- 27 Ağustos 2022
- 4.266
- 7.280
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Oyle bilmesin iste. Bosanmis olarak bilsin. Siz evlisiniz su an.Tabiki normal ama karşımdaki kişi beni nişanlı olarak görüştü bilecek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyle bilmesin iste. Bosanmis olarak bilsin. Siz evlisiniz su an.Tabiki normal ama karşımdaki kişi beni nişanlı olarak görüştü bilecek.
Sonra biriyle nette tanıştım.Kuzenimin dayımın tanıdığı çıktı.Kuzenim olmaz dedi.Annem istemedi.Arkadasimdan öğrendim başkasıyla nişanlandı hemen ve benimle ona inat diye evlenmeye kalkışmış.Ben bunu duyunca ilk panik atak geçirdim.Netten araştırdım.Kendimi toparladım.O kişiyi zor unuttum.9 ay görüştük sevmiyordum ihanetini zor unuttum.Yeniden sevebilir misiniz bunu bilemeyiz ama sevmediğiniz biriyle evlenmeyin yukarda yazmışsınız severek evlenmem artık yaşım 29 diye aceleniz varmış gibi hissettim bu tamamen kısmet yaşım geçiyor diyip mantık evliliği yapmayın, hata olur, zaten ilişkiden sonra ara vermeden başka biriyle olmak iyi bir fikir değil biraz toparlanıp olan biteni sindirin, sonra evlenmeyi düşünürsünüz, zaten evlenmek düşünmekle olmuyor ben hiç niyetimde yokken evle
Lise zamanında biri vardı.4 sene ayrıl barış konuştuk olmadı.Baskasiyla evlendi.Ondan da boşanmış.
Ahh @Kahve Pembe ahh. Millete muhafazakar ayaklarına yat, nasihat ver, uyduruk fetva ver sonra nane ye. Neyse nane sayılmaz, bi şekilde resmi nikahın varmış. İnşallah bu naneleri nikahlıyken yapmışsındır. Vebali de boşver, sanki karşılaşacağın erkekler sütten çıkma ak kaşık. Kimsenin geçmişiyke de uğraşılmasın; birliktelik oluşunca sadakatin önemi var.Cinsel anlamda biz bu kişi ile yakinlastik.İliskiye girmedik.Fakat hemen hemen herşeyi yaptık.Bunun vebali var üzerimde birde.Baskasiyla evlensem.İleride o kişinin günahına girermiyim.
İleride biriyle tanisirsam nasip olursa.Nikahi saklayamam zaten.Derim 8 ay nisan 4 ay nikahli durduk.Ayni evde yasamadigimizi soylicem.Oyle bilmesin iste. Bosanmis olarak bilsin. Siz evlisiniz su an.
Ben gerçekten anlamıyorum, anneniz ölmüştü o zaman şimdiki kocanızdan öncesini diyorsunuz, ailenize niye yüzünüz olmasın orda sizin bi kusurunuz yokki. Yüzyüze talipleri istemeyip nettekini seçtin fos çıktı o yüzden mi ailene yüzün yokSonra biriyle nette tanıştım.Kuzenimin dayımın tanıdığı çıktı.Kuzenim olmaz dedi.Annem istemedi.Arkadasimdan öğrendim başkasıyla nişanlandı hemen ve benimle ona inat diye evlenmeye kalkışmış.Ben bunu duyunca ilk panik atak geçirdim.Netten araştırdım.Kendimi toparladım.O kişiyi zor unuttum.9 ay görüştük sevmiyordum ihanetini zor unuttum.
Daha sonra bu kişi üstüne nikah nişan o yüzden aileme birini bulup birdaha birini istiyorum dememe yüzüm yok kalmadı.Yuzyuze de talibim çıktı.Ama netten oldu.
Ben muhafazakar değilim.Gunahimin farkındayım.Ahh @Kahve Pembe ahh. Millete muhafazakar ayaklarına yat, nasihat ver, uyduruk fetva ver sonra nane ye. Neyse nane sayılmaz, bi şekilde resmi nikahın varmış. İnşallah bu naneleri nikahlıyken yapmışsındır. Vebali de boşver, sanki karşılaşacağın erkekler sütten çıkma ak kaşık. Kimsenin geçmişiyke de uğraşılmasın; birliktelik oluşunca sadakatin önemi var.
