• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni sürekli evden kovuyor

git sende hergün aynı saygısızlığı çekmeye değer mi? gidecek bir yerin yok mu?

3 aylık evliyim. Eşimin ailesi ile aram iyi değil. Eşim evlendiğimiz günden beri en ufak tartışmada defol git , git annenin evine ben seni istemiyorum diyor. Ben en ufak birşeyden şikayet etsem s.ktir git o zaman diye cevap veriyor. Bizim ilişkimizde herzaman daha çok seven taraf o olmuştu onu bırakırsam yaşayamayacağını iddia ediyordu şimdi delirdi. Kayınvalidem bana ben karışmam diyor eşime tamam oğlum hemen gelelim alalım seni boşanın diyor. Ne yapacağımı şaşırdım
Yapici olmak ise yaramiyorsa bir sure evden ayrilmayi dene. Eger seni gercekten seviyorsa gelecektir. Gelmezse de zaten bitecek bir iliski

Sen küfür bilmiyor musun?
Öğretelim istersen.
Heralde bu yaşananlara hüzün dolu gözlerle sessizce bakmıyorsundur.
Hazırla valizini kapı kilidini değiştir.
Ağzına ayar vermeyi öğrenir o vakit.
Salak herif!

oglusummmmm hazirlan annem geliyorum. ama yola cikmadan cisini yap emi bitanem.

Bütün eşyalarımı toplayıp evden ayrıldım annesi babasını arayıp benim evden gittiğimi onlrın yanına geleceğini söyledi şuan anne babası tarafından dolduruluyordur muhtemelen önce git diyor sonra gitme diye ağlıyor ama gittim şuan umarım iyi olur her ne olursa olsun

Açıkçası benimkinde de vardı o durum ben en sonunda sen s.tir git ulan benden çok mı bu eve emeğin babanın parasıyla alındı benim kazandıklarımla donandı bu ev hadi naş nereye gidersen evden karı kovmak nedir ulan p. Venk misin sen dedim soluğu aile terapisinde aldık biz yıllarca bu kelime yüzünden ne kavgalar ne terkedişler ne dağılmalar yaşadık hep kadın topluyor döndüğünde maddi manevi sonra öğrendim ki adam küfğr işitmekten haz duyuyor imiş boşa çekmişim onca üzüntüyü bilsem ben de daha ağır küfürü yapıştırırdım adamın gönlü doyardı ki baba evimde salak kelimesine aaa diye bakardık o derece abartmıyorum şimdi kalmadı onlardan eser ama o bir söyler ise ben bin söylüyorum karşılıklı rahatlıyoru.z hiiiç de takmıyorum madem öyle seviyor vermek lazım karşılığını efenim

hahahaayy kusura bakmayin ama tutamadim kendimi....nasil yani terapi sonucu esinizin küfür etmenizden hoslanmasi mi?

Bütün eşyalarımı toplayıp evden ayrıldım annesi babasını arayıp benim evden gittiğimi onlrın yanına geleceğini söyledi şuan anne babası tarafından dolduruluyordur muhtemelen önce git diyor sonra gitme diye ağlıyor ama gittim şuan umarım iyi olur her ne olursa olsun
Iyi bari en azindan artik sizi degersiz hissettiremez cirkin sozleriyle.
Kimbilir belki hatasinin farkina varir döner bu yanlisindan.

Anasının kuzusu ciğerinin köşesi, kız bu neyin şakası :)) oğlunu kavga edince gelip alalım seni diyen kayınvalide, baya düpedüz kayınvalidelikte master yapmış cadı dır .Çook takılma iş hayatına girsin evliliğe adapte olsun geçicek. tabi ki boyun egme çıkıp biraz hava al tartışmadan kaç, ezik gibide sessiz kalma tabi ama o ortasında cool bir tavir sergile. Biraz hava al sonra gel eve olayları büyütüp ailesine anlatamaz yalnız kalinca suçluluk hisseder o zaman biraz sentezler kendi içinde .Ama evliliğin ilk aylarında gerçekten bu ne ya niye evlendim ki virt zirt ev arkadaşı gibi habire tartışıyoruz diye düşünüyorsun

Iyi yaptin, hakkinda hayirlisi olsun.

