kocam beni gece 12de evden kovdu :(

Br yıldır uyum yoksa daha da olmaz evdeki düzene alışmış yalandan fırın domates bahane ediyor bence boşanmak en sagliklisi bir iki uc uzulursun alisirsn ömrün boyunca her gün icine atıp üzülüp dert sahibi olacağına kurtul gitsn anladgm kadariyla çocukta yok herkes yoluna gitsn daha iyi

şuan ayrıyım ailemin yanındayım ben 29 o da 33. seviyordum ama soğudum yani bi gün özlüyorum öbür gün nefret ediiyorum karmakarışık duygularım

Hiç 29 gibi değilsin. 29 yaşında koca kadın bu tip bi adama prim vermez. Evlenmeden önce kadındın. Hala kadınsın. Üstelik boşanınca bekar bir kadın olacaksın.

kız adım dula çıktı ne demek ...sene 2015 arkadaşım...sen boşanmış bir kadın olacaksın ayrıca eşi vefat edenlere dul denir...hayata bakış açınızıda acilen değiştirmenizi öneririm

Sizofreni kiside gorulen en onemli belirti birilerinin onlara kotuluk etmesinden suphelenip kafasinda kurup buna inanip o durumlardan korunmak icin bazi davranislarda bulunur demisti drlar.
Sizde büyü tütsü falan deyince aklima o geldi.

evet akşamları eline tütsü alıp ayetel kursi okuyordu bağırarark evde büyü bozulsun diye o tütsüde iğrenç kokuyordu baş ağrısı yapıyordu bende bağırarark okumalıymışım duayı onunla bide bütün evi oda oda geziyodu tütsüyle vallahi bak

Ya abla kalkmis butun bosanmis kadinlara large dedi resmen ya
Bana da large dedi 'dul' kelimesine takma dedigim icin. Akil alir is mi Allah askina??

evet bence de usluba dikkat edelim polemiğe girmeyelim .ben size polemiğe girmek istemiyorum dedim siz hala sataşacak laflar ettiniz. iyimisiniz? ben bütün boşanmışlara tek laf etmedim uydurmayın BEN KENDİ DÜŞÜNCEMİ SÖYLEDİM HERKES FARKLIDIR bidaha da yazmayın forumuma beğenmediyseniz .rrica ediyorum

Son düzenleme:

siz diye hitap ettim ben size. seviyeli olalım adminin de dediği gibi lütfen polemiğe girmeyelim. beğenmyiorsanız YAZMAYIN forumuma bidaha da cevap vermiycem size .kimseyi düşüncelerinden dolayı YARGILAYAMAZSINIZ...sizin derdiniz burda tartışma çıkarmak çok belli yazdıklarınızdan ama ben size birdaha cevap vermiycem kavga çıkarıp sizi mutlu etmiycem buna değmez. . hoşcakalın

Son düzenleme:
ben burayı anlamadım. dava açmadınız ne duruşması vardı nerede karşılaştınız?

polise şikayet etmiştim bana şiddet uyguladığı için uzaklaştırma kararı çıkarttım aile mahkemesinde onun duruşması. baya bi zayıflamış gördüm onu..

Akıl sağlığı normal olmayan bir adamla evlenmişsin haberin yok...tedavi olması gerekiyor. O yaptıkları da takıntı yüzünden bence, cimrilik titizlik falan değil.

Eşiniz ruh hastası olabilir. Boşanın zaten boşanma arifesindeyseniz. Dünyanın ne ilk ne son boşanan kadını olacaksınız.

Akıl sağlığı normal olmayan bir adamla evlenmişsin haberin yok...tedavi olması gerekiyor. O yaptıkları da takıntı yüzünden bence, cimrilik titizlik falan değil.

evet bencede olaylara uzaktan daha objektif bakıyorum şuan .. ruh hastası olabilir. maalesef kendini iyi gizledi evlenmeden önce... erkek adam mutfağa girer de fırını silermi durmadan ya tabakları kurluyo filan banyoda yerde hiç su olmamalıymış, banyoda duş aldıktan sonra yerde su görünce bana bağıyordu burda niye su vaar.. ısıtıcıyı niye açıyormuşum üşümemeliymişim! .. evde yemek pişiririm alır tencerenin yarısını anasının evine götürmeye çalışır . Allahım ruh hastası beni buldu işte onun evlenmesi hata bir gün dedim sen neden benle evlendin annenin evinde yaşlansaydın ya , oda bir anda sinirlendi kendi suratına tokat attı! bikaç kez. şoke oldum . ciddiyim. sonra çekip annesine gitti.