Şu adamdan da boşansana yaa!!! Konuşacak hiçbir şey yok. Geri zekalı, aile yakasından düşememiş erkek bozuntusu.
Ee sorun yok o zaman.İleride biriyle tanisirsam nasip olursa.Nikahi saklayamam zaten.Derim 8 ay nisan 4 ay nikahli durduk.Ayni evde yasamadigimizi soylicem.
Görücü isteklerim oldu.Yuzyuze bir defa sevgilim oldu.Yada evlilik isteği duydum.Bu kişiyle bir anlık tanıştım.Ben gerçekten anlamıyorum, anneniz ölmüştü o zaman şimdiki kocanızdan öncesini diyorsunuz, ailenize niye yüzünüz olmasın orda sizin bi kusurunuz yokki. Yüzyüze talipleri istemeyip nettekini seçtin fos çıktı o yüzden mi ailene yüzün yok
Anladım bu durum sizi ailenize karşı yüzünüz olmayacak duruma getirmez görücü istekleriyle görüşüp görüşmemek sizin kararınızGörücü isteklerim oldu.Yuzyuze bir defa sevgilim oldu.Yada evlilik isteği duydum.Bu kişiyle bir anlık tanıştım.
Bilemiyorum.Ama kendim birine bağlanıyorum kopamiyorum.Anladım bu durum sizi ailenize karşı yüzünüz olmayacak duruma getirmez görücü istekleriyle görüşüp görüşmemek sizin kararınız
Tabiki normal ama karşımdaki kişi beni nişanlı olarak görüştü bilecek.
İnşallah sağolun.Yerli dizilerden önce çıkan özet bölüm gibi olmuş...tüm olaylar toparlanmış. Yeni gelişme olarak bir de boşanma kararı var. Bu da olumlu bence. Peki şimdi bize ne soruyorsunuz? Vebal alma meselesini soruyorsanız ben günah sevap vebal gibi kavramları bilmiyorum. Bu kavramlara göre yasamiyorum. Ama dürüstlüğe ve iyi niyete inanıyorum. En çok da empati yapmaya inanıyorum. Evlenme niyetinde olduğum kişinin benden geçmişini saklamasını istemezdim. Çünkü ne yaşadığı veya yaşamadığı umrumda olmazdı. Birisini çok sevince öyle olur çünkü. Geçmişini ve hatalarını da seversiniz. Sizin dogrulariniz benimkilerden farklı olabilir. Umarım kendi içinizde en ferah çözümü bulursunuz.
Aynı eve girmedik.Oldu da ilişki yaşadık.Kimse iyi gözle bakmazdi.Çatır çatır basmışsınız nikahı kardeşim evlisin. Her şeyi de yapabilirsiniz. İlişki olmamış ama kimse inanmaz olmadığına bari yapsaydınız helal çünkü bi de evlisin yani
Hayır boşanmış olsan ne olcak biz de boşandık 2. Evliliğimi yapacağım hatta bende hiçte gocunmuyorum çocuğum yok bekar gibi çıktım adliye kapısından ha çocuğum olsa yine öyle cıkardım ben kendime çok değer veriyorum
Yoo niye genel konuşuyorsun iyi gözle bakmazlar falan yıl 2023 mağarada mi yaşıyor bu insanlar devir değişti lütfen yeni çağa ayak uyduralımAynı eve girmedik.Oldu da ilişki yaşadık.Kimse iyi gözle bakmazdi.
Bakalım. Gerçi benim boşanma sürecim olacak.Maddi durumumuz iyi değil.Cunku işi bırakmıştım.Tasinma sürecimiz olacak.Bosanma davası zaten hemen biri olmaz.İse de girerim.Yoo niye genel konuşuyorsun iyi gözle bakmazlar falan yıl 2023 mağarada mi yaşıyor bu insanlar devir değişti lütfen yeni çağa ayak uyduralım