• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni aldatmış yardımm?

1nbahar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2021
1.893
1.169
83
Kocamın rehberinde .... masaj ......masaj diye iki tane telefon kaydı farkettim. Watsap profil resmine baktığımda mutlu son masaj salonu olduğunu gördüm. Eşim inkar etti numaraların çok eskiden beri olduğunu söyledi. Ama önceden kayıtlı olmadıklarından da eminim tabiki. Saçma sapan şekillerde inkar etti. Bende evden gitmesini istediğimi en kısa sürede de boşanmak istediğimi söyledim. Kendisi gitti fakat aramaya mesaj atmaya açıklama yapmaya devam etti. Bende mahsus en azından tüm gerçekleri öğrenmek için ona yalandan, yapmışsın hersey ortada ama kendin anlatır itiraf edersen affedicem dedim. Buda 3-4 ay önce bir masaj salonuna gittiğini ve evlilik boyunca sadece bir kez olduğunu söyledi. Tamam dedim affetmedim tabiki. affedicem sandığı için çok bozuldu. Sonra sen affedicem dedin diye ben yaptım dedim aslında yapmadım. öyle bir yere gitmedim dedi. Yalvarmaya ısrar etmeye devam etti. Kapida arabada yattı vs. Asla almadım eve. Neyse artık konuşalım dedim ben avukata gidicem yarın. eşyalarını da vereyim.Yalnız dedim adam gibi konuş. Bir yaptım bir yapmadım diyerek dahada rezil duruma düşme dedim gözümde. Kesinlikle boşanıyoruz yalan konuşmanın manası kalmadı artık. Ne dersen de kararım kesin filan dedim. Buda geçti karşıma herseyi itiraf edicem diyerek ağlamaklı bir şekilde. 3 ay önce falan değil. Bir buçuk sene önce gittim 2 kez dedi. Seninle çok kötü kavga etmiştik çok üzerime gelmiştin. Boşanmayı düşünmüştüm. Bir kere gittim yapamadan çıktım. İnatla 3 gün sonra başka yere gittim kesin yapma niyetiyle bu sefer girişimde bulunmama rağmen olmadı hiç birşey. Hepsi bu kadar zaten çok pişman oldum. Seni seviyorumlar yalvarmalar vs. Ben psikolojik olarak çok kötüyüm ne yapacağımı ne hissedeceğimi bilmiyorum. Bu adam bir yandan fırıldak gibi yalan söylüyor bir yandan acı çekiyorum. Yardıma ihtiyacım var...

Kocamın rehberinde .... masaj ......masaj diye iki tane telefon kaydı farkettim. Watsap profil resmine baktığımda mutlu son masaj salonu olduğunu gördüm. Eşim inkar etti numaraların çok eskiden beri olduğunu söyledi. Ama önceden kayıtlı olmadıklarından da eminim tabiki. Saçma sapan şekillerde inkar etti. Bende evden gitmesini istediğimi en kısa sürede de boşanmak istediğimi söyledim. Kendisi gitti fakat aramaya mesaj atmaya açıklama yapmaya devam etti. Bende mahsus en azından tüm gerçekleri öğrenmek için ona yalandan, yapmışsın hersey ortada ama kendin anlatır itiraf edersen affedicem dedim. Buda 3-4 ay önce bir masaj salonuna gittiğini ve evlilik boyunca sadece bir kez olduğunu söyledi. Tamam dedim affetmedim tabiki. affedicem sandığı için çok bozuldu. Sonra sen affedicem dedin diye ben yaptım dedim aslında yapmadım. öyle bir yere gitmedim dedi. Yalvarmaya ısrar etmeye devam etti. Kapida arabada yattı vs. Asla almadım eve. Neyse artık konuşalım dedim ben avukata gidicem yarın. eşyalarını da vereyim.Yalnız dedim adam gibi konuş. Bir yaptım bir yapmadım diyerek dahada rezil duruma düşme dedim gözümde. Kesinlikle boşanıyoruz yalan konuşmanın manası kalmadı artık. Ne dersen de kararım kesin filan dedim. Buda geçti karşıma herseyi itiraf edicem diyerek ağlamaklı bir şekilde. 3 ay önce falan değil. Bir buçuk sene önce gittim 2 kez dedi. Seninle çok kötü kavga etmiştik çok üzerime gelmiştin. Boşanmayı düşünmüştüm. Bir kere gittim yapamadan çıktım. İnatla 3 gün sonra başka yere gittim kesin yapma niyetiyle bu sefer girişimde bulunmama rağmen olmadı hiç birşey. Hepsi bu kadar zaten çok pişman oldum. Seni seviyorumlar yalvarmalar vs. Ben psikolojik olarak çok kötüyüm ne yapacağımı ne hissedeceğimi bilmiyorum. Bu adam bir yandan fırıldak gibi yalan söylüyor bir yandan acı çekiyorum. Yardıma ihtiyacım var...
3 ay once, 1,5 sene once, az daha konuşursa hepsini itiraf edecek gibi.