akıl sağlığı yerinde değil bence,usulca uzaklaş..
Böyle evlilikmi olur.
Hastalıklı bir ruh hali.onu annesinin eteğinin dibine bırakmak en iyisi.
yoksa seninde sağlığını bozacak..

elime sopa alıp bu herifi evire çevire dövmek istedim. Yahu sen ne karışıyorsun karının mutfağına? gelmişsin 33 yaşına daha eşini bir alışverişe çıkaramamışsın, borcum harcım ayağına kadını kekliyorsun. bir de üstüne ŞİDDET uyguluyorsun kendi kadınına. Utanmaz herif. Boşa gitsin bu herifi, bak ben sana diyeyim bundan bi yol olmaz bi ömür çekersin bu gidişle sen

Gerçekten zor bir sürec senin için. bi yanda sıkıntı çıkarmasına rağmen aklında kalan adam,eşin... bir yanda yaşadıkların.
yaşadıkların ağır basmalı bence. kız adım dula çıktı diyorsun, sen kötü bişey yapmamışsın. dul kaldım diye sıkıntı yapma. kim ne derse desin evlenmişsin sen ve yasak bir aşk yaşamamışsın, eşin olmuş o senin. o yüzden kendini bu yönden kötü hissetme sakın. zamanla bu olanlara da yeni hayatına da alışacaksındır. yuvanın yıkılmasından yana değilim ama yaşadıkların zor. bir erkek annenin evine git istemiyorsan diyorsa bu çok ağır gelir kadına.

yok arkadaşım boşanma davası açıyorum bir kaç haftaya.. iyice soğudum zaten .hele sizin yorumlardan sonra.

tütsüyle dua mı okuyor? valla canım çok çok dindar olmasamda bilgim var ben böyle bişeyi daha önce duymadım. Sadece konunu okdum yorumları okumadım ama bence cok iyi yapmışsın çünkü bu adamın psikolojık sorunları olduğunu düşünüyorum. Erkenden yol almanız cok iyi olmuş sizin basınıza daha kötü şeyler getirebilrdi. Dul olmata kötü birşey değil, insanların unutma süresi 7 de biri kadarmış sizde en fazla 1 sene unutamazsınız sonra güçlü olun hayatınız devam ediyor, insallah bundan sonra mutlu olursunuz :)

zaten iyice soğudum ben aslında eski güzel günleri özlüyordum evlenmeden önceki sevmiş olduğum , bana güzel şeyler söyleyen beraber mobilya baktığımız şakalaştığım bana prenses gibi davranan adamı.. işte evlenince bir anda yok oldu o adam kayboldu.. sanki içinde iki insan vardı kötü olan iyi olanı yok etti. ben kaybettiğim o adamı özledim . nasıl bu kadar deiştiğine anlam veremedimki . sok oldum ..düşünün sevdğinz adamın bir anda kötü lanet birine dönüştüğünü.. ne hissedersniz? duygularınız karmakarışık paramparça olmazmı ? bazen diyorumki.. belkide birine misilleme yaptı şov için evlendi benle. ama bu tütsü büyü vs olayları aklıma gelince yok diyorum .. bu adam normal deil .

Ben de dulum.kimse birsey diyemiyo cunku ben kendime demiyorum,basim dik gururum yerinde,hirsiz degilim bir suc islemedim,anlasamadim ve ayrildik,siz kendinize acimayi birakin once toparlanin ve o hasta adamdan kurtulmaya bakin.adam hasta.kafadan.yarin sizi dograr.

Lütfen rica ediyorum, sükunetimizi koruyalım, konunuza odaklanın lütfen

Bu arada konunuzu tam olarak okuyamadım ama Allah yardımcınız olsun, umarım sonucu hayırlı olur.

saolun mune iyi dilekleriniz için... umarım herşey yoluna girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…