Keşke benimle bunları konuşsaydıhmm bunlar birikti birikti patladı herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke benimle bunları konuşsaydıhmm bunlar birikti birikti patladı herhalde
Nerden başlasam bilmiyorumAilen onlar senin bugun kızarlar yarin barisirlar onları düşünme dogru olani yap
bunlari ara ara size soyledi de siz kulak ardi mi ettinizKeşke benimle bunları konuşsaydı
En son konuştuğumuzda bir daha beni arama dedim.. şimdi ben ararsam yüzsüzlük olmazmı
Ben dünden hazırım ama onun bana yanaşmasını bekliyorumbunlari ara ara size soyledi de siz kulak ardi mi ettiniz
Mesela ailemle aran iyi degil gibisinden
Sizden dönüşüm olmayinca artik kendini geri mi çekti
Ama bebek var ortada bence orta yol bulmaya çalışın
Aynen ve ikinci evliliğimiz yazık olurBence denemeniz lazım,ortada büyük bir sorun yok ,sizde uzatmayın çok fazla bir yuva kolay kurulmuyor,aldatma ve siddet dışındaki konuların aşılması gerektiği dusuncesindeyim,ha o tarz ufak problemleri aşamayan insanların da pek evlilik işine kalkismamasi taraftariyim.
Kabul etmez diye korkuyorumOrtak kararlar alarak yeniden deneyin..blöfle,kaprisle devam etmyn..artik cocuklar var liseli asiklar gibi davranmayn..sakinlesip yeniden yuz yuze oturun konusun bnce..
Himm madem küsup küsup gideceksiniz adamda bosanalim demis bosanin iste.Surekli adam korkuyla yasamak istemez ki sizde oyleSelam Arkadaşlar. Eşim ve ben ikinci evlililiğimizi yaptık. Bir sene oldu. Onun eski eşinden 4 yaşında bir kız çocuğu var. Bende şimdi 6 aylık Hamileyim.. eşimle bir kaç sorunlarımız vardı.. ben çok şikayet ederdimOnun sorumsuzluğu yüzünden .. Ama o hiç benim hakımda şikayete bulunmazdı beni çoğu zamanda altan alırdı .. ona göre bende atarlıyım o daha sessiz.. en son kavgamızda ben eşyalarımı alıp gidicektim önüme durdu herşey daha güzel olcak dedi bende ikna oldum.. Gerçekten 2 ay boyunca çok güzel geçti.. Ama ufak bir kavga yüzüne ben dayanamdım anneme gittim oda Annesinde yatmıstı o gün işi var diye bende ona kızmıştım.. ordan bi kavga başladı aileler tartıştı o Boşanmak istiyorum Dedi 3 hafta annemlerde kaldım sonra evdeki bütün eşyaları taşıtırdım.. şimdide öğrendim o sinir halinde bana blöf yapmak istemiş ama iş sarpa sardı Herşey dağıldı ikimizinde siniri geçti 2/3 günde bi arıyor bebek için ama aynı konuları tartışıp duruyoruz ikimizde bir adım atamıyoruz.. nolur bana akıl verin.. ne yapmalıyım ?
En azndan denedim dersnz..insan yaptiklarndan ziyade yapmdklarndan pisman oluyor..ben bunu bilirim.Kabul etmez diye korkuyorum
Evet ama 6 aylık hamileyimHimm madem küsup küsup gideceksiniz adamda bosanalim demis bosanin iste.Surekli adam korkuyla yasamak istemez ki sizde oyle
Ona ulaşamıyorum telefonu bozuldu Annesinin telefonundan ariyor beni..En azndan denedim dersnz..insan yaptiklarndan ziyade yapmdklarndan pisman oluyor..ben bunu bilirim.
Ama bi araya gelnce yine ayni seyleri yapcksa her iki taraf, o zamn bosuna yormayin kndnzi..
Aradigi zaman konusun..yuz yuze gelmk istedgnzi soyleyin..ama dedgm gbi once saglam kararlar aln bnceOna ulaşamıyorum telefonu bozuldu Annesinin telefonundan ariyor beni..