Boşa o adamı derhal aldatılmayı kabul ediyor boşamadı beni diyip yine yapacak her tartıştığınızda başka kadına mı gidecek bu adam bide sizi manipüke etmeye çalışmış yani demek istüuo ki benimle tartışma yoksa yine giderim mesajı veriyor alttan alta sakın alttan alma boşa adamı oyyy midem bulandı başka kadınlarla yatmadığına da inanma sen boşanma diye yapıyo oraya giden o işi yapmıştır Bi de sana hastalık bulaştırırsa, daha kötü beni Bi arkadaşımın eşi başka kadınlarla yata yata kadını rahim kanseri yaptı ıyyyyy boşa o adamı arkadaşım

Sizin evliliğinizde cinsel sorunlar vardı birde değil mi? Siz çözüm arıyordunuz. Size birlikte olmak istediğiniz için kötü ithamlarla falan bulunuyordu eşiniz.
Size karşı böyleyken masaj salonu gibi çirkin bir şekilde işini hallediyormuş yani. Sayısı, zamanı önemli mi? İtiraf etmiş bal gibi.
Hastalık falan kapmamışsinizdir inşallah. Ayrılın tabi ki, rezil biri eşiniz.

Buda geçti karşıma herseyi itiraf edicem diyerek ağlamaklı bir şekilde. 3 ay önce falan değil. Bir buçuk sene önce gittim 2 kez dedi. Seninle çok kötü kavga etmiştik çok üzerime gelmiştin. Boşanmayı düşünmüştüm. Bir kere gittim yapamadan çıktım. İnatla 3 gün sonra başka yere gittim kesin yapma niyetiyle bu sefer girişimde bulunmama rağmen olmadı hiç birşey. Hepsi bu kadar zaten çok pişman oldum. Seni seviyorumlar yalvarmalar vs.
Tamam. Hemen bir masöre gidiyorsunuz, kendinize bir güzel masaj yaptırıp "başka hiçbir şey yapmadan" çıkıyorsunuz. Zaten belli ki affedeceksiniz, bunu bari yapın. İçiniz soğur.

Sizi tebrik ediyorum, burda ki diğer kadınlar gibi tek gecelik, yada acaba doğru mu söylüyor vb. Gibi şeyleri bahane etmeden net bi şekilde yol vermişsiniz. Böyle güçlü olun. Resmen aldatmış sizi. Ayrıca orda ki kadınların mesleği dolasıyla herkesle beraberlik yaşıyorlar ve hastalık kapma ihtimaliniz bile vardı.

Sizin evliliğinizde cinsel sorunlar vardı birde değil mi? Siz çözüm arıyordunuz. Size birlikte olmak istediğiniz için çirkin ithamlarla falan bulunuyordu eşiniz.
Size karşı böyleyken masaj salonu gibi çirkin bir şekilde işini hallediyormuş yani. Sayısı, zamanı önemli mi? İtiraf etmiş bal gibi.
Aynı sıkıntıları yaşadım. Bi de üstüne böyle birşey görseydim o yamuk çkünü kopartır eline verirdim.

Herifin başka uğraşları varmış. Üstelik yalancı.Üzüldüm

Tamam. Hemen bir masöre gidiyorsunuz, kendinize bir güzel masaj yaptırıp "başka hiçbir şey yapmadan" çıkıyorsunuz. Zaten belli ki affedeceksiniz, bunu bari yapın. İçiniz soğur.
Affetmeyi düşünmüyorum. Asla ona tekrar güvenemem çünkü. Şok yaşıyorum yalan üstüne yalan bir öyle bir böyle. Bir gün önce başka bir gerçekle yüzleşiyorum 2 gün sonra bambaşka şey. Sadece nasıl kaldırıldığımı ne yaptığını bilmek istedim bir faydası yok ama herkes ister herhalde kimle ne zaman gibi şeyler yaşadım kafamda

Herifin başka uğraşları varmış. Üstelik yalancı.Üzüldüm
Aynen öyle iki ziyade kahırdayim ne yaşamışım ben neyin içindeymişim diye kendimi yiyorum

Aynı sıkıntıları yaşadım. Bi de üstüne böyle birşey görseydim o yamuk çkünü kopartır eline verirdim.
Çok rezil bir durum ya. Sen karin birlikte olmak isteyince ona çirkin laflar et. Sonrada masaj salonlarında mutlu sonlara ulaş. Pişkin pişkin konu sahibi suçlamış birde.

Çok rezil bir durum ya. Sen karin birlikte olmak isteyince ona çirkin laflar et. Sonrada masaj salonlarında mutlu sonlara ulaş. Pişkin pişkin konu sahibi suçlamış birde.
Cinselliği kafasında konumlandırdığı yer sıkıntılı. Evdeki kadın melek, onunla öyle şeyler yapılmaz. Ama mutlu sonlu masaj salonundaki kadın şeytan, vur karpuz g.te sabahlar olmasın.

Aynen öyle iki ziyade kahırdayim ne yaşamışım ben neyin içindeymişim diye kendimi yiyorum

Küfür edecekseniz bile mesajla etmeyin. Tüm ekran görüntülerini alıp avukata götürün şimdi sizin gerçekten ayrılacağınızı düşünmediği için şartları kabul eder ama ileride iş uzarsa çirkefleşir. Böyle biri ayrılırken de umudu kalmazsa yalan dolan her şeyi yapabilir hemen harekete geçmeniz gerekiyor

Sizin evliliğinizde cinsel sorunlar vardı birde değil mi? Siz çözüm arıyordunuz. Size birlikte olmak istediğiniz için kötü ithamlarla falan bulunuyordu eşiniz.
Kendimi nasıl hissettigimin tarifi yok. Çok sorunlar yaşadık hep çözüm aramaya çalıştım o sebeplede bana dediğin gibi ithamlarda bulunuyordu. Bunları yaptığı için bunca zaman bunları yaşamış olmam vs. Baş edemediğim bir duyguyla baş başa kaldım. Başaracağım avukatıma vekalette verdim. Ama içimdeki öfke dinmek bilmiyor

Back