Bnm gorustugum dr lar sizofreninin en onemli belirtilerini siralarken kisinin kotu güçlerin oldugunu soylemesi bunun icin korunmaya calismasi,cimrilik yapmasi,kendine bakmamasi vs takintili davranislar sergilerler demislerdi.Akıl sağlığı normal olmayan bir adamla evlenmişsin haberin yok...tedavi olması gerekiyor. O yaptıkları da takıntı yüzünden bence, cimrilik titizlik falan değil.
zaten iyice soğudum ben aslında eski güzel günleri özlüyordum evlenmeden önceki sevmiş olduğum , bana güzel şeyler söyleyen beraber mobilya baktığımız şakalaştığım bana prenses gibi davranan adamı.. işte evlenince bir anda yok oldu o adam kayboldu.. sanki içinde iki insan vardı kötü olan iyi olanı yok etti. ben kaybettiğim o adamı özledim . nasıl bu kadar deiştiğine anlam veremedimki . sok oldum ..düşünün sevdğinz adamın bir anda kötü lanet birine dönüştüğünü.. ne hissedersniz? duygularınız karmakarışık paramparça olmazmı ? bazen diyorumki.. belkide birine misilleme yaptı şov için evlendi benle. ama bu tütsü büyü vs olayları aklıma gelince yok diyorum .. bu adam normal deil .
ne gbi anlamadımAdam belli ruh hastasi da, benim sizin psikolojinizden de derin endisem var
ben ondan soudum şuan özlemiyorum artık gün geçtikçe yok oluyor.. .ilk zamanlar şokla beraber bana iyi davranan evlenmeden önceki kocama duyulan özlem vardı. bunun psikoloji bozukluğuyla ne alaksı var o zaman aşık olan herkes ruh hastası karşılık görmeden sevenler de deliKocanın psikolojisi bozuk. Onu özlediğine göre seninde çok normal değil. Ama böyle adamlar ömür çürütür hele bunca badireden sonra kendi yolunu çizmen en hayırlısı. Gece 12 de kadını evden kovan adamdan Hayır gelmez.
Aşık olan Ruh hastası değil elbette. Ama karşılıksız sevenleri de normal bulmuyorum açıkçası. Yani sevilirde bir yere kadar karşındakine açılırsın onun sende gönlü yoksa olay biter. asıl sevgi karşılıklı olandır. Karşılıksız inatla seviyorum demek saplantı olur. Kaldıki bir adam gece 12 de karısına vurup evden kovuyor ve daha birsürü olumsuz şeye rağmen özleniyorsa buda normal değil. Sizin psikolojinizi iyi görmememi hakaret olarak algılamayın. Sevgiye açsınız. Hep sevileceğiniz umudu işe evlenmiş hayal kırıklığı yaşamışsınız. Ve evlenmeden önceki halini düşünerek adamı özlüyorsunuz. Ama o adamın gerçek yüzü evlendikten sonraki hali eski hali sizi kandırmak için kullandığı sahte yüzü.ben ondan soudum şuan özlemiyorum artık gün geçtikçe yok oluyor.. .ilk zamanlar şokla beraber bana iyi davranan evlenmeden önceki kocama duyulan özlem vardı. bunun psikoloji bozukluğuyla ne alaksı var o zaman aşık olan herkes ruh hastası karşılık görmeden sevenler de deli
Çok iyi karar vermişsin gerçekdende şizofreni birisi gibi geldi bana hangi sağlıklı insan büyü var diye evin içinde tütsüyle dolanır kiiii anneside biliyordur yanında yatırdığına göre çoğu anne evlensede kurtulsam gözüyle bakıyor tedavi ettirmek yerine evlendirmeyi tercih ediyorlar aman kardeşim biran önce kurtul ruh hastası adamdan yıllar önce benimde karşıma çıkdıı birisi annemle yatıyorum aynı odada bizde aile çok önemli dedi arkama bakmadan kaçtım adam kaç yaşında halen daha bekar anası bir kızda kabul etmiyor oğluşumla evlenmeye şimdiki kızlar aile kavramını bilmiyor diyormuş teyzeme kısaca bu adamdan ne köy olur ne kasabaAllaha şükür sevgiye filan aç deilim çevremde beni seven onca insan var uzun soluklu ilişkilerim oldu vs ama koca ve evlilik tabirleri benim için kutsal ve önemli kavramlar. sevgilim olsa bunu yapan daha ilk yaptığı anda defeder giderdim ama işin içine resmiyet Allah katındaki eşlik konu komşu vs girince durum deişiyor. herneyse benim ruh sağlığım gayet normal tabii stres ve hayal kırıklığı dışında o da herkeste var günümüzde....her hayal kırıklığı yaişayan ruh hastası olmaz sanırım..kağıda filan da gerek yok zaten boşanmaya karar verdm çoktan ben
1 yıl konuştuk gezdik flört dönemi oldu ama normal görünüyordu aynı eve girince evlenince tuhaflaştı yada tuhaflığı ortaya çıktı. ozamanlarda annesine çok düşkündü ama babası yok sonuçta anası yaşlı beraberoturuyorlardı evlenince bana yönelir deişir dedim ama nerdee evde pişen yemekleri annesine taşımaya başladı şka gbi. üstelik 2 abisi 1 ablası var onlar normal evliler ve özellikle abileri ancak 10 günde bir el öpmeye filan gidiyo bikaç saat annelerine bi ihtiyacın varmı demeye. benimki anormal haftanın 4 gecesi orda filan sorunlu olduğunu anlayamadım işte napim. annesi üstelik yalnızda deil evde birde teyzesi var ses nefes yani kadın yalnızda deil . bişey olsa birbirlerine destek olurlar . 2 tane abisi var anasının mutfak alışverişini her cumartesi bnmki yapar , alışverişten sonrada evine gider oturur orda yemek yer en az 3 saat oturur ayy tüylerim diken diken kadından tiksindim ya anasını doktora benmki götürür, abileri ablası hiiç oralı olmaz anca bayramda seyranda el öperler ne biçim iş anlamadım beni buldu acayip ..utanmasa alıp kucağına eve taşıycak anamı yıka pakla kölesi ol diye tövvbe tövbeeBu adamla hiç mi tanışma süreciniz olmadı. Hiç mi oturup konuşmadınız etraflıca.. Bu nasıl bir şey ben anlamadım arkadaş ..