İşte belki yüzüne bakmadığın insanların dedikodusu oluyorsun koyuyor insana. Sessiz sedasız çık hayatımdan bari bunu becer dedim onuda yapamadıSen niye rezil oluyon sen mi gittin masaja sen mi kütürdettin her yerini Allah Allah. Kendi düşünsün. Çırpındıkça batıyor.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kocam beni aldatmış yardımm?
- Konu Sahibi 1nbahar
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aldatıldım
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Naptim ki ben diyor öyle bir adam değilim ben diyor inanabiliyormusun. Daha napacaktin kuma mi getirecektin be adam dedimYedim bi bok edebimle cıkayım içindende dememiş şuursuz
- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.197
- 358
İnanırım aldatanların hepsi bide pişkin oluyor ne hikmetse.Naptim ki ben diyor öyle bir adam değilim ben diyor inanabiliyormusun. Daha napacaktin kuma mi getirecektin be adam dedim
- 11 Nisan 2019
- 1.288
- 3.504
- 133
Yani teşekkür bekliyor herhalde karşıma geçip yapmadığı için. Sıklığı azmış. 3-5 ayda bir diye çok bir sıkıntı yok arkadasin gözündeİnanırım aldatanların hepsi bide pişkin oluyor ne hikmetse.
- 19 Mayıs 2020
- 46.551
- 208.631
- 548
Hacamat yaptırmak gibi düşünüyor heralde.Yani teşekkür bekliyor herhalde karşıma geçip yapmadığı için. Sıklığı azmış. 3-5 ayda bir diye çok bir sıkıntı yok arkadasin gözünde
Her yönden tüketilip kandırılıp manipüle edildim. Aynen dediğin gibi miadı doldu. Almam gereken dersleri aldım yoluma bakicam ama adam birde yüzsüzYa ben bayadır yoktum. Eski konuklarınıza bakınca hatırladım. Üvey kaynana terörü, eşin cinsel isteksizliği ve sizi suçlaması. Üstüne bir de aldatma. Korkunç 3 lüyü yaşamışsınız, bu evlilik miadını doldurmuş. İğrenç bir adammış, boşanacağınıza sevindim.
- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.197
- 358
Üstüne kussaydın öyle dediğindeYani teşekkür bekliyor herhalde karşıma geçip yapmadığı için. Sıklığı azmış. 3-5 ayda bir diye çok bir sıkıntı yok arkadasin gözünde
allahta seni güldürsün yaa. Aynen masaj zaten seviyormuş o birde üstüne o tabi rahatlıyor adam alt tarafı. Evde ki bağıran kadın önemli değil tabi. Kafayı yedim kafayı kaç senedir. Bu adam beni neden istemiyor diye ne bunalımlar yaşadım. En son ikna etti beni kendisinin isteksiz bir adam olduğuna. Yaşadığım şey düştüğüm çukur akıl alacak türden değilHacamat yaptırmak gibi düşünüyor heralde.
Bir çizik attım ona tırnak izi bir ömür taşır artıkÜstüne kussaydın öyle dediğinde
- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.049
- 598
Erkeklerin 99% rahatlama adina para karsiliginda kadinlarla oluyor diye biliyorum… yani öyle olmasaydi bu kadar bu isi yapan kadinlar bu kadar buyuk paralar kazanamazdi diye dusunuyorum. Bence hepsi gizli gizli para verip cikiyor ama mesaj arama vs olmadigi icin yakalamasi zor oluyor… ben olsam tek gecelik, ustelik para karsiligi oldugu icin affederdim sanirim. Bu arada benim bir arkadasimda hayat kadinina giden esini yakalamisti Ama tabi yinede senin bilecegin is.
evinden isine, isinden evine gidip bu islere bulasmayan cok erkek var. Sizin soylediginiz erkekleri ben ikiye ayiriyorum.
1.tatminsiz, maymun istahli olanlar
2.kucuk sehirden buyuksehire gelince gozu dönenler
- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.049
- 598
Tüm linçlere ve dalga geçilmelere rağmen soracağım. 31 yalımdp öğretmen ve iki çocuk annesiyim. Şu an öğrendim. O iş için masaj salonuna mı gidiliyormuş ya
30 yildir izmirde yasiyorum, bunu 24 yasinda ogrendim.
Eski esimin arkadaslari memleketten geldiginde bizi masaj salonuna gotur demisler. Buda ben p.... miyim deyip tartismis. Adam 1000km oteden Izmirdeki masaj salonlarini arastirmista gelmis
- 19 Mayıs 2020
- 46.551
- 208.631
- 548
Yok hepsine değil. Bu hizmeti veren de var illegal bir şekilde.Tüm linçlere ve dalga geçilmelere rağmen soracağım. 31 yalımdp öğretmen ve iki çocuk annesiyim. Şu an öğrendim. O iş için masaj salonuna mı gidiliyormuş ya
Bende yeni öğrendim basima gelince. Masaj salonu adı altında fuhuş yuvası aslında. Modern genel evTüm linçlere ve dalga geçilmelere rağmen soracağım. 31 yalımdp öğretmen ve iki çocuk annesiyim. Şu an öğrendim. O iş için masaj salonuna mı gidiliyormuş ya
Bak adam firsat bilip koşup götürme bahanesiyle gitmemiş. Her adam pislik peşinde değil demekki. Her erkek yapar erkektir ister kafasına deliriyorum30 yildir izmirde yasiyorum, bunu 24 yasinda ogrendim.
Eski esimin arkadaslari memleketten geldiginde bizi masaj salonuna gotur demisler. Buda ben p.... miyim deyip tartismis. Adam 1000km oteden Izmirdeki masaj salonlarini arastirmista gelmis
- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.049
- 598
Bak adam firsat bilip koşup götürme bahanesiyle gitmemiş. Her adam pislik peşinde değil demekki. Her erkek yapar erkektir ister kafasına deliriyorum
Yapsa ruhum bile duymazdi. Sevgiliydik. Kordonda arkadaslarla cay icecegiz dedi, tamam dedim. baktim 1 saat sonra ariyor nerdesin bulusalim diye. Her erkek yapmiyor. benim ailemde evden ise isten eve giden cok erkek var. Boyle seyleri kafada normallestirmemek lazim
- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.049
- 598
Kaldi ki o zaman cinsel yönden tatmin edemeyen, erken bosalan, sönüp giden tum erkekler aldatilmayi hakediyor o zaman. Kadinlar canı can degil mi? Bizim canimiz sevişmek istemiyor mu?Bak adam firsat bilip koşup götürme bahanesiyle gitmemiş. Her adam pislik peşinde değil demekki. Her erkek yapar erkektir ister kafasına deliriyorum
Aynen öyle. Benim ki bana yaklaşmıyordu benim onu aldatmam lazımmış o aldatmış. Sonrada dedi ama sende aldat barışalım hakkını yiyemicemKaldi ki o zaman cinsel yönden tatmin edemeyen, erken bosalan, sönüp giden tum erkekler aldatilmayi hakediyor o zaman. Kadinlar canı can degil mi? Bizim canimiz sevişmek istemiyor mu?
- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.049
- 598
Aynen öyle. Benim ki bana yaklaşmıyordu benim onu aldatmam lazımmış o aldatmış. Sonrada dedi ama sende aldat barışalım hakkını yiyemicem
Cok affedersiniz ama bunu diyen adam yataga 3.kisiyide çağırır. Nasil bir mide o ya. Bosanmakla en dogrusunu yapıyorsunuz.