaten tekrar, hayir hem suclu hem guclu birde, demekki bana bagirip cagirmasi hep bu yuzdenmis hep bastirmis kendiniBence görmezden gelin ,eşinizle kalbinizdeki bağı kesin. Olabildiğince tartışmayın. En azından hamilelik bitene kadar kalacak yere ihtiyacınız var
Ya hanımefendi hala koca dersindesiniz ben ne diyeyim bilmiyorum . Herkes gerçekten kendine layık gördüğünü yaşıyor .Araya sogukluk girdigi zaman duzelmez zaten tekrar, hayir hem suclu hem guclu birde, demekki bana bagirip cagirmasi hep bu yuzdenmis hep bastirmis kendini
Koca derdi degil ben kabullenemiyorum sadece, yediremiyorum kendime, sabahtan beri kafayi yiyecegimYa hanımefendi hala koca dersindesiniz ben ne diyeyim bilmiyorum . Herkes gerçekten kendine layık gördüğünü yaşıyor .
Turkiyede dul diye bi kavram var cok agir seyler iceriyo, toplum baskisi aile baskisi nefret ediyorum
Neyi kabullenemiyorsunuz . Her şey o kadar beliymiş ki ,Koca derdi degil ben kabullenemiyorum sadece, yediremiyorum kendime, sabahtan beri kafayi yiyecegim
Araya sogukluk girdigi zaman duzelmez zaten tekrar, hayir hem suclu hem guclu birde, demekki bana bagirip cagirmasi hep bu yuzdenmis hep bastirmis kendini
Hakli olmakla birlikte bu kadının yerine kendinizi koyun lutfenAdam kufur ediyor, aldatiyor ama siz kemalim de kemalim diye dua ediyorsunuz. Hangi sogukluk bu??? Aman kocisinize siki siki sarilin.
Hakli olmakla birlikte bu kadının yerine kendinizi koyun lutfen
Hamilesiniz,eşiniz küfürler Edip yüzünüze dahi bakmiyor, gidecek hiçbir yeriniz yok. Çocuğu nerde doğuracak,hani doğurdu nasıl bakacak,kim yardım edecek neyle gecinecek. Tamam sonunu kendi hazırlamış ama artık hamile,şu an yapacak bir şeyi yok,oturup bekleyecek ve hatta kocasının düzelmesi için dua edecek cunku elinden şu aşamada birşey gelmez.