kocam beni gece 12de evden kovdu :(

Öncelikle boşanmış insanlara "dul" değil, "bekar" denir. Eşlerden birinin ölmesi durumunda "dul" kalınır.

Konunuza dönecek olursak eşinizin muhtemelen sorunları var. Durduk yere tabağı, çanağı, evde kalan tek domatesi sebep göstererek olay çıkarmasının başka bir açıklaması yok bana göre. Tabi kv'inizin ya da çevresindekilerin dolduruşuna gelerek size de patlıyor olabilir. Sevmeyen bir insan bile gecenin bir vakti eşini kapının önüne koymaz.

evet tuhaftı zaten benle evlenmeden önce 32 yaşında adam annesiyle aynı odada uyuyordu. sonradan itiraf etti..

Bu açıklamanız bir çok şeyi netleştirdi kafamda. Hem oğluna bunu yaptığı için kayınvalidenize kızdım, hem de size yaşattığı şeyler için eşinize... Maalesef normal biri olamayacak eşiniz. Zaten normal de değil. Evde tütsü yakıp hadi sen de tut, bana büyü yaptılar evliliğimiz bitebilir gibi şeyler söylemesi zaten psikolojik yapısını az çok anlatıyor. Bence daha kötü şeylere maruz kalmadan bitirin.

ne yani bu kadar olay geldi başıma yaza yaza bu yorumu mu yazdınız ayıp filan destek olacağınıza .. e tabi önemli benim için sizin için olmayabilir ,siz daha large bir çevredesinizdir benim çevrem mutasıp ve benim için önemli .

Mutsuz ve gecenin bir vakti evinden kovulan bir kadını hoş görmeyecek bir çevreyi "mutaassıp" diye nitelendirmeyin. Onlar olsa olsa "bağnaz-örümcek kafalı-kara cahil-geri kafalı" falan olurlar -ki sizin de böyle insanların fikirlerini çok önemsememeniz gerekir.. Boşandıktan sonra dik durarak o çevrede bir fark yaratın. Ve onlara boşanmış olmanın bekar olmaktan bir farkı olmadığını gösterin... Belki çevresi tarafından eleştirilecek diye mutsuz, şiddet dolu bir evliliğe katlanan bir kaç kadına örnek olursunuz o "mutaassıp çevrede" ...

Bisey diyecegim ama yaniliyorum belki de sonucta işin ehli degilim,ancak anlattiginiz olgular sizofreni belirtisi gibi geldi bana.
Sizofreniyle ilgili o kadar cok dr gezdim arastirdim ki az cok bilgim var,soyle diyeyim eşim uyurgezer :KK55: ancak ne ben ne o farkinda degildik evlendikten
sonra 4 yil icinde 1 kere oldu bu durum ancak cok korkup drlara gitmistim bana ilk gittigim dr sizofreni deyince dr dr gezip sizofreni belirtilerini sordum ardindan sizofreni olmadigini uyurgezer oldugunu cok sukur anladik :KK59: ve bi daha da olmadi,elhamdülillah.
eger gercekten boyle bir hastaliksa belki hayirlisi boyleymis deyin dua edin.
(Eşim uykudan uyanip evde deliler gibi dolanmis disari cikmak istemisti bide iki sigara icmisti:KK14: o an ki telasla esim delirdi sandim ama normal animda sorsalar uyurgezer belirtileri derdim herhalde.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizofreni kiside gorulen en onemli belirti birilerinin onlara kotuluk etmesinden suphelenip kafasinda kurup buna inanip o durumlardan korunmak icin bazi davranislarda bulunur demisti drlar.
Sizde büyü tütsü falan deyince aklima o geldi.

moralim çok bozuk. sadece fikir almak istiyorum sizlerden. ben geçen yıl biriyle evlendim . beni seve seve isteye isteye aldı hem hoca nikahı hem resmi nikah yaptık.:KK1: farklı şehirlerde yaşıyorduk nişanlıyken . skypedan konuşuyorduk hep arada geliyordu çok iyidi.. evlendikten sonra bir anda deişti. eve elime hiç para vermiyor, sürekli borcum var diyor, haftada 3 gece annesine ablasına ziyarete gidiyor ve beni de baskıyla götürüyor ,hiç yemeğe alışverişe vs gezmeye çıkarmıyor, doğru düzgün cinsellik de yok .. eve gelince yaptığım her işe bahane buluyor kavga etmek için , fırında neden leke kalmış, tabaklar neden kurulanmamış, ısıtıcı yakma gaz parası gelir.. eline bez alıp fırını siliyor işten gelince sırf 1 domates tanesi var diye bağırıyor vs bende bunaldım doğal olarak surat asmaya başladım neden böyle yapıyosun neden beni gezdirmiyorsun neden annene zırt pırt gidiyoruz deyincede memnun deilsen annenin evine dön demeye başladı.

