Nisanlisi hakkimda dedikodu yaan bir arkadasiula gorusup gorusmedigini anlamakicin yaptim. Numadanin kime kayitli oldugunu iöğrendim ama bana sylenen isimle ayni degil zangir zangir titriyorum kuzenim faceten isimleri aratiyor. Allahim kicindaki killari bile elimle koparirim. Litfwn mantikli bi akilverin
Ya bi sakın ol yapmaz kalıbımı basarım ki yapmazNisanlisi hakkimda dedikodu yaan bir arkadasiula gorusup gorusmedigini anlamakicin yaptim. Numadanin kime kayitli oldugunu iöğrendim ama bana sylenen isimle ayni degil zangir zangir titriyorum kuzenim faceten isimleri aratiyor. Allahim kicindaki killari bile elimle koparirim. Litfwn mantikli bi akilverin
Ne biçim konuşuyorsun beee haketmişsin çok itici bi kadınsın kıçındaki kılı koparan kadına aşkla bakarmı bir adam bide bunu ulu orta söyleyen yuhhhhNisanlisi hakkimda dedikodu yaan bir arkadasiula gorusup gorusmedigini anlamakicin yaptim. Numadanin kime kayitli oldugunu iöğrendim ama bana sylenen isimle ayni degil zangir zangir titriyorum kuzenim faceten isimleri aratiyor. Allahim kicindaki killari bile elimle koparirim. Litfwn mantikli bi akilverin
Ilk Evliliği aldatılarak Acılar icinde sona Eren bi Kadından bahsediyoruzNe biçim konuşuyorsun beee haketmişsin çok itici bi kadınsın kıçındaki kılı koparan kadına aşkla bakarmı bir adam bide bunu ulu orta söyleyen yuhhhh
Kes sesini hincimi senden cikarmiyim elimde ucuz kurtulamazlar diyorumNe biçim konuşuyorsun beee haketmişsin çok itici bi kadınsın kıçındaki kılı koparan kadına aşkla bakarmı bir adam bide bunu ulu orta söyleyen yuhhhh
Sabah eve gelince hat detaylarına bakAh kizlar esim.o aksam bana cok tartisik ve alkolluydu gideceksen git ama ccugu birak git vermem ben eski kocan değilim saa durust oldum her zaman dedi beni evden kovdu cocugu birak git asla vermem ben ina emek verdkm dedi. Ben desem boyle yaptim isler sarpa sarar eski kocain bedelini banami odetiyosun der ve eski kocamsa beni baska bir kadin icin aldattı ve terk etri oda heo inkar hep inkar ona soramam. Arama kayitlarinda boyle bi bok varsa siler goremem. Ben napsam bu kadnin sacini basini yolarim vallahi öldururum o civak sesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?