kocam beni gece 12de evden kovdu :(

kovuldum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
27
3
39
moralim çok bozuk. sadece fikir almak istiyorum sizlerden. ben geçen yıl biriyle evlendim . beni seve seve isteye isteye aldı hem hoca nikahı hem resmi nikah yaptık. farklı şehirlerde yaşıyorduk nişanlıyken . skypedan konuşuyorduk hep arada geliyordu çok iyidi.. evlendikten sonra bir anda deişti. eve elime hiç para vermiyor, sürekli borcum var diyor, haftada 3 gece annesine ablasına ziyarete gidiyor ve beni de baskıyla götürüyor ,hiç yemeğe alışverişe vs gezmeye çıkarmıyor, doğru düzgün cinsellik de yok .. eve gelince yaptığım her işe bahane buluyor kavga etmek için , fırında neden leke kalmış, tabaklar neden kurulanmamış, ısıtıcı yakma gaz parası gelir.. eline bez alıp fırını siliyor işten gelince sırf 1 domates tanesi var diye bağırıyor vs bende bunaldım doğal olarak surat asmaya başladım neden böyle yapıyosun neden beni gezdirmiyorsun neden annene zırt pırt gidiyoruz deyincede memnun deilsen annenin evine dön demeye başladı.

sürekli tartışma filan en sonunda bana " biz birbirimiz için uygun deiliz çok erken aldık evlenme kararını hata yaptık tanımadan evlendik " filan deyip gecenin 12 sinde beni evden kovdu vurdu .bnde polisi aradım tutuklandı sonra mahkemeye verdim uzaklaştırma kararı çıkarttım gıcıklığına .. filan uğraştım yani hala da uğraşıyorum . nafaka davası da açıcam. beddua edip duruyorum kadınlık gururum yıkıldı

benim sorum: siz benim durumumda olsanız napardınız? nefret ediyorum bir gün öbür gün özlüyorum . bide ben hiç anlamadım madem beni sevmiyor benle neden evlendi, hep seni seviyorum diyordu ama seviyorsa neden böyle yaptı ? bana ikide bir bende büyü var, bana büyü yaptı uzak akrabalar ondan evliliğimiz yıkılabilir dua edelim filan diyordu beraberken tütsü yakıp evin içinde geziyordu buhar ve dua eşliğinde yüksek sesle bana hadi sende tut tütsüyü dua oku diye baskı yapıyordu .. sinirlerim bozuk kız adım dula çıktı ..geçen gün duruşma vardı onu gördüm çok acı çektim çok ağladım severek evlenmiştim. boşanma davası açıcam yakında. avukat aracılığıyla sordum boşanma davası senmi açıcan diye param yok ben açamam demiş bütün hayallerim yıkıldı ...acaba benle birilerine gösteriş içinmi evlendi yada ne bilim bir erkek neden böyle yapar? bu arada görücü usulu evlenmedik gezdik dolaştık öyle evlendik .

Son düzenleme:
Şuanda nerdesin?
Kocanı seviyor musun?
Yaşlarınız kaç?
beni kovan adama asla geri dönmezdim. .

şuan ayrıyım ailemin yanındayım ben 29 o da 33. seviyordum ama soğudum yani bi gün özlüyorum öbür gün nefret ediiyorum karmakarışık duygularım

olay daha çok yeni psikolojik olarak yıkılmış durumdayım evlenmeden önce muhteşem bi ilişkimiz vardı sanki herşey bir anda bozuldu . evlenmeden önce tanıdığım adamı özlüyorum ben . yani artık o yok . dul olmak yadırganacak bişey deil ama yinede daha yeni evlenmişken bir anda bu olayları yaşamak insanı çok negatif etkiliyor amberin hanım. daha gelinliğimi çıkaralı 11 ay oldu başıma gelene bakın

senin mantıken böyle bir adamdan soğuman lazım, yani düzelse bile şüphe edilir bundan, her şerde bir hayır vardır kabullenin bitmesini, sizin için çok daha iyi

Bu adam düzeltmez , bence boşan
mutlaka yardım alacak kişiler vardır ailenden onlara herşeyi anlat

evlendikten sonra zaten belli oluyor 2 kişinin uyuşup uyuşmaması birde 33 yaşındaymış eşin 30 sonra evlenen erkekte bir tuhaflık oluyor zaten şaşırmadım doğrusu

evet tuhaftı zaten benle evlenmeden önce 32 yaşında adam annesiyle aynı odada uyuyordu. sonradan itiraf etti..

Bu heralde anne evindeki düzenine iyice alismis ve öyle devam etmek istiyor. Yanliz siz onunla konusun ve sizin farkli insan farkli düzeniniz ve farki arzulariniz isteklerinizin oldugunu söyleyin.

gelip geçiciymiş sevgisi demekki..ailesi dolduruyor olabilir mi?

Sevgisi kısa süreliymiş evet demek çok kolay ama onu kendinize anlatmanız çok zor eminim..
Allah hayırlısını versin gerçekten bi insana güveniyosunuz seviyosunuz aynı yuvayı paylaşıyosunuz sonuç hayal kırıklıkları çok yazık Allah sabır versin....

Adiniz dula çıksa ne olur??
Dediginiz laf cok ayip.
Madem oyle bosanmayin..

ne yani bu kadar olay geldi başıma yaza yaza bu yorumu mu yazdınız ayıp filan destek olacağınıza .. e tabi önemli benim için sizin için olmayabilir ,siz daha large bir çevredesinizdir benim çevrem mutasıp ve benim için önemli .

ne yani bu kadar olay geldi başıma yaza yaza bu yorumu mu yazdınız e tabi önemli benim için sizin için olmayabilir , benim çevrem mutasıp ve benim için önemli .

Iyi de o kadar olay gelmis siz sadece 'dul' kelimesine takmissiniz. Mutaasip olsaniz ne olur?? Mutaasiplar bosanmiyor mu?

neyse hanımefendi sizinle polemiğe girmek istemiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…