Kocam beni aldattı ben de onu bir jigoloyla aldattım.

bana çok uyduruk geldi.eğer uydurmuyorsanız.kocanız iğrenç bir adammış siz de ondan iğrenç çıkmışınız.Allah ikinizi de ıslah etsin.

Konuyu Toplam 19 Kullanıcı okuyor. (16 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
m.joYy, cemre110, FancyGirL, hera.zeus, iremsu, kibela24, leylek82, Miray_mry, nurunayn, pembefare, reyyan_gulru, sampuan, seylul, zeyna33, £zgi

kaydirigubbakcemile2

başlığı gören geliyo

biricik_06, cemre110, ebrudem, FancyGirL, iremsu, kibela24, leylek82, m.joYy, Miray_mry, moon, nurunayn, pembefare, POLiCE23, reyyan_gulru, stelina, tarjamy, yasnurrr, you_know, zeyna33, £zgi
Bide ben
Gel vatandaş geeeeeeeeeeeeeel

hırslandıki diceme hırlandınki yazmışım nasıl cesaret ettin ALLAHtan korkmadınmı hoş bende soruyom

oda yaşasın istedim yalvardım ağladım sızladım tekrar tekrar başıma gelince ..ben erkeğim diyince...işte oda yaşasın istedim sanırım söyleyeceğim...

eğer konu fake ise kafa buluyor isen sende fake olasın diorum

konu gerçeksede, karısını aldatan kocalara edilen tüm lafların aynısını 2 ile çarpıp karesini alıp size yolluorum

arkadaş profilinde kendisini tanıtırken "olağandışı bir derin hissiyat sahibi iyi bi insanım... "diye yazmış
acaba olağandışı bir derin hissiyat sahibi iyi bi insanlar eşleri tarafından aldatılınca onlarde eşlerinimi aldatıyo lmaz: kesinlikle dalga geçiliyo bizimle:umursamaz:ama şunu söyliyimki eşiniz bir ayıp etmiş siz daha büyük ayıp etmişsiniz kanımcaklava:

Esinizden hic bi farkiniz kalmamis, ha nefsine düsüp aldatmak ha inat olsun diye aldatmak
hepsi ayni yola cikiyor.. Bence bu kirlenmis evliligi sonlandirin.. Yaptiginiz hatayi birdaha yapip yapmamak size kalmis..

ayyyyy artık midem bulanmaya basladıama bu sefer hamilelikten degil!
bu ne seviyesizlikk ..nasıl ilişkiler böyle ya....

yine dikkat cekmek için hasta ruhlu bir üye senaryomu yazıyor yoksa insanlar gercekten bu kadar küçüldü mü?

tebrik ediyorum siziii diyebilecegim tek sey bu cünkü...

oda yaşasın istedim yalvardım ağladım sızladım tekrar tekrar başıma gelince ..ben erkeğim diyince...işte oda yaşasın istedim sanırım söyleyeceğim...

bak üzüldüm şimdi sana keşkem bu günaha girmeseydin ALLAH yönelip yalvarsaydın daha iyi olacaktı şimndi iyimi oldu ayrılamıyosanda sabretseydin mükafatını alacaktın be kardeşim

bir anlık hırsla yapmıssın ha erkek ha kadın aldatan iki tarafda aynı derecede sucludur bence biran once bosan bu ilişkiden iyi birseyler cıkmaz

bende okadar kadın bilirim kocası 5 para etmez evine bakmaz capkındır ama kadın evinde namusuyla bekler eşine dua eder onlar kadın değilmi can değilmi bide bunları düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…