şuan ayrıyım ailemin yanındayım ben 29 o da 33. seviyordum ama soğudum yani bi gün özlüyorum öbür gün nefret ediiyorum karmakarışık duygularım
Sizofreni kiside gorulen en onemli belirti birilerinin onlara kotuluk etmesinden suphelenip kafasinda kurup buna inanip o durumlardan korunmak icin bazi davranislarda bulunur demisti drlar.
Sizde büyü tütsü falan deyince aklima o geldi.
Ya abla kalkmis butun bosanmis kadinlara large dedi resmen ya
Bana da large dedi 'dul' kelimesine takma dedigim icin. Akil alir is mi Allah askina??
Sen sonradan bu mesajini degistirip sondaki eki ekledin oyle mi? Belli oluyor tavrindan ne kadar mutaassip oldugun. Gormeyeli mutaassiplik da degismis hayret dogrusu,,,, !!!
Azicik edep edep.
Kib ve lütfen bu mesaji gören herkes de su sahsi kiblesin...
ben burayı anlamadım. dava açmadınız ne duruşması vardı nerede karşılaştınız?
evet akşamları eline tütsü alıp ayetel kursi okuyordu bağırarark evde büyü bozulsun diye o tütsüde iğrenç kokuyordu baş ağrısı yapıyordu bende bağırarark okumalıymışım duayı onunla bide bütün evi oda oda geziyodu tütsüyle vallahi bak
Akıl sağlığı normal olmayan bir adamla evlenmişsin haberin yok...tedavi olması gerekiyor. O yaptıkları da takıntı yüzünden bence, cimrilik titizlik falan değil.
akıl sağlığı yerinde değil bence,usulca uzaklaş..evet bencede olaylara uzaktan daha objektif bakıyorum şuan .. ruh hastası olabilir. maalesef kendini iyi gizledi evlenmeden önce... erkek adam mutfağa girer de fırını silermi durmadan ya tabakları kurluyo filan banyoda yerde hiç su olmamalıymış, banyoda duş aldıktan sonra yerde su görünce bana bağıyordu burda niye su vaar.. ısıtıcıyı niye açıyormuşum üşümemeliymişim! .. evde yemek pişiririm alır tencerenin yarısını anasının evine götürmeye çalışır . Allahım ruh hastası beni buldu işte onun evlenmesi hata bir gün dedim sen neden benle evlendin annenin evinde yaşlansaydın ya , oda bir anda sinirlendi kendi suratına tokat attı! bikaç kez. şoke oldum . ciddiyim. sonra çekip annesine gitti.
Gerçekten zor bir sürec senin için. bi yanda sıkıntı çıkarmasına rağmen aklında kalan adam,eşin... bir yanda yaşadıkların.moralim çok bozuk. sadece fikir almak istiyorum sizlerden. ben geçen yıl biriyle evlendim . beni seve seve isteye isteye aldı hem hoca nikahı hem resmi nikah yaptık.farklı şehirlerde yaşıyorduk nişanlıyken . skypedan konuşuyorduk hep arada geliyordu çok iyidi.. evlendikten sonra bir anda deişti. eve elime hiç para vermiyor, sürekli borcum var diyor, haftada 3 gece annesine ablasına ziyarete gidiyor ve beni de baskıyla götürüyor ,hiç yemeğe alışverişe vs gezmeye çıkarmıyor, doğru düzgün cinsellik de yok .. eve gelince yaptığım her işe bahane buluyor kavga etmek için , fırında neden leke kalmış, tabaklar neden kurulanmamış, ısıtıcı yakma gaz parası gelir.. eline bez alıp fırını siliyor işten gelince sırf 1 domates tanesi var diye bağırıyor vs bende bunaldım doğal olarak surat asmaya başladım neden böyle yapıyosun neden beni gezdirmiyorsun neden annene zırt pırt gidiyoruz deyincede memnun deilsen annenin evine dön demeye başladı.
sürekli tartışma filan en sonunda bana " biz birbirimiz için uygun deiliz çok erken aldık evlenme kararını hata yaptık tanımadan evlendik " filan deyip gecenin 12 sinde beni evden kovdu vurdu .bnde polisi aradım tutuklandı sonra mahkemeye verdim uzaklaştırma kararı çıkarttım gıcıklığına .. filan uğraştım yani hala da uğraşıyorum . nafaka davası da açıcam. beddua edip duruyorum kadınlık gururum yıkıldı
benim sorum: siz benim durumumda olsanız napardınız? nefret ediyorum bir gün öbür gün özlüyorum . bide ben hiç anlamadım madem beni sevmiyor benle neden evlendi, hep seni seviyorum diyordu ama seviyorsa neden böyle yaptı ? bana ikide bir bende büyü var, bana büyü yaptı uzak akrabalar ondan evliliğimiz yıkılabilir dua edelim filan diyordu beraberken tütsü yakıp evin içinde geziyordu buhar ve dua eşliğinde yüksek sesle bana hadi sende tut tütsüyü dua oku diye baskı yapıyordu .. sinirlerim bozuk kız adım dula çıktı ..geçen gün duruşma vardı onu gördüm çok acı çektim çok ağladım severek evlenmiştim. boşanma davası açıcam yakında. avukat aracılığıyla sordum boşanma davası senmi açıcan diye param yok ben açamam demişbütün hayallerim yıkıldı ...acaba benle birilerine gösteriş içinmi evlendi yada ne bilim bir erkek neden böyle yapar? bu arada görücü usulu evlenmedik gezdik dolaştık öyle evlendik .
Lütfen rica ediyorum, sükunetimizi koruyalım, konunuza odaklanın lütfensiz diye hitap ettim ben size. seviyeli olalım adminin de dediği gibi lütfen polemiğe girmeyelim. beğenmyiorsanız YAZMAYIN forumuma bidaha da cevap vermiycem size .kimseyi düşüncelerinden dolayı YARGILAYAMAZSINIZ...sizin derdiniz burda tartışma çıkarmak çok belli yazdıklarınızdan ama ben size birdaha cevap vermiycem kavga çıkarıp sizi mutlu etmiycem buna değmez. . hoşcakalın