- 23 Ocak 2023
- 37
- 9
- 8
- 29
- Konu Sahibi isimsizkimse
-
Devir kötü yalan Mİ ????İnsanlara güven yok derken kendinizi farklı bir kategoriye mi koyuyorsunuz? Bütün dünya size karşı, herkes kötü siz iyi. Size kim niye güvensin o halde? Evde kaldım korkusuyla elalem ne der diye ne olduğunu bilmediğiniz adama yapışırsanız böyle olur. Evlenmeden önce de telefon karıştırıp karıştırıp bulmuşsunuz ama her seferinde affetmişsiniz. Niye? Çünkü önemli olan evlenebilmek değil mi?
Telefon karıştırmayanlar rahat değiller eşlerine saygı duyuyorlar. Herkesin kocası sizinki gibi değil her kadın da sizin gibi affede affede yoluna bakmıyor. Çoluğu çocuğuyla ortada kalma pahasına açıyorlar boşanma davasını. Daha yolun başında, çoluk çocuk yokken devam etmeyin bu saygısızlığa o halde. Kocanız devamlı başka kadınları takip edecek siz de yakalayıp yakalayıp affedeceksiniz. Sakın ola düzelir eve bağlanır diye çocuk yapmayın.
İnsanlara güven yok derken kendinizi farklı bir kategoriye mi koyuyorsunuz? Bütün dünya size karşı, herkes kötü siz iyi. Size kim niye güvensin o halde? Evde kaldım korkusuyla elalem ne der diye ne olduğunu bilmediğiniz adama yapışırsanız böyle olur. Evlenmeden önce de telefon karıştırıp karıştırıp bulmuşsunuz ama her seferinde affetmişsiniz. Niye? Çünkü önemli olan evlenebilmek değil mi?
Telefon karıştırmayanlar rahat değiller eşlerine saygı duyuyorlar. Herkesin kocası sizinki gibi değil her kadın da sizin gibi affede affede yoluna bakmıyor. Çoluğu çocuğuyla ortada kalma pahasına açıyorlar boşanma davasını. Daha yolun başında, çoluk çocuk yokken devam etmeyin bu saygısızlığa o halde. Kocanız devamlı başka kadınları takip edecek siz de yakalayıp yakalayıp affedeceksiniz. Sakın ola düzelir eve bağlanır diye çocuk
Herkes kötü ben iyiyim gibi birşey söylemedim. Kendi kendinize niye tribe girdiniz anlamadım. Rahat derken kötü anlamda anladınız heralde. Yanlış anlaşılmasın diye en altta yanlış anlamayın sakın diye belirttim.İnsanlara güven yok derken kendinizi farklı bir kategoriye mi koyuyorsunuz? Bütün dünya size karşı, herkes kötü siz iyi. Size kim niye güvensin o halde? Evde kaldım korkusuyla elalem ne der diye ne olduğunu bilmediğiniz adama yapışırsanız böyle olur. Evlenmeden önce de telefon karıştırıp karıştırıp bulmuşsunuz ama her seferinde affetmişsiniz. Niye? Çünkü önemli olan evlenebilmek değil mi?
Telefon karıştırmayanlar rahat değiller eşlerine saygı duyuyorlar. Herkesin kocası sizinki gibi değil her kadın da sizin gibi affede affede yoluna bakmıyor. Çoluğu çocuğuyla ortada kalma pahasına açıyorlar boşanma davasını. Daha yolun başında, çoluk çocuk yokken devam etmeyin bu saygısızlığa o halde. Kocanız devamlı başka kadınları takip edecek siz de yakalayıp yakalayıp affedeceksiniz. Sakın ola düzelir eve bağlanır diye çocuk yapmayın.
SevNasil en baştan beri kontrol ettiniz?Şifre filan yokmu?Ve neden kontrol etme ihtiyacı duydunuz?
telegınunu kontrol ediyordum. Genel olarak. Çoğu zaman haberi bile olmuyordu. Şifresini biliyordum.Nasil en baştan beri kontrol ettiniz?Şifre filan yokmu?Ve neden kontrol etme ihtiyacı duydunuz?
Aslında olabilirSizi annesi yerine koymuş olmasın bu adam?
Sanki evde annesine yardım ediyor. Hayatını kolaylaştırıyor, sonrada çakallık yapmaya devam ediyor.
Siz ona göre ceptesiniz. Ne yapsa gitmezsiniz. Anneler gitmez çünkü. Evlenmeden önce denemişti zaten, vekil anne olur dedi. Bunu kendinize yaptırmayın
Yorum ve eleştiri istediğiniz şekilde mi gelsin? Yazıp yazıp aman yanlış anlamayın da ne demek oluyor?Herkes kötü ben iyiyim gibi birşey söylemedim. Kendi kendinize niye tribe girdiniz anlamadım. Rahat derken kötü anlamda anladınız heralde. Yanlış anlaşılmasın diye en altta yanlış anlamayın sakın diye belirttim.
Aslında güven ile alakalı size tam güveni verememiş eşiniz sizin de suçunuz değilKeşke senin gibi olabilsem. Öyle olsam dünyanın en mutlu insanı olabilirdim. Görmezdim en azından
BelkideAslında güven ile alakalı size tam güveni verememiş eşiniz sizin de suçunuz değil
Aslında güven ile alakalı size tam güveni verememiş eşiniz sizin de suçunuz değil
Severek aldatanlar..Tabii ki eşin seni seviyor ve aldatıyor
Karaktersizler diyelim.Severek aldatanlar..
O başka bir şeyden sonra yakılmıyor muydu?Yakıyorum bi cigara
Evlendiğiniz kişinin sizi sevip sevmediğini siz anlayamadıysanız buradaki insanlar nasıl anlasınTelefonun ana ekranına da ikimizin nikah fotoğrafını koyuyor. Yani ben anlamadım beni seviyor mu sevmiyor mu ?
Çelişkideyim. İlgileniyor. Ama manipüle de ediyo olabilirEvlendiğiniz kişinin sizi sevip sevmediğini siz anlayamadıysanız buradaki insanlar nasıl anlasın
Aplaa daha da çelişkideysen sana diyecek laf yok kız.Çelişkideyim. İlgileniyor. Ama manipüle de ediyo olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?