Açıkçası benimkinde de vardı o durum ben en sonunda sen s.tir git ulan benden çok mı bu eve emeğin babanın parasıyla alındı benim kazandıklarımla donandı bu ev hadi naş nereye gidersen evden karı kovmak nedir ulan p. Venk misin sen dedim soluğu aile terapisinde aldık biz yıllarca bu kelime yüzünden ne kavgalar ne terkedişler ne dağılmalar yaşadık hep kadın topluyor döndüğünde maddi manevi sonra öğrendim ki adam küfğr işitmekten haz duyuyor imiş boşa çekmişim onca üzüntüyü bilsem ben de daha ağır küfürü yapıştırırdım adamın gönlü doyardı ki baba evimde salak kelimesine aaa diye bakardık o derece abartmıyorum şimdi kalmadı onlardan eser ama o bir söyler ise ben bin söylüyorum karşılıklı rahatlıyoru.z hiiiç de takmıyorum madem öyle seviyor vermek lazım karşılığını efenim
Bir tanıdık vardı,Kadın şiddet görürken hep özür dilermiş garibim.
Bir defasında Allah belanı versin deyip bağırmış Adam dövmeyi bırakmış başlamış gülmeye:)
O gün bu gündür kadında bir güzel küfürler öğrenmiş kavga esnasında iş şiddete dönmeden başlıyormuş.Bu nasıl bir kafa bilemedim cidden ,bazıları bundan anlıyor herhalde.

3 Ay da mı bunlar oldu?

Bir tanıdık vardı,Kadın şiddet görürken hep özür dilermiş garibim.
Bir defasında Allah belanı versin deyip bağırmış Adam dövmeyi bırakmış başlamış gülmeye:)
O gün bu gündür kadında bir güzel küfürler öğrenmiş kavga esnasında iş şiddete dönmeden başlıyormuş.Bu nasıl bir kafa bilemedim cidden ,bazıları bundan anlıyor herhalde.
Aynen öyle gerçekten bazı adamlar küfür seviyor kadından duymayı hele yine de olsun da böyle fantezileri olsun aldatmaya meyil vermeyecek ben ona bol bol değişik değişik küfğr ederim Teli bile açınca napıyon l.n drz. Diyorum kahkaha atıyor ben napim şimdi ağzım bozuluyor ama adam bundan anlıyor anlamıyorum ki anaları bunlara gebeyken ne yaşıyor bunlar bu hale geliyor :rapci::KK71:

kovuldugunuz eve birdaha girmezseniz defalarda kovulmuş olmazsınız

şu evden kovan erkege de şaşıyorum sen defol bir zahmet

Aynen öyle gerçekten bazı adamlar küfür seviyor kadından duymayı hele yine de olsun da böyle fantezileri olsun aldatmaya meyil vermeyecek ben ona bol bol değişik değişik küfğr ederim Teli bile açınca napıyon l.n drz. Diyorum kahkaha atıyor ben napim şimdi ağzım bozuluyor ama adam bundan anlıyor anlamıyorum ki anaları bunlara gebeyken ne yaşıyor bunlar bu hale geliyor :rapci::KK71:
Gerçekten ilginç.

yazmadan geçemedim . kocam olacak bela ilk 5 sene her kavgada beni evden kovdu . son 5 senen babam erkek evden kovmaz gidecekse kendi gider dedi diye tasını tarağını banyodaki kirli donunu bile alarak anasına gitti . bazen 1 günde geri geldi bazen 1 haftada bazen 1 ayda . şimdi 1 yıldır konuşmuyor muhatap olmuyorum çok sinirim taşmadıkça o yokmuş gibi hayatıma bakıyorum . boşa boşver arkana bile bakma sonra ayrılsan da bitmiş oluyorsun çoktan .

Gerçek mi bu ?

Back