Tamam öyle yapıcam dualarınızı eksik etmeyinAradigi zaman konusun..yuz yuze gelmk istedgnzi soyleyin..ama dedgm gbi once saglam kararlar aln bnce
Hakkinizda hayirlisi olsun..Tamam öyle yapıcam dualarınızı eksik etmeyin
Gerçekten birşeyi çok merak ediyorum oda şu ikinizinde ikinci evliliği ilkinde yaşadığınız zamanlar çok mı güzeldi tekrar ikinci evliliğinizi mahvediyorsunuz ortada küfür şiddet pskljk baskı yoksa ve sadece fındık kabuğunu doldurmayacak sebeblerden küsüp gidecekseniz çocuğu niye yaptınız hadi herşeyi anlarımda hiçmi oturup önünüze bakmıyorsunuz ne olacak diye eşinizin sizi alttan almasına rağmen eşler birbirlerne neler neler yapıyor kendinizi çocuğunuzu düşünün lütfenSelam Arkadaşlar. Eşim ve ben ikinci evlililiğimizi yaptık. Bir sene oldu. Onun eski eşinden 4 yaşında bir kız çocuğu var. Bende şimdi 6 aylık Hamileyim.. eşimle bir kaç sorunlarımız vardı.. ben çok şikayet ederdimOnun sorumsuzluğu yüzünden .. Ama o hiç benim hakımda şikayete bulunmazdı beni çoğu zamanda altan alırdı .. ona göre bende atarlıyım o daha sessiz.. en son kavgamızda ben eşyalarımı alıp gidicektim önüme durdu herşey daha güzel olcak dedi bende ikna oldum.. Gerçekten 2 ay boyunca çok güzel geçti.. Ama ufak bir kavga yüzüne ben dayanamdım anneme gittim oda Annesinde yatmıstı o gün işi var diye bende ona kızmıştım.. ordan bi kavga başladı aileler tartıştı o Boşanmak istiyorum Dedi 3 hafta annemlerde kaldım sonra evdeki bütün eşyaları taşıtırdım.. şimdide öğrendim o sinir halinde bana blöf yapmak istemiş ama iş sarpa sardı Herşey dağıldı ikimizinde siniri geçti 2/3 günde bi arıyor bebek için ama aynı konuları tartışıp duruyoruz ikimizde bir adım atamıyoruz.. nolur bana akıl verin.. ne yapmalıyım ?
Bakın size kendimden örnek vereyim,ilk evliligimdi,çocuğum yok,1 aldattı sustum, 2 aldattı küstüm,pişmanlığını gördüm,3.de bitirdim,31 yaşındayım,borçlarına, tembelliğini artık görmezlikten geliyordum onalri hiç katmıyorum hesaaba,düşünün o kadar sabrettim ama olmadı,kendi de af dilemedi,kaçtı gitti ,kolayı seçti, boşanmaktan başka çare kalmadı bana,diyeceğim elimden geleni yaptım,vicdanım çok rahat.Aynen ve ikinci evliliğimiz yazık olur
Cok haklısınız ama işlerin bu radeye geliceni tahmin ettmedim.. bana göre onun yaptığıda iki yüzlülük içine atmayıp benimle konuşsaydı brn bişeyleri anlıyana kadar.. ve hamileyim beni bu durumda bırakmak istemeside gücüme çok gittiGerçekten birşeyi çok merak ediyorum oda şu ikinizinde ikinci evliliği ilkinde yaşadığınız zamanlar çok mı güzeldi tekrar ikinci evliliğinizi mahvediyorsunuz ortada küfür şiddet pskljk baskı yoksa ve sadece fındık kabuğunu doldurmayacak sebeblerden küsüp gidecekseniz çocuğu niye yaptınız hadi herşeyi anlarımda hiçmi oturup önünüze bakmıyorsunuz ne olacak diye eşinizin sizi alttan almasına rağmen eşler birbirlerne neler neler yapıyor kendinizi çocuğunuzu düşünün lütfen
Bende tam olarak onu söylemeye çalışıyorum tahmin etmelisiniz birşey yaparken düşünün böyle yaparsam böyle olurmu ya böyle olursa sonra işte yaşadığınız şeyler oluyor ve iki tarafta böylece yıpranıyor o konuşmadıysa siz konuşun eğer gidecekseniz gitmeden önce kendinize şunu söyleyin ben elimden geleni yaptım olmadı diye şimdi bu saatten sonra en ufak bişeyde siz kendi kendinze diyeceksnzki ben hamileyken bunu yaptı sonrada yapar çünkü kırıldınız kırılacak duruma geldiniz çabalamadınız olan size olduCok haklısınız ama işlerin bu radeye geliceni tahmin ettmedim.. bana göre onun yaptığıda iki yüzlülük içine atmayıp benimle konuşsaydı brn bişeyleri anlıyana kadar.. ve hamileyim beni bu durumda bırakmak istemeside gücüme çok gitti