• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni aldatıyor nasıl ispat ederim? Delil toplamak için ne yapmam lazım? Bu konuda tecrübeli olan varsa yazar mı?

Normal bir insanın aldatılma haberiyle katil olacağını sanmıyorum ben. Şiddete meyilli insanlar bu tarz tepkiler verir. Şiddet eğilimleri olan bir insanla evli kalmaya devam edip kocasını aldatan kadın da bayağı bir yürek yemiştir ne diyim. Başka türlü de öğrenebilir adam çünkü. Hassasiyetinizi anlıyorum ama bence adam da aptal yerine konmasın. Ben aldatılıyorsam eğer bilmek isterim. Eminim o adam da bilmek istiyordur. Boşansın yoluna baksın.
Konu sahibi söyleyecekse umarim dediginiz gibi boşanıp yoluna bakacak bir adamdir. Yine de söyle söyle demeyi yanlış buluyorum.

Normal bir insanın aldatılma haberiyle katil olacağını sanmıyorum ben. Şiddete meyilli insanlar bu tarz tepkiler verir. Şiddet eğilimleri olan bir insanla evli kalmaya devam edip kocasını aldatan kadın da bayağı bir yürek yemiştir ne diyim. Başka türlü de öğrenebilir adam çünkü. Hassasiyetinizi anlıyorum ama bence adam da aptal yerine konmasın. Ben aldatılıyorsam eğer bilmek isterim. Eminim o adam da bilmek istiyordur. Boşansın yoluna baksın.
Eşim hiç şiddete meyilli değildir 16 senedie ne bir hakaret ne bir şiddet ama olduki ben onu aldattım beni öldürür kimin ne yapacağını bilemezsiniz

Merhaba ben şuan 5 aylık hamileyim. Hamile kaldıktan bir süre sonra eşimin tavırları çok değişti. Arkadaşının olduğu şehire taşınmak için ısrar edip duruyordu. Gittik ama ben hastalandım. Hamile olduğum için doktorlar ilaç vermedi. Ateşim 40 falan olmuştu. Kendisi ordaki işi beğenmediğini söyleyip vazgeçti. Evimize geldik ve aylar sonra bana hastalığımın numara olduğunu bile söyledi. Beni hastaneye götüren oydu neymiş ev tutmusuz ben ev temizlemeye gitmemisim. Ya karnımda bebek var 40 derece ateş nasıl gidebilirdim. Neyse asıl konu oradaki arkadaşı ve karısı biz geldikten bir ay sonra buraya geldiler. Çoluk çocuk tatil yaptılar. Benim kocam hep arkadaşının karısına öncelik veriyor. Birşey yapilcaksa ilk ona yapılıyor ben kuskulandim. Ama konduramadim misafir dedim geçtim. Taki ikisi WhatsApp ta aynı anda sürekli çevrimiçi olana kadar dün akşam eşimin telefon faturasına baktım. Arkadaşının karısını iki aydır hergun arıyor ve 1 saat konuşuyor . Banada hep iş yerinde telle çok konuşurken görünmek istemiyorum laf ediyorlar falan diyor iki aydır önceden hep beni arar benle konuşurdu şimdi o kadınla konuşuyor. İçeriğini bilmiyorum ne konusyorlar ama sürekli mesajlasiyorlarda eve geldiğinde ne arama kaydı nede mesajlar olmuyor telinde ve sürekli teli yanında geziyor. Kısacası aldatıyorum. O kadın benim evime geldi kaldı o kadar igrendim ki ikisinden de hamileyim bebeğimi sterese sokmak istemiyorum. Biran önce delil bulup gidip bosayip ikisini de rezil etmek istiyorum. Yardımcı olacak fikri olan varsa yazar mi
Ne yap ne et her ikisininde rezil et. Şerefiz kadın dünyada erkekmi kalmadı senin eşine göz dikdi hamilesin ya sen karnındaki bebeğinde şimdi stresinden etkileniyordur. Ahlaksız terbiyesiz yüz karasi kadınları Allah kahr etsin yikmadiklari yuva kalmadı. rabbim sana yardım etsin çok kolay bu işi çözerek o kadını çok güzel rezil ede bilesin inşallah.

