- 12 Temmuz 2006
- 3.505
- 2.035
- 698
Siz kendinizi kandirmayi tercih edebilirsiniz ama ben gercekciyim. Sanki biz yapmasin diyince yapmayacaklarhepsi hayat kadinina gitmistir ve gizli gizli gidiyordur ama siz yapmiyor saniyorsunuz veya ona inanmak istiyorsunuz. Tabiki cirkin bisey keske hepsi bize sadik kalsa ama malesef öyle olmuyor. Masaj salonuna gitti diye es terkedersen ne yazikki hayatin boyunca terk etmedigin adam kalmaz ama bu benim kendi dusuncem sonucta herkesin kendisi bilir
Senin eşin gidiyormu sence ? Gözü disarda birimi?Siz kendinizi kandirmayi tercih edebilirsiniz ama ben gercekciyim. Sanki biz yapmasin diyince yapmayacaklarhepsi hayat kadinina gitmistir ve gizli gizli gidiyordur ama siz yapmiyor saniyorsunuz veya ona inanmak istiyorsunuz. Tabiki cirkin bisey keske hepsi bize sadik kalsa ama malesef öyle olmuyor. Masaj salonuna gitti diye es terkedersen ne yazikki hayatin boyunca terk etmedigin adam kalmaz ama bu benim kendi dusuncem sonucta herkesin kendisi bilir
Siz kendinizi kandirmayi tercih edebilirsiniz ama ben gercekciyim. Sanki biz yapmasin diyince yapmayacaklarhepsi hayat kadinina gitmistir ve gizli gizli gidiyordur ama siz yapmiyor saniyorsunuz veya ona inanmak istiyorsunuz. Tabiki cirkin bisey keske hepsi bize sadik kalsa ama malesef öyle olmuyor. Masaj salonuna gitti diye es terkedersen ne yazikki hayatin boyunca terk etmedigin adam kalmaz ama bu benim kendi dusuncem sonucta herkesin kendisi bilir
Benim esim yok malesef, hic olmadida :) yani hic evlenmedim. Gerceklerler korkutucudur, o nedenle siz haklisiniz.Bence siz kendinizi avutuyorsunuz. Sizin eşiniz hayat kadınana gidiyor diye tüm erkekler gitmiyor. Eşine sadık insanlar da var.
Benim esim yok! Hic evlenmedimSenin eşin gidiyormu sence ? Gözü disarda birimi?
Konu sahibi gel bak eşin üyelik alıp sana cevap yazmış...
Diğer türlü mantıklı bir açıklama bulamıyorum zira şu yazılana...
Olmayan birşey yok güzelim gitmiş gayette yapmış. Her haltı öğrendim. Valla birinin gitmesi gerekiyorsa benim gitmem lazım di zaten. Adamla cinsel hayatımız yoktu. Ben mahrum yaşıyordum. Yapsam bahanem vardı. Beni ben isteksizim diye kandırıp her haltı yiyormuş kavgayla ne alakası var. Ayrıca kavgaların sebebi karı koca ilişkimizin olmamasıydı. Ben adama neden bana dokunmuyorsun diye kavga ediyorum o masaj salonuna gidiyorE siz de o kavgadan etkilendiniz. Siz neden gitmediniz? Ben de gittim olmadı deseniz affedecekse affedin. Söyleyin bakalım ne diyecek?
Boşamaya çalışıyorum hala kendisini. Yapmış yapmış onuda öğrendikklasik erkek bahanesi yapamadım olmadı
çatır çutur yaptığına o kadar eminim ki kusura bakmayın karaktersiz bir adam.
boşayın yine sizin tercihiniz tabi.
Burnundan getirsem ne geçecek elime böyle hayat yaşanır mı. Seni aldatan adamla ne yaşayabilirsin sağlıklıBence affetmeyin yada burnundan getirin yerini bilsin karar sizin yine tabi
Aynen bide evdekini tamamen boş geçiyorFckbuddy yaparken bile bir beceri ortaya koyuluyor, bir muhabbet oluyor arada, para verip seks almak çok kroca, böyle adamla evlenilmez evli de kalınmaz, adam para verip kadına dokunma hakkını elde ediyor, emek vermeden, yorulmadan, bastırıp parayı alıyor istediğini, sevmek yok, ilgilenmek yok, muhabbet yok, emek yok, rezillik.
Aynen bide evdekini tamamen boş geçiyor
Geçeyim canımMadem geldnz özet gecip güncelleme yapın bize
Utanmıyo da yediği bklar duyulur diye. Kendini iyice ayağa düşürdü. Rahatını kaybetmemek için neler yapıyor kendine. İnsan onuru için yaşar yahu.Geçeyim canımboşanma davası açtım bu ben boşanmak istemiyorum dedi. Dava çekişmeli devam edecek mecburen uzadı. Belki umudu üzer de uzatmaz diye umut ediyorum. Herkesi araya soktu ortak arkadaşlarımızı filan duymayan kalmadı olup biteni. hala şansını deniyor iğrenç şey
Valla herkes duydu. Erkek arkadaşları onların eşleri. Millete ağladı bana telefonlar açtırttı utanmaz. Benide rezil ettin dedim utanmazUtanmıyo da yediği bklar duyulur diye. Kendini iyice ayağa düşürdü. Rahatını kaybetmemek için neler yapıyor kendine. İnsan onuru için yaşar yahu.
Sen niye rezil oluyon sen mi gittin masaja sen mi kütürdettin her yerini Allah Allah. Kendi düşünsün. Çırpındıkça batıyor.Valla herkes duydu. Erkek arkadaşları onların eşleri. Millete ağladı bana telefonlar açtırttı utanmaz. Benide rezil ettin dedim utanmaz
Bizimde rahatlamak hakkımız jigololar var kadinlar içinde biz yapiyormuyuz. Bu nasıl bir mantıktır. Çöp poşetimiyiz biz. Her yere soktuğu şeyi alıp sana getirecek birde. Herseyi geçtim sizin için aldatilmak sıkıntı değilse bile sadakat beklentiniz yoksa dahi tehlikeli ve hijyenik değil. Kondomun korumadigi bulaşıcı hastalıklar da var. Çok eşlilik evlilik içinde kabul edilecek bir durum değil. Evlenme gibi bir hataya düşmesinler düştüysede boşanmayı bilsin tek eşli olamayanlarErkeklerin 99% rahatlama adina para karsiliginda kadinlarla oluyor diye biliyorum… yani öyle olmasaydi bu kadar bu isi yapan kadinlar bu kadar buyuk paralar kazanamazdi diye dusunuyorum. Bence hepsi gizli gizli para verip cikiyor ama mesaj arama vs olmadigi icin yakalamasi zor oluyor… ben olsam tek gecelik, ustelik para karsiligi oldugu icin affederdim sanirim. Bu arada benim bir arkadasimda hayat kadinina giden esini yakalamistiAma tabi yinede senin bilecegin is.
Yedim bi bok edebimle cıkayım içindende dememiş şuursuzGeçeyim canımboşanma davası açtım bu ben boşanmak istemiyorum dedi. Dava çekişmeli devam edecek mecburen uzadı. Belki umudu üzer de uzatmaz diye umut ediyorum. Herkesi araya soktu ortak arkadaşlarımızı filan duymayan kalmadı olup biteni. hala şansını deniyor iğrenç şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?