Çocuk sahibi olmak yada olmamak

Tek motivasyonunuz buysa, öncelikle psikolojik destek almanız gerektiğini düşünüyorum. Eşinize de çok büyük bir hakaret bu. Hani nerde sevgi, aşk, beraber bir hayatı paylaşma isteği ?
hanımefendi yazdığımı bir daha okuyun isterseniz ben çocuk yapayım ama sevmiyorum çocukları sadece bana baksın diye istiyorum tarzı bir şey mi söyledim siz bu şekilde algıladınız galiba ben diyorum ki bir aile kurmak istiyorum ilerde yalnız kalmak istemiyorum çocuğum olsun hatta mümkünse torun torba sahibi olayım diyorum bunun neresi anormal ve kötücül geldi size? Yani bir insan sadece şu sebepten dolayı çocuk sahibi olmak istemeli diye bir gerçeklik mi var sizin düşüncenizde anlayamadım ben çocuk gelişimi uzmanıyım ve size şunu söyleyebilirim ki 1970 yılından beri bir insanın anne olma içgüdüsü veya baba olma içgüdüsü hakkında araştırmalar yapılıyor ve bu dürtü tek bir kaynağa bağlı sonuçlar vermiyor bir bireyin anne veya baba olma dürtüsünün bir sürü sebebi var ve benimki de bu sebeplerden biri her birey kendine has ve biricik bu yüzden siz ne sebeple anne olmak istiyorsanız ben de o sebeple anne olmak isteyeceğim anlamına gelmiyor aynı düşünceye sahip olmayabiliriz bu benim psikolojik sorunlarım olduğu anlamına da gelmiyor aksine sizinle aynı şekilde düşünmeyen insanların psikoloğa ihtiyacı olduğunu düşünecek kadar olaya reaktif yaklaşmanız bence çok büyük bir sıkıntı. size bunu açıklamak zorunda değilim ama hadi yine de açıklayayım çocuğumuzun olmadığını bildiğimizden beri korunuyoruz zaten çünkü bu planlı yapılacak bir şey olmalı aaa çocuğum oldu hamile kaldım diye olacak bir şey değil. Durumu öğrendikten sonra sürece başladık zaten. Ayrıca neden soruma cevap vermediniz ben de sizin ne sebeple anne olma içgüdüsüne sahip olduğunuzu merak ediyorum? Ben kendiminkini söyledim aile olmak bakım vermek yalnızlığımı tatmin etmek sizin çocuk yapma sebebiniz nedir yanak mıncıklamak mı anne veya babanıza torun vermek mi nedir merak ettim? Sizin bu yaptığınız tavır tam olarak ne biliyor musunuz yeni doğum yapmış annelere de sizin gibi böyle çevrede akıl veren çok fazla kadın var öyle yapma gazi böyle çıkar şöyle çıkar ben sizin hayatınızda mutlu olduğunuzu asla düşünmüyorum böyle bu siteye girip saracak birini arıyorsunuz muhtemelen ama ben doğru kişi değilim bilginiz olsun yeni Üyeyim diye bana böyle bir yaklaşım da bulunamazsınız psikoloğa ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum nasıl bir cümle siz kimsiniz teşhis koymak haddinizi bilin lütfen bilmiyorsanız da uzak durun benden. Konu eşime gelirse eşim bana tapıyor beni çok seviyor ben ne dersem yapar en çok çocuğu ben istiyorum zaten o ben çocuk yapmasam da bu durumu ne iltifat ne de hakaret olarak algılar:) onun tek görevi en güzel en iyi hastaneleri ayarlamak ve parasını ödemek bu kadar ayrıca bana alınacak kadar pek vakti yok iş adamı kendisi bana saracak zamanı yok zaten uzatmak istemiyorum çok işim var çünkü yogunum ofisteyim☺️ ayrıca sizin bu acımasız yorumlarınızı dinlemeye de pek takatim yok ben orada annemi babamı kaybettim demişim bana diyorsunuz ki psikoloğa gidin kötüsünüz ya gerçekten kötüsunuz yani ben hayatımda pek kötü insanlara yer vermiyorum size bu kadar dil döküp mesaj atmam bile kendime hakaret çünkü normal bir kafa yapısında olan bir insan öncelikle basın sağ olsun derdi ama siz direk saldırıya geçtiniz safkan kötüsünüz yani sizin gibi kötülere de kötü olmak lazım

Son düzenleme:
X