Bu durumda siz de yaptığınız şeyin 2-3 adım ilerisini düşünmüyorsunuz. Adam kadını öldürür, olan çocuklara olur. Sizin muhattabiniz zaten o kadın ve kocası değil ki, kocanız.
Pardonda eşimin aklı yokmu? 2-3 adım ilerisini o neden düşünmüyor?
Benim çocuklarımı düşünmemiş birinin çocuklarını neden ben düşünüyorum?
Kocamında canı cehenneme bu arada çok umrumda olsa kapatmaya çalışırdım konuyu. Kapatmadığıma göre onuda gözden çıkarmışımdır
Beni aldatacak kadar adileştiyse oda çeksin cezasını.
Kadın ölsün kocam yaşasın dediğimi sanmiyorum. İki tarafda eşit hatalı, kadın daha hatalı demiyorum.
Sizler öyle yaparsınız ama, benim yuvam yıkılsın benim çocuklarım babasız büyüsün, diğer ailedeki %50 hatalı olan kadın ise ailesi ile mutlu mesut yaşasın dersiniz.
Olabilir saygı duyarım ama uygulamam

Pardonda eşimin aklı yokmu? 2-3 adım ilerisini o neden düşünmüyor?
Benim çocuklarımı düşünmemiş birinin çocuklarını neden ben düşünüyorum?
Kocamında canı cehenneme bu arada çok umrumda olsa kapatmaya çalışırdım konuyu. Kapatmadığıma göre onuda gözden çıkarmışımdır
Beni aldatacak kadar adileştiyse oda çeksin cezasını.
Kadın ölsün kocam yaşasın dediğimi sanmiyorum. İki tarafda eşit hatalı, kadın daha hatalı demiyorum.
Sizler öyle yaparsınız ama, benim yuvam yıkılsın benim çocuklarım babasız büyüsün, diğer ailedeki %50 hatalı olan kadın ise ailesi ile mutlu mesut yaşasın dersiniz.
Olabilir saygı duyarım ama uygulamam
Tamam

Olmuyor. Yetişkin bir kadın yaptığı hareketlerden kendisi sorumludur. Böyle bir olayın nelere yol açabileceğini biliyordur. İftira atılmıyor olan şey söyleniyor. Konu sahibinin eşiyle o adam arkadaşmış bu yüzden bilmeli. Gerisi kendilerini alakadar eder. Hamile bir kadına bunu yaşatabiliyorsa kendi anne babasını ve canını bir zahmet kendisi düşünsün. Koca koca insan bunlar.
Ay olurmu. Millet kocasını aldatsın çatır çatır noluyor başıma birşey gelirmi diye düşünmesin ama biz yazıktır günahtır anası babası evladı var diye dert edinelim kadını. Doğrusu bu çünkü. Metres koruma derneği kurulsun bence diğer türlü zor oluyor

Merhaba ben şuan 5 aylık hamileyim. Hamile kaldıktan bir süre sonra eşimin tavırları çok değişti. Arkadaşının olduğu şehire taşınmak için ısrar edip duruyordu. Gittik ama ben hastalandım. Hamile olduğum için doktorlar ilaç vermedi. Ateşim 40 falan olmuştu. Kendisi ordaki işi beğenmediğini söyleyip vazgeçti. Evimize geldik ve aylar sonra bana hastalığımın numara olduğunu bile söyledi. Beni hastaneye götüren oydu neymiş ev tutmusuz ben ev temizlemeye gitmemisim. Ya karnımda bebek var 40 derece ateş nasıl gidebilirdim. Neyse asıl konu oradaki arkadaşı ve karısı biz geldikten bir ay sonra buraya geldiler. Çoluk çocuk tatil yaptılar. Benim kocam hep arkadaşının karısına öncelik veriyor. Birşey yapilcaksa ilk ona yapılıyor ben kuskulandim. Ama konduramadim misafir dedim geçtim. Taki ikisi WhatsApp ta aynı anda sürekli çevrimiçi olana kadar dün akşam eşimin telefon faturasına baktım. Arkadaşının karısını iki aydır hergun arıyor ve 1 saat konuşuyor . Banada hep iş yerinde telle çok konuşurken görünmek istemiyorum laf ediyorlar falan diyor iki aydır önceden hep beni arar benle konuşurdu şimdi o kadınla konuşuyor. İçeriğini bilmiyorum ne konusyorlar ama sürekli mesajlasiyorlarda eve geldiğinde ne arama kaydı nede mesajlar olmuyor telinde ve sürekli teli yanında geziyor. Kısacası aldatıyorum. O kadın benim evime geldi kaldı o kadar igrendim ki ikisinden de hamileyim bebeğimi sterese sokmak istemiyorum. Biran önce delil bulup gidip bosayip ikisini de rezil etmek istiyorum. Yardımcı olacak fikri olan varsa yazar mi
Hamile ve 40 derece ateşle neden evi temizlememiş misin? Özür. Dilerim ama hödüklük bu. Lütfen soğukkanlı olın. Artık tel önemli olan şey siz ve bebeğinizin sağlığı. Yakalamak in iu aşamada asla. Şüphelendiğinizi belli etmeyin. Rahat davransın ki kolay ele versin kendini.

