Kocam beni aldattı ben de onu bir jigoloyla aldattım.

Ahlaksizliga ahlaksizlikla karsilik verilmez....

Ya aldatilmayi kabul etmeyip bu evliligi bitirecektin, yada esini aff edip sil bastan evliligne bir sans daha verecektin....:hulya:

Simdi ne oldu?

Sadece ruhunu kirlettin bana göre.....

pireye kızıp yorgan yakmak bu olsa gerek kendinede acımadınmı gerçekten senin kocandan ne farkın kaldı

Arkadaşlar tamam yanlış ...ama affettimde bekledim düzelsin dedim...bunu sadece bir kabulleniş olarak algıladı..yeniden yaptı....burda okuyorum hep eşim yine aldattı diyee....ben dedimki bir erkek sanırım yaşamadan anlamıyor...yaşatıyımda görsün...ne bilim yaa...

Başın göğe erdi mi peki
Değdi mi kendini kirlettiğine

benimde bugünlerde canım çok sıkılıyor bende böyle saçma sapan konularmı açsam acaba arkadaşlar

hakikaten jigolo buldunmu
bulduysan bunun piyasası kaça gidiyo sen kaç kuruş ödedin
son soru bedavası yokmuydu paranı böyle fuzuli şeylere niye harcadın
bu üçüne yanıt bekliyorum
lütfen yani

peki değdimi rahatladınmı çok merak ettim lütfen cevaplarmısın önce ve sonra ne hissettin

pekı esıne aynı duyguyu yasattıgın zaman elınde kalan ne olacak
amacına ulasmısmı olacaksın .........
ben evlı eslerın bırbırını aldatmasını kınıyorum..... tamam ask bıter sevgı bıter ama bırbırıne saygının bıtmemesı gerekır..... anlasılır bosanırsınız herkes ıstedıgıyle bırlıkte olur

Konuyu Toplam 23 Kullanıcı okuyor. (22 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ysun4141, bamumm, biricik_06, cemre110, KK Pro ÜyeÇenebaz, DrGunay, DyGLu, esc_, f.arana, Gülsüm Sultan, Karamsar18, korunur, Leyla81, nurunayn, pembefare, stelina, sweety_eva, tarjamy, you_know, zeyna33

Bide beeeeeen
Hadi kalkıyoooooooooooooor son dakikalar

Kızlar bence topiği açan arkadaşımız bizim yorumlarımızı merak etmiştir bu konu için.Böğle bir şey yapmamıştır kesin.
Namuslu bir kadın kesin böğle bir şey yapamaz..

ya uyduruyon bir hikaye afilli uydur kendinle çelişme.o da yaşasın istemişmiş ama adamın bundan haberi yok.o zaman nasıl yaşamış oluyor.adamın haberi omadığı sürece istediğin kadar boynuz tak ne değişecek.sonra hele bir de vicdan azabı kısmı var.baksana azaptan ölüyon.vah vah.kız arkadaşın mı terketti.çok mu yalnızsın.buıralara sardın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…