Kocam beni aldatmış yardımm?

Hepsi hayat kadınına gitmiştir diye bir şeye kendinizi inandırmayın.
Hayat kadını ücretsiz teklif etse bekar olduğu halde reddedecek erkeklerde var

Senin eşin gidiyormu sence ? Gözü disarda birimi?

Bence siz kendinizi avutuyorsunuz. Sizin eşiniz hayat kadınana gidiyor diye tüm erkekler gitmiyor. Eşine sadık insanlar da var.

Söylediği yalanlara bakılırsa 2 defadan çok oolmuş bu olay boşanma kararınız gayet yerinde bana kalırsa

klasik erkek bahanesi yapamadım olmadı

çatır çutur yaptığına o kadar eminim ki kusura bakmayın karaktersiz bir adam.

boşayın yine sizin tercihiniz tabi.

E siz de o kavgadan etkilendiniz. Siz neden gitmediniz? Ben de gittim olmadı deseniz affedecekse affedin. Söyleyin bakalım ne diyecek?
Olmayan birşey yok güzelim gitmiş gayette yapmış. Her haltı öğrendim. Valla birinin gitmesi gerekiyorsa benim gitmem lazım di zaten. Adamla cinsel hayatımız yoktu. Ben mahrum yaşıyordum. Yapsam bahanem vardı. Beni ben isteksizim diye kandırıp her haltı yiyormuş kavgayla ne alakası var. Ayrıca kavgaların sebebi karı koca ilişkimizin olmamasıydı. Ben adama neden bana dokunmuyorsun diye kavga ediyorum o masaj salonuna gidiyor ağlanacak halime gülüyorum

Aynen bide evdekini tamamen boş geçiyor

Madem geldnz özet gecip güncelleme yapın bize
Geçeyim canım boşanma davası açtım bu ben boşanmak istemiyorum dedi. Dava çekişmeli devam edecek mecburen uzadı. Belki umudu üzer de uzatmaz diye umut ediyorum. Herkesi araya soktu ortak arkadaşlarımızı filan duymayan kalmadı olup biteni. hala şansını deniyor iğrenç şey

Utanmıyo da yediği bklar duyulur diye. Kendini iyice ayağa düşürdü. Rahatını kaybetmemek için neler yapıyor kendine. İnsan onuru için yaşar yahu.

Utanmıyo da yediği bklar duyulur diye. Kendini iyice ayağa düşürdü. Rahatını kaybetmemek için neler yapıyor kendine. İnsan onuru için yaşar yahu.
Valla herkes duydu. Erkek arkadaşları onların eşleri. Millete ağladı bana telefonlar açtırttı utanmaz. Benide rezil ettin dedim utanmaz

Valla herkes duydu. Erkek arkadaşları onların eşleri. Millete ağladı bana telefonlar açtırttı utanmaz. Benide rezil ettin dedim utanmaz
Sen niye rezil oluyon sen mi gittin masaja sen mi kütürdettin her yerini Allah Allah. Kendi düşünsün. Çırpındıkça batıyor.

Bizimde rahatlamak hakkımız jigololar var kadinlar içinde biz yapiyormuyuz. Bu nasıl bir mantıktır. Çöp poşetimiyiz biz. Her yere soktuğu şeyi alıp sana getirecek birde. Herseyi geçtim sizin için aldatilmak sıkıntı değilse bile sadakat beklentiniz yoksa dahi tehlikeli ve hijyenik değil. Kondomun korumadigi bulaşıcı hastalıklar da var. Çok eşlilik evlilik içinde kabul edilecek bir durum değil. Evlenme gibi bir hataya düşmesinler düştüysede boşanmayı bilsin tek eşli olamayanlar

Yedim bi bok edebimle cıkayım içindende dememiş şuursuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…