Eşim hiç şiddete meyilli değildir 16 senedie ne bir hakaret ne bir şiddet ama olduki ben onu aldattım beni öldürür kimin ne yapacağını bilemezsiniz
Benim eşim çabuk sinirlenir biranda parlar biranda söner, 5 dk içinde kediye döner. Ama 20 senedir bende ne şiddet ne hakaretini görmedim. Şuan sorsam aksini söyler ama ben çok eminim aldatsam beni öldürmez. Beni baş tacıda yapmaz tabii. Ama benim yüzümden hayatınıda karartmaz.

Kimse öyle birşey yapmak zorunda değil bence kocam birşey yapiyorsa beni ilgilendiren odur
Kadın zaten kocasıyla ilgili kısmı yerine getiriyor. Bosanacagim diyor ötesi zaten yok. Evli bir kadın yine evli olduğunu bildiği bir adamla ilişki yasayabiliyorsa ve bu kişi aynı zamanda benim soframa oturabiliyorsa bende kendimde onu rezil etme hakkını görürüm. Kocasının da bilmeye hakkı var kesinlikle. Burada metrese insaf kısmı sadece adamın evli olduğunu bilmeyen genç ,toy kızlar için geçerli. O zaman iki tarafta maalesef mağdur kadın sınıfına giriyor onun dışındakilerin canı cehenneme şurada ne hikayeler okuyoruz. Aldatılan sessiz kalan kadınlar ne acılar çekiyor tek başlarına da değil çocuklarıyla beraber. Metreslerde gül gibi hayatına devam ediyor üstüne birde çocuk yapıyor. Ben olsam mahkemenin bitmesini bekler mahallesi,iş yeri dahil her yerde afişe ederdim böyle yüzsüz bir kadını ve ayni şekilde sadakatsiz ,haysiyetsiz eski kocayı!

Ben hiç katılmıyorum, başka bir insan da aldatılıyorsa söylerim bilmek hakkı çünkü. başka bir insanın yıllarca eşşek yerine konmasına gönlüm razı gelmez.
Gönlüm razı gelmez değil mesele o hırsla ortalığı yangın yerine çeviririm.
Niye tek yanıyorum herkes yansın derim.
Benim yuvam birileri yüzünden bozulduysa onlarıkinde en azından sallansın isterim
Evet çok duyarsızım, hata çok egoist
Yapılcak bişey yok
Benimde annem,babam, benimde çocuklarım var
Canımı acıtanın, canını yakarım. Bukadar basit

Bu durumda siz de yaptığınız şeyin 2-3 adım ilerisini düşünmüyorsunuz. Adam kadını öldürür, olan çocuklara olur. Sizin muhattabiniz zaten o kadın ve kocası değil ki, kocanız.

Kocasını en yakın arkadaşıyla aldatan düşünüyor mu peki yaptığı şeyin 2-3 adım ötesini?

Gönlüm razı gelmez değil mesele o hırsla ortalığı yangın yerine çeviririm.
Niye tek yanıyorum herkes yansın derim.
Benim yuvam birileri yüzünden bozulduysa onlarıkinde en azından sallansın isterim
Evet çok duyarsızım, hata çok egoist
Yapılcak bişey yok
Benimde annem,babam, benimde çocuklarım var
Canımı acıtanın, canını yakarım. Bukadar basit

Kadının evinde yatmış, yemiş içmiş ya bir de üzerine de kadın hamile!

Back