Kocam çok alkol alıyor onu pişman edeceğim :(

naptığını çoook merak ettim umarım düzelmiştir birşeyler................

Sarhoşken onu kameraya gizliden cekin, sonra izlesin , belki yaptıklarından , söylediklerinden utanır, ne kadar gülünç duruma geldigini ve seni ne kadar zora soktugunu anlar da içmez

Merhaba arkadaşlar çevrem onu okadar çok seviyor ki ben içkisinden şikayet edince bana kızıyorlar bile. Seni dövmüyor, çok seviyor evine bağlı bırakta bir insanda o kadar kusur olsun diyorlar. Evet onun yaptıklarını kameraya çekip izlettim. Hatta uyurken çıkardığı o inanılmaz horlamasınıda kaydedip ayılınca kendisine izlettiğimde gayet ne var bunda ne yapmışım ben sana diyor. Dün gece ise gece saat bir gibi eve geldi tam tahmin ettiğim gibi yine içerek. Bende alkollü olduğum için biraz tartıştık. Neyse ayrı odalarda yattık. Sabah saat dokuzdu ve ikimizde gözümüzü bile kırpmadık. Bugün çocuğu okula bıraktıktan sonra iş yerini arayıp izin almış. Çocuğu bırakır bırakmaz eve geldi. Koca gün hiç konuşmayı bırakın birbirimizin yüzüne bile bakmadık. Arkadaşlar kendimde onun gibi içerek onla baş edemeyeceğimi anladım. Şuna karar verdim ; bundan sonra içtiği sürece benden ne ilgi ne sevgi nede başka bir şey göremeyecek. Kendisinede bunu söyledim hiç bir cevap vermedi. Bir ilaçtan söz etmiştiniz lütfen onun ismini bana mesaj olarak atın arkadaşlar araştırmak istiyorum. Allah'ım onu ve bütün bu illetten nasibini alanları kurtarır inşallah

eşinde inşallah seni çok uzdüğünün farkına varır doğru yolu bulur allah sabır versin

Bir arkadaşım özelden mesaj atmış ben hala mesaj gönderemiyorum ona burdan cevap yazmak istedim.
Canım sana çok teşekkür ederim bunu hemen deneyeceğim inşallah olumlu sonuç alırım bende tekrar teşekkür ederim.

her nekadar tereddütde olsamda bende ilac ismini yazicaktim mesajdan ama mesaj yazamiyorum bende daha

sende alkole başlayarak evliliğini batağa sürüklediğinin farkındamısın?
önce kendin bırakmalısın bu illeti..
sonra eşini bıraktırmanın yollarını aramalısın..
içerek eline hiçbirşey geçmez..
buraya bunu yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama alkolu bırakıp eşininde alkolden tıksınmesı için allaha dua etmelisin...

o ilacı banada yazarmısın cnm.
sende bi daha içme lütfennnn.aklımdan çıkmamıştın.neyseki beklediğim kadar kötü olmamış.umarım konuşarak halledersin

canım, öyle bilirbilmez ilaç kullanma,çare arıyorsun ama
mazallah bu tür ilaçlar haberi yokken verildiğinde; kalp çarpıntısı,bulantı falan bişeyler yapıyormuş..
daha kötüsü olur,kalbi kaldırmaz bişey olur..kaş yapayım derken göz çıkarırsın..

durumunuzu anlayamiyorum hic böyle birseye sahit olmadim..ama kötü birsey oldugunu tahmin edebiliyorum..
fakat sizin tutumunuz yanlis,cocugunuz alkolik,hergün sarhos gelen ve olay cikaran bir babaya sahip siz onu kurtarmaya calisiyorsunuz ama kendiniz bence giderek batiyorsunuz alkol cukuruna..
ilk konuyu acitginizda bilmem kac tane bira ictim yazmisiniz,bu mesajdada bende alkolliydim tartistik..
bence anne demek cocugunu düsünmek demektir..anne cocugu icin kendini alkole birakmaz..siz de farkinda degilsiniz esiniz icin cabaliyorsunz
fakat bunu alkol alirken yapmayin yazik hem kendinize hem cocuugnuza hemde ailenize..belki esiniz kurtulacak siz baslayacaksiniz..
burda sizin konunuz üzerinden bircok kisi yazmis bu sorunla ugrasanlarda ama görmüyorum onlarda alkole baglansinlar..
madem o yavruyu dünyaya getirdiginiz ona bunu yasatmayin..hem anne hem baba icip tartisacak cocuk o ortamda büyüyecek..
eger cocugunuzu düsünen bir anneyseniz bunu ona yapmazsiniz...

