Kocam boşanmak istiyor

Feride57

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
63
16
34
Selam Arkadaşlar. Eşim ve ben ikinci evlililiğimizi yaptık. Bir sene oldu. Onun eski eşinden 4 yaşında bir kız çocuğu var. Bende şimdi 6 aylık Hamileyim.. eşimle bir kaç sorunlarımız vardı.. ben çok şikayet ederdimOnun sorumsuzluğu yüzünden .. Ama o hiç benim hakımda şikayete bulunmazdı beni çoğu zamanda altan alırdı .. ona göre bende atarlıyım o daha sessiz.. en son kavgamızda ben eşyalarımı alıp gidicektim önüme durdu herşey daha güzel olcak dedi bende ikna oldum.. Gerçekten 2 ay boyunca çok güzel geçti.. Ama ufak bir kavga yüzüne ben dayanamdım anneme gittim oda Annesinde yatmıstı o gün işi var diye bende ona kızmıştım.. ordan bi kavga başladı aileler tartıştı o Boşanmak istiyorum Dedi 3 hafta annemlerde kaldım sonra evdeki bütün eşyaları taşıtırdım.. şimdide öğrendim o sinir halinde bana blöf yapmak istemiş ama iş sarpa sardı Herşey dağıldı ikimizinde siniri geçti 2/3 günde bi arıyor bebek için ama aynı konuları tartışıp duruyoruz ikimizde bir adım atamıyoruz.. nolur bana akıl verin.. ne yapmalıyım ?

Napacan bacim anlattigina göre adam alttan alan yapici bi insan sanasa blof yapmis ki normal herkes bi sansini deniyor eeee cocukta var neyi bekliyorsun barismak için

Blöf mu yapmak istemiş yoksa bakmış bekarlik işine mi grlmemis,aranızdaki sorunları cozebilirseniz tekrar deneyin şans verin ,herkes şartlarını ortaya koysun ,hakkınızda hayırlısı

Adamin ilk eşinden çocuğu sizinlemi kalıyor
Sizin bu ilk gebeliginiz mi
Tam sikinti nedir
Neyi sorun yapiyorsunuz
Evet ilk gebeliğim.. onun kızı haftasonu geliyordu.. benim sorunum sorumsuzluğudu arkadaşlarıyla dısarı çıkmayı çok severdı.. onun da benle ilgili sorunu ailesini istemiyormuşum halbuki öyle değil

Bence bosanmayinn kötü günlerin gececegini düşünün sonsuza kadar böyle gitmez geçer bunlar diyip biyerden başlamak lazım olan şeyi yikmayin kolay gelsin

Evet ilk gebeliğim.. onun kızı haftasonu geliyordu.. benim sorunum sorumsuzluğudu arkadaşlarıyla dısarı çıkmayı çok severdı.. onun da benle ilgili sorunu ailesini istemiyormuşum halbuki öyle değil
hmm bunlar birikti birikti patladı herhalde

Ortak kararlar alarak yeniden deneyin..blöfle,kaprisle devam etmyn..artik cocuklar var liseli asiklar gibi davranmayn..sakinlesip yeniden yuz yuze oturun konusun bnce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…