Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bncede hasta o...Kusura bakma ama kocan dengesiz ve anormal biri... Bence psikolojik sorunları var. Böyle sevgi olmaz...
large ne demek ya affiniza siginiuor hic duymadim bu kelimeyiNeyse haklisin.. Valla bu gece uykum gelmedigi icin gerginim galiba ondan
konu sahibi senin esinle benim esimin cook ortak noktalari var.seni az cok anliyorum.benim esimde ilk evlendigimozde herseye kizar bagirir bornozla gezdim diye dover.sana sunu soyleyim sendeki gel gitler bendede vardii..... bi gulse iki guzel kelime soylese aaa bu adaam duzeliyo derdim.icimden ama bi bakardim bes dakkka sonra kolumu sikmis bi yigin hakaret .ama 4 yil sonra anladimki ben SADECE KENDIMI KANDIRMISIM DUZELIR.DIYE KIMSE KOLAY KOLAY DUZELMEZ.suanda artik ona inanmiyorum nefret de ediyorum yakinda dava acarim ins bosanma davasi .rabbim beni kurtarir ins o adamdan .bir insanda merhamet yoksa ondan hicbir beklwntin olmamasi lazim.şuan ayrıyım ailemin yanındayım ben 29 o da 33. seviyordum ama soğudum yani bi gün özlüyorum öbür gün nefret ediiyorum karmakarışık duygularım
large ne demek ya affiniza siginiuor hic duymadim bu kelimeyi
Hiç mi oturun etraflıca konusşmadınız eşinizle evlendikten sonra... Ya da aileleri devreye sokmadınız mı. Onlar bilmiyorlar mı.1 yıl konuştuk gezdik flört dönemi oldu ama normal görünüyordu aynı eve girince evlenince tuhaflaştı yada tuhaflığı ortaya çıktı. ozamanlarda annesine çok düşkündü ama babası yok sonuçta anası yaşlı beraberoturuyorlardı evlenince bana yönelir deişir dedim ama nerdee evde pişen yemekleri annesine taşımaya başladı şka gbi. üstelik 2 abisi 1 ablası var onlar normal evliler ve özellikle abileri ancak 10 günde bir el öpmeye filan gidiyo bikaç saat annelerine bi ihtiyacın varmı demeye. benimki anormal haftanın 4 gecesi orda filan sorunlu olduğunu anlayamadım işte napim. annesi üstelik yalnızda deil evde birde teyzesi var ses nefes yani kadın yalnızda deil . bişey olsa birbirlerine destek olurlar . 2 tane abisi var anasının mutfak alışverişini her cumartesi bnmki yapar , alışverişten sonrada evine gider oturur orda yemek yer en az 3 saat oturur ayy tüylerim diken diken kadından tiksindim ya anasını doktora benmki götürür, abileri ablası hiiç oralı olmaz anca bayramda seyranda el öperler ne biçim iş anlamadım beni buldu acayip ..utanmasa alıp kucağına eve taşıycak anamı yıka pakla kölesi ol diye tövvbe tövbee
evet bencede olaylara uzaktan daha objektif bakıyorum şuan .. ruh hastası olabilir. maalesef kendini iyi gizledi evlenmeden önce... erkek adam mutfağa girer de fırını silermi durmadan ya tabakları kurluyo filan banyoda yerde hiç su olmamalıymış, banyoda duş aldıktan sonra yerde su görünce bana bağıyordu burda niye su vaar.. ısıtıcıyı niye açıyormuşum üşümemeliymişim! .. evde yemek pişiririm alır tencerenin yarısını anasının evine götürmeye çalışır . Allahım ruh hastası beni buldu işte onun evlenmesi hata bir gün dedim sen neden benle evlendin annenin evinde yaşlansaydın ya , oda bir anda sinirlendi kendi suratına tokat attı! bikaç kez. şoke oldum . ciddiyim. sonra çekip annesine gitti.
sagol canim anladim .Genis demek. Genis mideli demek anlarsiniz ya..