Kocam beni aldattı ben de onu bir jigoloyla aldattım.

su jigolonun adresini versene bende aldatmayi dusunuyorum acaba benimki ne der.
saka gibisiniz gerci bayan oldugunuzu sanmiyorum.
kafa bulma bizimle hadi canim hadi.

KAtılıyorum sana canım ya.Kafa buluyo bizimle.Hem oğle yapmış birisi olsaydı böğle bir şeyi paylaşmazdı bence..Hem bunca yazılanlardan sonra cevaplamak yerine KK ya bir de katılmazdı..

benim halamın oğluna evli hatta tesettürlü bir bayan kafayı takmıştı.çocukları falanda vardı.kocası mütahit adam il dışına çıktıkça buna para teklif edermiş hem de dolar üzerinden o zaman euro yoktu da :)) hala oğlu kadına utan bir de evlisin çoluğun çocuğun var nasıl kocanın yüzüne bakacaksın demiş.kadının cevabı aynen yazıyorum " aman nasılsa ölünce toprak dolduracak o zamana kadar sen doldur" duyunca çok şaşırmıştım.bu gerçek değilse de inanın var bu tarz insanlar.

Siz namusunuzu kocanız içinmi barındırıyosunuz ki bünyenizde, o sizi aldatınca sizde aldatıyosunuz??

google da jigolo yazın hepsi çıkıyor....siz inanmasanızda bunu yapan çok kadın var adil mi doğru mu değil...ama yaşadıklarım ne kadar adil....

kocan aldatti diye sen gidip onu aldattin simdi esit oldunuz.
esit haklarinizi kullandiniz.
giderken aldatirken vicdan azabi cekmedin aldattin vicdanin ortaya cikmaya basladi.
vah vah vah vahhhhh sengözlerimebaksanab

google da jigolo yazın hepsi çıkıyor....siz inanmasanızda bunu yapan çok kadın var adil mi doğru mu değil...ama yaşadıklarım ne kadar adil....

valla senin bu adalet anlayışına göre +, - yi götürdü, nötr kaldınız, daha ne:hulya:

ayrıca jigolo bulmak için google ı önerdiğin için teşekkür ederiz
kaydirigubbakcemile3

evet yasadıkları adil değil amma YAPTIĞINDA HİÇ ADİL SAYILMAZ kötükedihüso

valla konu bayagı rahabet gÖrmÜŞ gerÇekmı yalanmı bılemem de ılgı ÇekmıŞ bayagı tam tÜrk ıŞı

ayys cevaba bakk koptumm delikafaduldendelikafadulden

ark teker teker gelın amaaa aaaaaaaaa sıkıştırmayın hanım ablayı..özelden sorun fıyat konusunu

Bende merak ediyorum namus kaç paraya ama ablanın kafasını şişirmemek için soramadım
Cevap alan olursa bana da haber verin

Allah korusun kimsenin basına vermesin:Saruboceq:

AY BıRAZDAN DıZıM BASLIYACAK AMA BURASI DAHA HEYECANLI nasıl bırakacağım evemi attın yoksa otelemi götürdün ağbimizi ??

aşkı memnu bu konudan daha gerçek kızlar haydin tv yekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

AY BİRAZDAN DİZİM BASLIYACAK AMA BURASI DAHA HEYECANLI nasıl bırakacağım evemi attın yoksa otelemi götürdün ağbimizi ??

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok bence kendi kendine gitmistir orda hersey gerceklemis olabilir.

bi de böyle bi fake konu açılınca neden hep erkektir diyosunuz ki bence hemcinslerimizdende böyle eğlenmek isteyenler olabilir, hatta vardır:hulya:

Bayanda olabilir
Belki de diğer kadınlar jigolo konusunda ne düşünüyor merak etti
Belki jigoloyla birlikte olma fantezisi var

Sen Kocandan intikam almamissin,sen kocani degil kendini aldatmissin ve kendine en büyük SAYGISIZLIGI yapmissin..

Böyle durumlarda ne gerek var tanimadigin adamin koynunda canim ya.
Gidip mahkemeye direk bosasaydin ona en büyük ders olurdu bu...

Simdi sakince otur artik ne yaparsan yap yapmissin birkere hatayi..
Su saatten sonra yaptigini hic bir su yikamaz...Esinede anlatsan sana kalkip ne diyecek?
Aferin iyi intikammi aldin benden diyecek...

Biraz Saygin kalmissa kendine direk gidip bosanirsin olur biter..

olayın vicdani boyutunu ırgalamıycam..
iyi yapmışın eşim bana böyle bir şey yapsa bende aynısı yaparım erkeklerebu şart canım

ayy. abla mükremindeki feriştah gibi:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…