kocam beni gece 12de evden kovdu :(

şuan ayrıyım ailemin yanındayım ben 29 o da 33. seviyordum ama soğudum yani bi gün özlüyorum öbür gün nefret ediiyorum karmakarışık duygularım
konu sahibi senin esinle benim esimin cook ortak noktalari var.seni az cok anliyorum.benim esimde ilk evlendigimozde herseye kizar bagirir bornozla gezdim diye dover.sana sunu soyleyim sendeki gel gitler bendede vardii..... bi gulse iki guzel kelime soylese aaa bu adaam duzeliyo derdim.icimden ama bi bakardim bes dakkka sonra kolumu sikmis bi yigin hakaret .ama 4 yil sonra anladimki ben SADECE KENDIMI KANDIRMISIM DUZELIR.DIYE KIMSE KOLAY KOLAY DUZELMEZ.suanda artik ona inanmiyorum nefret de ediyorum yakinda dava acarim ins bosanma davasi .rabbim beni kurtarir ins o adamdan .bir insanda merhamet yoksa ondan hicbir beklwntin olmamasi lazim.

Hiç mi oturun etraflıca konusşmadınız eşinizle evlendikten sonra... Ya da aileleri devreye sokmadınız mı. Onlar bilmiyorlar mı.

Genis demek. Genis mideli demek anlarsiniz ya..
sagol canim anladim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…