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun, umarım eşiniz yol yakınken kurtulur bu illetten...
Benim babamda çok içerki, sırf bu yüzden çok saygın bir yerdeyken şimdi işinden ve ailesinden oldu...Alkollüyken Yaptıkları yüzünden evini,arabasını işini ve çocuklarını kaybetti...7 yılıdr görüşmüyorum babamla ve o hala alkolik olduğunu kabullenmiyor ((
Gelelim eşime, oda evliliğimizin ilk yıllarında ara ara bira içerdi, ses etmezdim ki aman annem babama çok dırdır etti ters tepti, ben böyle yapmayım dedim, sonraları bira rakıya çevrildi, arkadaş çevresi değişti ve yaklaşık 2 yıldır dozaj hep arttı...Son zamanlarda da abartısız her gece içiyor ki öyle azda değil miktar bi küçük bitiyor...Arada viskisi şarabı da oluyor ama sarhoş olana kadar devam malesef...
Ancak alkollüyken bi taşkınlığı falan olmaz aksine daha bi hoş sohbet olur, sonrada uykusu gelir yatar zaten...Başlarda pek ses etmezdim, sonra bende onunla birlikte tek tük içmeye başladım baktım rahatsız oluyorum ağzıma bille sürmüyorum artık ve sağlığından endişe ettiğimi artık bi sınır getirmesi konusunda uyarmaya başladım...Gel gör ki adam inadına daha çok içmeye başladı bahanede sağlığımdan şüphe ediyorsan merak etme birşey olsa babana olurdu diyebiliyor ki babamın başına gelenleri önemsemiyor...
Kesinlikle alkolik olduğunu yada o yolda ilerlediğini kabul etmiyor onu babama benzettiğimde ise acayip sinir oluyor...
Ne olur arkadaşım şu ilaçtır çiçektir deneyip işe yaradığını görürsen banada haber ver ki bende yapayım...İnan artık tahammül edemiyorum, önce babam sonra kocam artık ağır gelmeye başladı zaten başka sorunlarda var bide üstüne bu eklenince iyice sinirlerim geriliyor...

işte buuuuuu iç ve sarhoş ol ve aklına gelen her pisliği yap hatta salonun ortasına çişini et. :))))) Ne bu ya hep erkekler mi sarhoş olacak

Çiçeğin adı; "Mum Çiçeği" imiş. Zaten ayrıntıları yukarda yazmıştım.

Yalnız şunu da belirteyim; o adamda işe yaradı ama sizde yarar mı bilemem, dokunur mu bilemem. İşin uzmanı değilim ama gördüğüm bu.

Durumuna çok üzüldüm kızım

Bu işin çözümü, eşinin yaptığı yanlışı senin de yapmandan geçmez. Alkolizm bir bağımlılık, alkolik de bir bağımlı. Eğer eşin bu bağımlılığın evliliğine zarar verdiğini görmüyorsa, senin tek başına mücadele etmen boşa kürek çekmektir.

Ailen haberdar, ya eşinin ailesi?

Eğer değilse, onları da mutlaka haberdar et. Eğer mücadelede kararlıysan, eşinin tedaviye ikna edilmesi gerek. Ailelerin konuşması da işe yaramazsa, o zaman kararlılığını tedavi olup bu illeti hayatımızdan çıkarana kadar birlikte olmamız mümkün değil dersin. Ciddi olduğunu göstermek için de, çocuğunu alır ya ailene gidersin, ya da seni rahatsız etmeyeceğinden eminsen evinde kalıp, eşini yollarsın.

Ama senin de alkol alman, tehlikeli sonuçlar doğurur.

Lütfen sağlıklı düşünüp, sağlıklı hareket et ve kararlı, dirayetli ol kızım.

Allah yardımcın olsun.

Mum çiçeğinin bir zararı olmaz diye düşünüyorum.Biz küçükken babanneminde vardı ve hep üstündeki ballarını yerdikOlsa bize bir zararı olurdu herhalde

Mum çiçeğinin bir zararı olmaz diye düşünüyorum.Biz küçükken babanneminde vardı ve hep üstündeki ballarını yerdikOlsa bize bir zararı olurdu herhalde

ahahaha hatırladınız dimi :) Siz de sorun yoksa bişi olmaz o zaman

Miss gibi kokardı ev akşamları açtığında

ahahaha hatırladınız dimi :) Siz de sorun yoksa bişi olmaz o zaman

Miss gibi kokardı ev akşamları açtığında

Vallahi sapasağlamımBabanneciğimi kaybedeli 4,5 ay oldu.Mum çiçeği diyince önce çiçeğin sonrada babanneciğimin kokusu burnuma geldi..

duygu_seli ablacığım yorumun için çok teşekkür ederim. Eşimin annesi vefat etti iki görümcem var ve birde kayınpederim. Eşim benle evlendikten sonra kendi ailesiyle hiç görüşmek istemedi tüm ısrarlarıma rağmen. O yüzden onlardan destek almamda çok zor bana çok uzak bir şehirde yaşıyorlar. Evet bu sefer çok ciddi olduğumu söyledim ona bakalım ne olacak?
ada212011 canım durumun işte aynı benimki gibi benimkide içince saldırganlık vs. olmaz. Aksine aşkım cicim, gelip dakkada bir öpmeler ama ayıkken bikere bile aşkım demez Şu illetten kurtulayım hemen sanada neler yaptığımı söyleyeceğim.
Diğer yorum yapan arkadaşlarada teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…