• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni aldatmış yardımm?

Ya ben bayadır yoktum. Eski konuklarınıza bakınca hatırladım. Üvey kaynana terörü, eşin cinsel isteksizliği ve sizi suçlaması. Üstüne bir de aldatma. Korkunç 3 lüyü yaşamışsınız, bu evlilik miadını doldurmuş. İğrenç bir adammış, boşanacağınıza sevindim.

Ya ben bayadır yoktum. Eski konuklarınıza bakınca hatırladım. Üvey kaynana terörü, eşin cinsel isteksizliği ve sizi suçlaması. Üstüne bir de aldatma. Korkunç 3 lüyü yaşamışsınız, bu evlilik miadını doldurmuş. İğrenç bir adammış, boşanacağınıza sevindim.
Her yönden tüketilip kandırılıp manipüle edildim. Aynen dediğin gibi miadı doldu. Almam gereken dersleri aldım yoluma bakicam ama adam birde yüzsüz

Hacamat yaptırmak gibi düşünüyor heralde. 🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 allahta seni güldürsün yaa. Aynen masaj zaten seviyormuş o birde üstüne o tabi rahatlıyor adam alt tarafı. Evde ki bağıran kadın önemli değil tabi. Kafayı yedim kafayı kaç senedir. Bu adam beni neden istemiyor diye ne bunalımlar yaşadım. En son ikna etti beni kendisinin isteksiz bir adam olduğuna. Yaşadığım şey düştüğüm çukur akıl alacak türden değil

Erkeklerin 99% rahatlama adina para karsiliginda kadinlarla oluyor diye biliyorum… yani öyle olmasaydi bu kadar bu isi yapan kadinlar bu kadar buyuk paralar kazanamazdi diye dusunuyorum. Bence hepsi gizli gizli para verip cikiyor ama mesaj arama vs olmadigi icin yakalamasi zor oluyor… ben olsam tek gecelik, ustelik para karsiligi oldugu icin affederdim sanirim. Bu arada benim bir arkadasimda hayat kadinina giden esini yakalamisti 😂Ama tabi yinede senin bilecegin is.

evinden isine, isinden evine gidip bu islere bulasmayan cok erkek var. Sizin soylediginiz erkekleri ben ikiye ayiriyorum.
1.tatminsiz, maymun istahli olanlar
2.kucuk sehirden buyuksehire gelince gozu dönenler

Tüm linçlere ve dalga geçilmelere rağmen soracağım. 31 yalımdp öğretmen ve iki çocuk annesiyim. Şu an öğrendim. O iş için masaj salonuna mı gidiliyormuş ya😑😐

Tüm linçlere ve dalga geçilmelere rağmen soracağım. 31 yalımdp öğretmen ve iki çocuk annesiyim. Şu an öğrendim. O iş için masaj salonuna mı gidiliyormuş ya😑😐

30 yildir izmirde yasiyorum, bunu 24 yasinda ogrendim.
Eski esimin arkadaslari memleketten geldiginde bizi masaj salonuna gotur demisler. Buda ben p.... miyim deyip tartismis. Adam 1000km oteden Izmirdeki masaj salonlarini arastirmista gelmis🤣

Yok hepsine değil. Bu hizmeti veren de var illegal bir şekilde.

Bende yeni öğrendim basima gelince. Masaj salonu adı altında fuhuş yuvası aslında. Modern genel ev

30 yildir izmirde yasiyorum, bunu 24 yasinda ogrendim.
Eski esimin arkadaslari memleketten geldiginde bizi masaj salonuna gotur demisler. Buda ben p.... miyim deyip tartismis. Adam 1000km oteden Izmirdeki masaj salonlarini arastirmista gelmis🤣
Bak adam firsat bilip koşup götürme bahanesiyle gitmemiş. Her adam pislik peşinde değil demekki. Her erkek yapar erkektir ister kafasına deliriyorum

Bak adam firsat bilip koşup götürme bahanesiyle gitmemiş. Her adam pislik peşinde değil demekki. Her erkek yapar erkektir ister kafasına deliriyorum

Yapsa ruhum bile duymazdi. Sevgiliydik. Kordonda arkadaslarla cay icecegiz dedi, tamam dedim. baktim 1 saat sonra ariyor nerdesin bulusalim diye. Her erkek yapmiyor. benim ailemde evden ise isten eve giden cok erkek var. Boyle seyleri kafada normallestirmemek lazim

Kaldi ki o zaman cinsel yönden tatmin edemeyen, erken bosalan, sönüp giden tum erkekler aldatilmayi hakediyor o zaman. Kadinlar canı can degil mi? Bizim canimiz sevişmek istemiyor mu?

Kaldi ki o zaman cinsel yönden tatmin edemeyen, erken bosalan, sönüp giden tum erkekler aldatilmayi hakediyor o zaman. Kadinlar canı can degil mi? Bizim canimiz sevişmek istemiyor mu?
Aynen öyle. Benim ki bana yaklaşmıyordu benim onu aldatmam lazımmış o aldatmış. Sonrada dedi ama sende aldat barışalım hakkını yiyemicem😂

Back