Kocam beni aldattı ben de onu bir jigoloyla aldattım.

bir kere bu kişinin bu konudan başka sitede hiçbir aktivesi yok profiline bakın arkadaşlar..kafa buluyor resmen

ıyi olmuş, haketmiş mi diyelim nedir yani :))
Millet delirmiş ya da kek avına çıkmış :)

Bravo iyi yapmışsın seni yürekten alkışlıyorum alkisalkisalkis
Kocan kadar küçülmeyi başarmışsın
Eşin köprüden atlasa atlayacakmıydın
Bence de vicdanın sızlamalı ama kocana karşı değil kendine karşı
Tutki eşin aferin karıcım bana çok güzel ceza verdin akıllandım dedi seni affetti
Sen kendini affedebilecekmisin

valla bu konu önne tavan yapar sonra da kitlenir
ahan da buraya yazıyom:hulya:

Boşanamadım işte seviyordum ama affedemedimde...hırsıma yenildim...

ne cesaret çocuğunuz varmı bu pis işi yoksa evinizdemi yani çocuğunuz varsa onların büyüdüğü yerdemi yaptınız gerçi zaman ve mekan fark etmezklava:

annnam demin boşdu burası dolmuş şimdi yeşil çam filmlerine benziyor ya başlık toplaşın kızlar

dalga geçiyo yhakafamçokkarıştı hiç muhattap olmayın bence hem yeni üye hemde inandırıcı değil.bence bu bir erkek:1ninca:

biz ne bilelim ne der, tencere kapak bulmuşsunuz birbirinizi, güzel güzel geçinin işte:hulya:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ben yemedım ayrıca msj sayın da pek ıkna edıcı gelmed ama allah ıslah etsın kadınlığa yarsmazşakkıdı

cemre110, deep_impact29, FancyGirL, iremsu, leylek82, Miray_mry, moon, nurunayn, on41, pembefare, POLiCE23, reyyan_gulru, £zgi
Bide ben şimdilik bu kadar yeter mi nurunayn
Çekirdek patlamış mısırda var

cemre110, deep_impact29, FancyGirL, iremsu, leylek82, Miray_mry, moon, nurunayn, on41, pembefare, POLiCE23, reyyan_gulru, £zgi
Bide ben şimdilik bu kadar yeter mi nurunayn
Çekirdek patlamış mısırda var

anlamadım ne demek istedin???

iyide bu erkekse ne işi var onu nasıl ayırt edecezki doğum olsun başka konular olsun neler neler yazılı bası topiclerde ayıp vallahi

baslığı okur okumaz bu konu fake dedim ve bence erkek üye bitanee daha var böle devamlı sex konuları acan biri baktımda hala silinmemiş onun üyeliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…