Kocam boşanmak istiyor

Yaptıklarınız ikinci evliliğini yapan bir insana yakışır şeyler değil. Evlilik çocuk oyuncağı değildir. Evi terketmek, ailenin yanına sığınmak ve aileleri olaya dahil etmek evliliğin sonunu getirir. Deneyimli ve hamile biri olarak bunları göz önünde bulındurmanız gerekir. Üzgünüm ama evliliğinizi bitirmek için elinizden geleni yapmışsınız.

Ben şaşırmadım eşinizin boşanmak istiyorum demesine... çok bile dayanmış. Ergen gibi davranışlar sergiliyorsunuz. Keşke hamile kalmasaydınız hemen... ne yapmalıyım diye sormuşsunuz ya. Aklınızı başınıza alın

Selam Arkadaşlar. Eşim ve ben ikinci evlililiğimizi yaptık. Bir sene oldu. Onun eski eşinden 4 yaşında bir kız çocuğu var. Bende şimdi 6 aylık Hamileyim.. eşimle bir kaç sorunlarımız vardı.. ben çok şikayet ederdimOnun sorumsuzluğu yüzünden .. Ama o hiç benim hakımda şikayete bulunmazdı beni çoğu zamanda altan alırdı .. ona göre bende atarlıyım o daha sessiz.. en son kavgamızda ben eşyalarımı alıp gidicektim önüme durdu herşey daha güzel olcak dedi bende ikna oldum.. Gerçekten 2 ay boyunca çok güzel geçti.. Ama ufak bir kavga yüzüne ben dayanamdım anneme gittim oda Annesinde yatmıstı o gün işi var diye bende ona kızmıştım.. ordan bi kavga başladı aileler tartıştı o Boşanmak istiyorum Dedi 3 hafta annemlerde kaldım sonra evdeki bütün eşyaları taşıtırdım.. şimdide öğrendim o sinir halinde bana blöf yapmak istemiş ama iş sarpa sardı Herşey dağıldı ikimizinde siniri geçti 2/3 günde bi arıyor bebek için ama aynı konuları tartışıp duruyoruz ikimizde bir adım atamıyoruz.. nolur bana akıl verin.. ne yapmalıyım ?
ben de sizi boşardım

Selam Arkadaşlar. Eşim ve ben ikinci evlililiğimizi yaptık. Bir sene oldu. Onun eski eşinden 4 yaşında bir kız çocuğu var. Bende şimdi 6 aylık Hamileyim.. eşimle bir kaç sorunlarımız vardı.. ben çok şikayet ederdimOnun sorumsuzluğu yüzünden .. Ama o hiç benim hakımda şikayete bulunmazdı beni çoğu zamanda altan alırdı .. ona göre bende atarlıyım o daha sessiz.. en son kavgamızda ben eşyalarımı alıp gidicektim önüme durdu herşey daha güzel olcak dedi bende ikna oldum.. Gerçekten 2 ay boyunca çok güzel geçti.. Ama ufak bir kavga yüzüne ben dayanamdım anneme gittim oda Annesinde yatmıstı o gün işi var diye bende ona kızmıştım.. ordan bi kavga başladı aileler tartıştı o Boşanmak istiyorum Dedi 3 hafta annemlerde kaldım sonra evdeki bütün eşyaları taşıtırdım.. şimdide öğrendim o sinir halinde bana blöf yapmak istemiş ama iş sarpa sardı Herşey dağıldı ikimizinde siniri geçti 2/3 günde bi arıyor bebek için ama aynı konuları tartışıp duruyoruz ikimizde bir adım atamıyoruz.. nolur bana akıl verin.. ne yapmalıyım ?
allah bianönce topparlamanızı sağlasın ortada bi çocuk var bak güzel kardeşim buluşun tartışın kavga edin ama herşeyi konuşun anlatın birbirinize her şeyi tartışınca kaçmayın sakin bi yerde konuşun ilk adımı sen at çocuk için de bahanen olur hem daha çocuk doğmamış yazık hem 2 . evlilik çok daha zor oluyor çokta gençsin maşşallah halledin konuşup herşeyi

Haklısınız.. Ama çocuğumu babasız büyütmek iateniyorum
Babasız büyütmek istemiyor musunuz istemeyen insan ha bire evden gitmeye kalkar mı eşiniz önünüze geçmiş ikna etmiş açıkçası sinir oldum en ufak kavgada giderim giderim alın gitmişsiniz iş sarpa sarmış ayıkla şimdi pirincin taşını üzüldüm açıkçası adınıza

Aynen ve ikinci evliliğimiz yazık olur
Ben dünden hazırım ama onun bana yanaşmasını bekliyorum
İkinci evliliğiniz daha mantıklı hareket eden bilirdiniz en ufak tartışma da annenize gitmek yerine evinizde oturup esiniz ile proplemlerinizi çözmeye calissaydiniz. Eşya taşımak yerinei doğacak çocuğunuzu düşünerek hareket etseydiniz keşke kendinizi çıkmaza sokmussunuz eliniz ile

X