sürekli tartışma filan en sonunda bana " biz birbirimiz için uygun deiliz çok erken aldık evlenme kararını hata yaptık tanımadan evlendik " filan deyip gecenin 12 sinde beni evden kovdu vurdu .bnde polisi aradım tutuklandı sonra mahkemeye verdim uzaklaştırma kararı çıkarttım gıcıklığına .. filan uğraştım yani hala da uğraşıyorum . nafaka davası da açıcam. beddua edip duruyorum kadınlık gururum yıkıldı

benim sorum: siz benim durumumda olsanız napardınız? nefret ediyorum bir gün öbür gün özlüyorum . bide ben hiç anlamadım madem beni sevmiyor benle neden evlendi, hep seni seviyorum diyordu ama seviyorsa neden böyle yaptı ? bana ikide bir bende büyü var, bana büyü yaptı uzak akrabalar ondan evliliğimiz yıkılabilir dua edelim filan diyordu beraberken tütsü yakıp evin içinde geziyordu buhar ve dua eşliğinde yüksek sesle bana hadi sende tut tütsüyü dua oku diye baskı yapıyordu .. sinirlerim bozuk kız adım dula çıktı ..geçen gün duruşma vardı onu gördüm çok acı çektim çok ağladım severek evlenmiştim. boşanma davası açıcam yakında. avukat aracılığıyla sordum boşanma davası senmi açıcan diye param yok ben açamam demiş o_Obütün hayallerim yıkıldı ...acaba benle birilerine gösteriş içinmi evlendi yada ne bilim bir erkek neden böyle yapar? bu arada görücü usulu evlenmedik gezdik dolaştık öyle evlendik .:110:
Sende bu büyülü adamı bırak gitsin yani büyü yapıldı diyo ya

geçen gün duruşma vardı onu gördüm çok acı çektim çok ağladım severek evlenmiştim. boşanma davası açıcam yakında. avukat aracılığıyla sordum boşanma davası senmi açıcan diye param yok ben açamam demiş.

ben burayı anlamadım. dava açmadınız ne duruşması vardı nerede karşılaştınız?

o adamın psikolojisinin sağlam olmadığı belli...boşver zararın neresinden dönersen kardır. Hem ne demek gecenin bir yarısı evden kovmak! Erkek dediğin eş dediğin sahiplenecek, koruyup kollayacak...hakkında hayırlısı-- bence-- uzak durmak.

ne yani bu kadar olay geldi başıma yaza yaza bu yorumu mu yazdınız ayıp filan destek olacağınıza .. e tabi önemli benim için sizin için olmayabilir ,siz daha large bir çevredesinizdir benim çevrem mutasıp ve benim için önemli .

Sen sonradan bu mesajini degistirip sondaki eki ekledin oyle mi? Belli oluyor tavrindan ne kadar mutaassip oldugun. Gormeyeli mutaassiplik da degismis hayret dogrusu,,,, !!!
Azicik edep edep.
Kib ve lütfen bu mesaji gören herkes de su sahsi kiblesin...

Kız adın dula çıktı diyerek kendi kendini küçültüyorsun...hiçbir şey kaybetmedin tam tersi kazandın dulla kız olmak arasına duvar örme evlenmeden önceki senle şimdiki sen arasında sadece deneyim var.bu deneyim de ders almak demek.

Adam neden böyle şöyle yaptı diye düşünme çünkü adam normal ruh sağlığında biri değil..sağlıklı bi insan onu anlayamaz.

Kendine değer ver, kendine dikkat et :)

hahaah söylemeden edemeyeceğim benim zavallı ex te bizim çamaşır makinesinin önünde bir şeyler bulduğunu söylemişti ,üç harfliler getirmişte bilmem ne Allahın salağı onların işi gücü yokta senle mi uğraşıcaklar demiştim bende :KK70: Yani ben inanmam ama bence benim salaktan daha önemli işleri vardır ..Palavracı pissss:63:

Ya abla kalkmis butun bosanmis kadinlara large dedi resmen ya :KK57:
Bana da large dedi 'dul' kelimesine takma dedigim icin. Akil alir is mi Allah askina??

bilgem neler yaşamış baksana ,aklı yerinde bile değildir bu kızın şimdi takılma o kadar ..Hem noldu bakalım senin o hümanist tavrına :KK25:

Kiz adim dula ciktilar,, hala ozluyorumlar,, tutsuler buyuler. Merhaba turkiyenin karanlik yuzu! Hala soruyosunuz siz olsaniz napardiniz diye. Konu acmaya gerek yok binlerce var bu sayfada boyle konular okuyun yeter. Ayrica adam dovmus neler yapmis sadece bni evden kovdu demissiniz baslikta en zorunuza giden o olsa gerek. Kafaniz nasil calisiyo anlamiyorum ben

Dul nedir yaa. Allahım. Adamlar on tane alır bişey olmaz biz eziyet mi görelim kocadan sırf Adımız dula cikmasin diye sizin tabirinizle. Tövbe yaa. Dul kim be? Diğer koca adaylarina sağlık. Hayret. Sevmem böyle bakış acılarını. Enerjimi somuruyor

X